- 20 Aralık 2010
- 1.053
- 314
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.941
Emzik verebilirsin alıyorsa. Benim oğlum da elini emiyor istahli istahli :) Tükürük icin dis diyecegim ama daha erken bayaIyi günler arkadaşlar. Benim oglum sürekli bir seyleri emmeye calisiyor. Elini, omzumuzu, oyuncakları, kısacası her şeyi. Ememeyince de kıyameti koparircasina agliyor Cok fazla da tükürük var. Sizde nasil durumlar. Bizimki anormal mi ki anlamadim. Emme refleksi olacak da bu biraz fazla mi? Doktora mi gotursem ki?
Emzik emiyordu bir haftadir istemiyor. Valla dis icin cok erken. Bakiyorum oyle bir sertlik de yok :)Emzik verebilirsin alıyorsa. Benim oğlum da elini emiyor istahli istahli :) Tükürük icin dis diyecegim ama daha erken baya
Instagramda mühendisinoglu diye bir hesap var. O bu tarz ürünleri inceliyor. Zararsiz olan ürunleri de incelemis. Oraya bak istersen.Arkadaslar kan damlasi ve dvit ne kullanacagz 4. Ayda kan damlasi baslicaklar ama icinde paraben varmis aklim karisti
VMerhaba kızlar, hamileliğinden beri hep okuyorum burayı ama şimdi yazmak nasip oldu. Simdiye kadar cok faydalandim burdan hepinize cok tesekkur ederim. Burasının aktif kalmasını istediğimden yazarak size katılayim dedim benim oğlum da 72 günlük ve maşallah bir sorunumuz yok çok şükür. Oğlum emmeye çalıştığında elini, aciktigini düşünüp emziriyordum hemen.
V
Sonunda uzaktan izlemeyip aranıza katılayım mı dedin:)
Hoşgeldin o zaman ç
Nerden katılıyorsun kaçıncı bebek ?
İyi yapmışsın ben 2016 Şubat annesiyim orası 1 yaşına kadar aktifti sonra ister istemez pasifleştiSessizlesmesin istedim bilgiyi paylaşmak önemli cunku. Ankara'dayım ilk bebeğim. Tecrubesizim tabi
Hoşgeldin canım.. bence de burası çok faydalı umarım her zaman aktif olurMerhaba kızlar, hamileliğinden beri hep okuyorum burayı ama şimdi yazmak nasip oldu. Simdiye kadar cok faydalandim burdan hepinize cok tesekkur ederim. Burasının aktif kalmasını istediğimden yazarak size katılayim dedim benim oğlum da 72 günlük ve maşallah bir sorunumuz yok çok şükür. Oğlum emmeye çalıştığında elini, aciktigini düşünüp emziriyordum hemen.
Canım çocuktan çocuğa değiliyle bi günü diğerini tutmuyor biraz daha büyüsünler düzene girerler inşallahya gece uykuları ne zaman düzelecekhiç derin uyumuyor hareketli. en uzun 3 saat arkadaşlarımın bebekleri gecede sadece bir kere uyanıyormuş, çok özeniyorum
inşallah canımCanım çocuktan çocuğa değiliyle bi günü diğerini tutmuyor biraz daha büyüsünler düzene girerler inşallah
Çok geçmiş olsun. Maşallah ufaklığa
çok geçmiş olsun
bizim de çok tıkanıyordu canım. bir gece soğan karanfil yapıp koydum yatağının yakınına daha az tıkandı şimdi sorun olmayacak kadar az. arada bir geceleri koyuyorum. iki bardak su tutuyorum bir de odadaBenimki de dönmüyor daha. Ama eller bacaklar resmen boks maçı yapıyor gibi durmuyor. Kafayı tutabiliyor; sesler, gülücükler, göz teması da tamam. Aslında çok iyi biliyorum gelişimde farklılıklar var ve her çocuk bir değil ama yine de sizler dönüyor deyince ister istemez ben de bekliyorum dönmesini.
Bu arada yavrum sabahları uyanınca burnu tıkalı gibi oluyor gün içinde geçiyor doktora götürdüm bir sıkıntı yok dedi. Serum fizyolojik ve aspire et dedi ben zaten yapiyorum onları.
Buhar makinesi alacağım galiba var mı tavsiyeleriniz?
Cnm her çocuk farklılık gösterir aynı olamazlar benim kızımda dönmüyor bence fazla düşünme ... benim kızımda gece olunca tıkalı gibi oluyor sabaha bişey kalmıyorBenimki de dönmüyor daha. Ama eller bacaklar resmen boks maçı yapıyor gibi durmuyor. Kafayı tutabiliyor; sesler, gülücükler, göz teması da tamam. Aslında çok iyi biliyorum gelişimde farklılıklar var ve her çocuk bir değil ama yine de sizler dönüyor deyince ister istemez ben de bekliyorum dönmesini.
Bu arada yavrum sabahları uyanınca burnu tıkalı gibi oluyor gün içinde geçiyor doktora götürdüm bir sıkıntı yok dedi. Serum fizyolojik ve aspire et dedi ben zaten yapiyorum onları.
Buhar makinesi alacağım galiba var mı tavsiyeleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?