2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Emzik verebilirsin alıyorsa. Benim oğlum da elini emiyor istahli istahli :) Tükürük icin dis diyecegim ama daha erken baya

Merhaba kızlar, hamileliğinden beri hep okuyorum burayı ama şimdi yazmak nasip oldu. Simdiye kadar cok faydalandim burdan hepinize cok tesekkur ederim. Burasının aktif kalmasını istediğimden yazarak size katılayim dedim benim oğlum da 72 günlük ve maşallah bir sorunumuz yok çok şükür. Oğlum emmeye çalıştığında elini, aciktigini düşünüp emziriyordum hemen.

V
Sonunda uzaktan izlemeyip aranıza katılayım mı dedin:)
Hoşgeldin o zaman ç
Nerden katılıyorsun kaçıncı bebek ?

Sessizlesmesin istedim bilgiyi paylaşmak önemli cunku. Ankara'dayım ilk bebeğim. Tecrubesizim tabi
İyi yapmışsın ben 2016 Şubat annesiyim orası 1 yaşına kadar aktifti sonra ister istemez pasifleşti
Burası maalesef talihsiz olaylarla bu hale geldi :)
Nazar değdi:)
İlk çocukta benim için çok iyi olmuştı gaz ek gıda
Diş baya faydalandım

ya gece uykuları ne zaman düzelecek hiç derin uyumuyor hareketli. en uzun 3 saat arkadaşlarımın bebekleri gecede sadece bir kere uyanıyormuş, çok özeniyorum

Hoşgeldin canım.. bence de burası çok faydalı umarım her zaman aktif olur

ya gece uykuları ne zaman düzelecek hiç derin uyumuyor hareketli. en uzun 3 saat arkadaşlarımın bebekleri gecede sadece bir kere uyanıyormuş, çok özeniyorum
Canım çocuktan çocuğa değiliyle bi günü diğerini tutmuyor biraz daha büyüsünler düzene girerler inşallah

Slm kizlar
Benim kiz donmuyor derken bugun baktim gayretli ayaklari havaya kaldirip kendini cevirmeye calisiyor annemi goruntulu aradim bak seninki donmeye cabaliyor derken donuverdi ilk donmesini anneanneside canli yayinda izlemis oldu sonra 1 kere dondu bismillah bizde basladik yani

Çok geçmiş olsun. Maşallah ufaklığa

çok geçmiş olsun

Tesekkur ederim kizlar

Kizlar benim fistigim da kafayi kaldiriyor bacaklarini dondurmeye calisiyo ama daha beceremedi.yerde mi donuyor sizin bebisler yastiksiz.yoksa yastigin uzerinde mi donuyor

Benimki de dönmüyor daha. Ama eller bacaklar resmen boks maçı yapıyor gibi durmuyor. Kafayı tutabiliyor; sesler, gülücükler, göz teması da tamam. Aslında çok iyi biliyorum gelişimde farklılıklar var ve her çocuk bir değil ama yine de sizler dönüyor deyince ister istemez ben de bekliyorum dönmesini.

Bu arada yavrum sabahları uyanınca burnu tıkalı gibi oluyor gün içinde geçiyor doktora götürdüm bir sıkıntı yok dedi. Serum fizyolojik ve aspire et dedi ben zaten yapiyorum onları.
Buhar makinesi alacağım galiba var mı tavsiyeleriniz?

bizim de çok tıkanıyordu canım. bir gece soğan karanfil yapıp koydum yatağının yakınına daha az tıkandı şimdi sorun olmayacak kadar az. arada bir geceleri koyuyorum. iki bardak su tutuyorum bir de odada

Cnm her çocuk farklılık gösterir aynı olamazlar benim kızımda dönmüyor bence fazla düşünme ... benim kızımda gece olunca tıkalı gibi oluyor sabaha bişey kalmıyor

Selam kızlar.1 haftadır giremedim hiç bazı sebeplerden.tam kızım bugün dönmeye başladı diyecektim ki baktim sizde yazmışsınız.resmen gözümüzün önünde büyüyorlar rabbimin en büyük mucizesi minikler.

Benimki daha dönmüyor. Zamanla oda olur inşallah. Birşey soracağım arkadaşlar oğlumun damağı ve diş etleri beyaz ama pamukcuk gibi değil. Et rengi değilde beyaz her tarafı neden acaba. Siz baktınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…