2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canın bisy cektiyse mutlaka yemelisin.
Ozellikle emzirirken masaj yapmalisin.
Farkli emzirme pozisyonuda cok isine yarar ama gecmeyecek gibiyse daha kotu olma bekleme
Canım birşey çekti mi hatırlamıyorum. galiba dediğin gibi hep aynı yönde emziriyorum o yüzden. Zaten ordan sadece 25ml çıkıyordu masttitten sonra. Bir daha oldum bundan sonra ne kadar çıkar acaba

Sabah kalktık konuşuyorum oğluşla. Bana tepki vermiyordu. Babası geldi konuşmaya başladı görseniz aguuu aguuuuu diye babasıyla konuşuyor sanki. Hani erkek çocuklar anaya düşkün olurdu. Tüm tezleri çürüttü benim oğlan. Sizde durumlar nasıl?

Benim buyuk oglumda bana duskun ama babasina asik sanirim rol model aliyor su donem 7 yasinda.ufaklila biz bildiginz muhabbet ediyoruz konusurken dilimi gostererek konusuyorum o da dilini cevirmeye calisiyor benim gibi

Selam anneler ben yine bi telaslardayim :) ev taşıma işleriyle uğraştım 3 gündür daha anca yerleştim yavaş yavaş toparlanıyorum bebekle zor oluyor baya annemi falan çağırıyorum işlerimi hallederken. Neyse ki havalar çok soğumadan oğlumu üşütmeden taşındım. Ben şimdi bi sayfalari okuyayım neler kaynatılmış bi göreyim:)

Bu arada oyun halisi almayan varsa tavsiye ederim gün geçtikçe daha da işime yarar hale geldi. Güzel oyalıyor oğlumu bi de yukarıdaki oyuncağa erişmeye çalışıyor kafa kaldirmayi deniyor

Maşallah şana hangi ara taşındın hiç bahsetmedin
Bebekle zordur eminim

Apar topar oldu ya biz bile anlamadık :) bi hafta içinde büyük değişiklikler yaptık yerleştim sayılır artık yeni eve :)
Kolay gelsin canım güle güle otur evinde... bu arada sormuştum ama unuttum ya oyun halısı hangisinden almıştın ne kadar

Selam kzlar bugün avmde gezdik kzimla bebek arabasında durmuyor ya sürekli ağası zar zor bir kaç birşey aldım ya lcw kalitesini çok bozmuş hem pahalı hem de naylon karışımı gibi geldi e bebeğe gittim orda uygun şeyler vardı artik ayaklı almiyorum çok kasiyor zibinlari alt üst pijamalari uygundu bir kaç birşey aldım 6 .9 ay alıyorum ancak geliyor hem buyuyorlar

Valla insallaj gecer canim okudum diger topiklerde 8 9 aylik olana kdr devam edende varmis korktum dogrusu

Lcwnin polar alt üst 3 pijamasını aldım geçen hafta 2 kez yıkadım giydirdim memnun kaldım biri 35 tl diğerleri 50-60 tlydi. Sıcacık tutuyor baya onlara bak istersen. Ben de 6-9 almaya başladım hatta bebeğimden endişelendim mama ile beslendiği için obez mi olacak diye. 10 haftalık 5550 kg 56 cm şu an ama neden 6-9 giyyo anlamadım.

Canım çok gezemedim ki kızım ağladı sürekli hemen buyuyirlar ya canım normal 6 9 ay gelişim çok hızlı oluyor benim kızım da 5300 du iki aylık asi da 59 cm di şuan 71 günlük boyu uzun kızımın ancak geliyor 6 9 oğlum 3 ysinda 4 5 alıyorum ona da

Bizde de aynı durum maalesef hatta kıyafetlerindeki gruplaşmıştım geçen bi baktım 3-6 ay olanlar tam geliyor hatta bazı 6-9 giydirebilirim diye düşündüm kızdım kendime 0-3 ay aldıklarımızdan bir kaç parça giydiremedim

Bende artık 6-9 alıyorum ve mama ile besleniyor
Demekki normal bir durum bence
2.5 aylık 77 günlük yani 5500 kilo 57 cm boyumuz vsr
Maşallah onlara

Slm kizlar
Persembe gunu birden hastalandim titreme nobetlerim oldu atesimi dusuremedim. esim acile goturdu bogazimda enf. Varmis. Antibiyotik ve 2 cesit ates dusurucu yazdi. 4 saat arayla donusumlu ates dusurucu ictim. ilk defa bu kadar kotu oldum yorgunluk ve uykusuzluktan herhalde. 2 gun atesim ve titreme nobetlerim devam etti cok sukur bugun biraz daha iyiyim en azindan titremedim hafif atesim oldu.

Benim kiz henuz saga sola donmuyor ama yatirinca tepinirken kendini saga sola kaydiriyor. Birde bez alirken bir kac kere ayaklarindan destek alip ileri dogru iteledi kendini. Denk mi geldi isteyerek mi yapti cozemedim

Çok geçmiş olsun. Maşallah ufaklığa

çok geçmiş olsun

Iyi günler arkadaşlar. Benim oglum sürekli bir seyleri emmeye calisiyor. Elini, omzumuzu, oyuncakları, kısacası her şeyi. Ememeyince de kıyameti koparircasina agliyor Cok fazla da tükürük var. Sizde nasil durumlar. Bizimki anormal mi ki anlamadim. Emme refleksi olacak da bu biraz fazla mi? Doktora mi gotursem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…