- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.881
Galiba canim. Tikali sut kanallari varmis ya tamamen körelicek gögsün süt gelmicek yada 2. Bebekte yine ayni seyleri yasicaksin dediAy yani süt ürettiği için mi böyle olmuş
Allah şifa versin ini geçer
Belki denemissindir ters emzirmeyi kanallari aciyorGaliba canim. Tikali sut kanallari varmis ya tamamen körelicek gögsün süt gelmicek yada 2. Bebekte yine ayni seyleri yasicaksin dedi
Olsun sen dua et inş şifa bulursun o kanallarda açılır sonuçta başta kapalı değildiGaliba canim. Tikali sut kanallari varmis ya tamamen körelicek gögsün süt gelmicek yada 2. Bebekte yine ayni seyleri yasicaksin dedi
Bumu görmeden yazdımAy kizlar hem korku hem hayret icindeyim cok tuhaf bisey oldu
Gögsümde gögüs pedi vardi bi bakayim dedim delik kapali mi hala diye pedi bi cektim deligin ustundeki kabuk kaldi bir süt akmaya basladi durduramadimlavaboya gittim hemen ama nasil akiyo görmeniz lazim
Sonra banyoya girdim baya akittim arada pelte gibi süt geldi kan pihtilari geldi su an gögsüm bomboş hatta emzirdigim daha sis yani oyle diyeyim
Ayyyyyy çok şaşırdım ama iyi olmuş içerde birikse göğsün şişerdi şimdi rahatlamışsındırAy kizlar hem korku hem hayret icindeyim cok tuhaf bisey oldu
Gögsümde gögüs pedi vardi bi bakayim dedim delik kapali mi hala diye pedi bi cektim deligin ustundeki kabuk kaldi bir süt akmaya basladi durduramadimlavaboya gittim hemen ama nasil akiyo görmeniz lazim
Sonra banyoya girdim baya akittim arada pelte gibi süt geldi kan pihtilari geldi su an gögsüm bomboş hatta emzirdigim daha sis yani oyle diyeyim
Ay kizlar hem korku hem hayret icindeyim cok tuhaf bisey oldu
Herkese hayırlı cumalarAy kizlar hem korku hem hayret icindeyim cok tuhaf bisey oldu
Canım bende artık geceleri ellemiyorum ne zaman uyanırsa o zaman emziriryorum bazen 2 saatte bazen 3 saatte bazen 4 saatte bir... amma gündüz çok emmek istemiyor kızım biraz emzirip biraz sağıp veriyorum....Bebeklerimiz artık 2 aylık oldu. Kac saatte bir besliyorsunuz? Ben gündüz neredeyse saat başı emziriyorum.. gece ise 4-5 saate kadar uyuyabiliyor..
Cnm sık sık sağdın mı?çok mu birikiyor acaba geçmiş olsun ama eskil sık sık emzirn diolarBende bugün itibariyle 3. Mastiti oldum. Göğsüm ağrıyor. Ne yapmalıyım. Antibiyotikle geçmişti. Bir daha mı kullanacağım. Bana bir yol gösterin
Maşllh cnm rahatadın mı cnm akınca kanAy kizlar hem korku hem hayret icindeyim cok tuhaf bisey oldu
Emziriyorum ve sağıyorumda ama ağrı devam ediyor.Cnm sık sık sağdın mı?çok mu birikiyor acaba geçmiş olsun ama eskil sık sık emzirn diolar
Ayyyyyy çok şaşırdım ama iyi olmuş içerde birikse göğsün şişerdi şimdi rahatlamışsındır
Nu iyi bi şey sanırsam. Geçmiş olsun canım inşallah düzelmiştir.
Sagolun kizlar yine sisti ama cok rahatladim yinede eskisi gibi sis degil emzirmeyi deniyorm yavas yavas.Herkese hayırlı cumalar
Cnm rahatlamışsındır. InsAllah iyi birseydir bu durum.
Kızlar 2 ay aşısı ateş yaptı mi? bugün 3 ası birden oldu ve çok agladi sesi de gür bebisimin yeri göğü inletti... 2 aylık kontrolümüz 6 kilo 61 cm
Cok rahatladim gece rahat raht uyudum dogumdan beri ilk defa bu kadar rahat ettimMaşllh cnm rahatadın mı cnm akınca kan
Cnm nasıl kestiniz ya benim oğlumun da saçı çok uzadıselam kızlaar nasılsınız, bugün oğlumun saçını kestik çok komik oldu ya avatara benzedi
babam makineyle kesti canım. eşim tuttu oğlum da hiç ağlamadı sağ olsun:) bizim önlerde saç yoktu arkada vardı emekli gibi duruyordu çocuğumCnm nasıl kestiniz ya benim oğlumun da saçı çok uzadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?