2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ay kizlar hem korku hem hayret icindeyim cok tuhaf bisey oldu
Gögsümde gögüs pedi vardi bi bakayim dedim delik kapali mi hala diye pedi bi cektim deligin ustundeki kabuk kaldi bir süt akmaya basladi durduramadim lavaboya gittim hemen ama nasil akiyo görmeniz lazim
Sonra banyoya girdim baya akittim arada pelte gibi süt geldi kan pihtilari geldi su an gögsüm bomboş hatta emzirdigim daha sis yani oyle diyeyim

Galiba canim. Tikali sut kanallari varmis ya tamamen körelicek gögsün süt gelmicek yada 2. Bebekte yine ayni seyleri yasicaksin dedi
Olsun sen dua et inş şifa bulursun o kanallarda açılır sonuçta başta kapalı değildi
Bebeğini de istediğin kadar emzirirsin bi göğsünde sıkıntı yoksa tek göğüsle emziremde çok benim de ilk oğlumda belli bir ay da tek göğüse düşmüştü

Bumu görmeden yazdım
Bellide açıldı ve düzelecek inşaallah

Ayyyyyy çok şaşırdım ama iyi olmuş içerde birikse göğsün şişerdi şimdi rahatlamışsındır

Nu iyi bi şey sanırsam. Geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir.

Herkese hayırlı cumalar
Cnm rahatlamışsındır. InsAllah iyi birseydir bu durum.
Kızlar 2 ay aşısı ateş yaptı mi? bugün 3 ası birden oldu ve çok agladi sesi de gür bebisimin yeri göğü inletti... 2 aylık kontrolümüz 6 kilo 61 cm

Bebeklerimiz artık 2 aylık oldu. Kac saatte bir besliyorsunuz? Ben gündüz neredeyse saat başı emziriyorum.. gece ise 4-5 saate kadar uyuyabiliyor..

Bebeklerimiz artık 2 aylık oldu. Kac saatte bir besliyorsunuz? Ben gündüz neredeyse saat başı emziriyorum.. gece ise 4-5 saate kadar uyuyabiliyor..
Canım bende artık geceleri ellemiyorum ne zaman uyanırsa o zaman emziriryorum bazen 2 saatte bazen 3 saatte bazen 4 saatte bir... amma gündüz çok emmek istemiyor kızım biraz emzirip biraz sağıp veriyorum....

Bende bugün itibariyle 3. Mastiti oldum. Göğsüm ağrıyor. Ne yapmalıyım. Antibiyotikle geçmişti. Bir daha mı kullanacağım. Bana bir yol gösterin

Maşllh cnm rahatadın mı cnm akınca kan

Ayyyyyy çok şaşırdım ama iyi olmuş içerde birikse göğsün şişerdi şimdi rahatlamışsındır

Nu iyi bi şey sanırsam. Geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir.

Sagolun kizlar yine sisti ama cok rahatladim yinede eskisi gibi sis degil emzirmeyi deniyorm yavas yavas.

Vizde aşida cok aglamistik babasiyla gittikte o sakinlestirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…