- 7 Ocak 2018
- 27.654
- 80.240
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #46.961
Cnm benim kızımın da öyleBenimki daha dönmüyor. Zamanla oda olur inşallah. Birşey soracağım arkadaşlar oğlumun damağı ve diş etleri beyaz ama pamukcuk gibi değil. Et rengi değilde beyaz her tarafı neden acaba. Siz baktınız mı
Ayyy Allah razı olsun cevapladığın için biran korktum acaba birşey mi oldu diye nettede beyaz yazdım ama hep pamukcuk diyo. Ama onada benzemiyor.Cnm benim kızımın da öyle
Bnim oglumun yaklaaik 1 aydie oyle dis cikarma belirtileriBenimki daha dönmüyor. Zamanla oda olur inşallah. Birşey soracağım arkadaşlar oğlumun damağı ve diş etleri beyaz ama pamukcuk gibi değil. Et rengi değilde beyaz her tarafı neden acaba. Siz baktınız mı
Benimki daha dönmüyor. Zamanla oda olur inşallah. Birşey soracağım arkadaşlar oğlumun damağı ve diş etleri beyaz ama pamukcuk gibi değil. Et rengi değilde beyaz her tarafı neden acaba. Siz baktınız mı
Ben battaniyesini seriyorum onu üstüne bırakıyorum. Kalkmaya çalışıyor dönüyor aşırı hareketli oluyor. Hele birde sohbet edersem değme keyfine. Ama iki gündür tatsız üşüttüm kızımı biraz öksürük burun akıntısı var.Kizlar yere yastiksiz yatirinca mi dönuyo minikleriniz
Sancım hafif vardı açılmam son üç hafta vardı ama şiddeti artmadıHayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Canım benim de 40+3 ama bel ağrısı 1 cm açıklık dışında bişey yok yarın yatış yapsam suni sancı vericekler muhtemelen inşallah bende de işe yarar.Sancım hafif vardı açılmam son üç hafta vardı ama şiddeti artmadı
hafif suyun geldi suyu patlattı dr sancılar arttı ama yetmedi o zaman suni aldım 2,5 saat be doğdu 40+5 ti bu arada
Bnim oglumun yaklaaik 1 aydie oyle dis cikarma belirtileri
Benimkininde damağı beyaz. Sütten diye düşündüm bende.
Ben 40+2 de dogum yaptim. O zamana kadar ne agrim vardi ne de acilmam. Suni sanci değildi bana verdikleri. Doğumun başlaması icin vajinaya bir fitil ysrlestirdiler. Rahmin açilmasıni saglıyormus. O da sancıları başlattı.Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Şuan bende 40+3 ama 1 cm açıklık dışında bişey yok yarın yatışımı olucam kendi sancım yok inşallah bende normal doğum yaparım. Dualarınızı eksik etmeyin.Ben 40+2 de dogum yaptim. O zamana kadar ne agrim vardi ne de acilmam. Suni sanci değildi bana verdikleri. Doğumun başlaması icin vajinaya bir fitil ysrlestirdiler. Rahmin açilmasıni saglıyormus. O da sancıları başlattı.
En son üç santimdiCanım benim de 40+3 ama bel ağrısı 1 cm açıklık dışında bişey yok yarın yatış yapsam suni sancı vericekler muhtemelen inşallah bende de işe yarar.
Sende açıklık ne kadar dı
İnşallah canım ben suni sancının acısında değilim yeter ki işe yarasın diyorum çünkü çoğu kişi de hiç etki bile etmiyormuş ya da açılma sağlamıyormuş. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dualarını eksik etme :)En son üç santimdi
Ama benim ikinci Doğum ondan hızlı oldu
Birincide uzun sürdü ve gene suni vardı
İnş kendi sancın gelir gece
Epiduralde düşünebilirsin ilkinde suni uzun sürünce epidural aldım
Hayırlı geceler canım ben 40+2 de suni sancıyla doğum yaptım.Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Benim de aynı canım o fitil suni sanciymis benim doktorum öyle demişti ben de 40+2 de doğum yaptım :)Ben 40+2 de dogum yaptim. O zamana kadar ne agrim vardi ne de acilmam. Suni sanci değildi bana verdikleri. Doğumun başlaması icin vajinaya bir fitil ysrlestirdiler. Rahmin açilmasıni saglıyormus. O da sancıları başlattı.
Benim de 40+3 canım yarın gidip yatışımı olucam sancı yok 1 cm açıklık var suni vericekler. Sende açıklık sancı varmıydı yoksa günün geçti diye mi aldın suni sancıHayırlı geceler canım ben 40+2 de suni sancıyla doğum yaptım.
Insallah canım. Allah kolay doğum nasip etsin. Bebeğine kavuşacaksin yarın senin icin muhtesem bir gün olsun :)Şuan bende 40+3 ama 1 cm açıklık dışında bişey yok yarın yatışımı olucam kendi sancım yok inşallah bende normal doğum yaparım. Dualarınızı eksik etmeyin.
Ah o sancı :) Neyse ki bana oğlumu getirdi. Seviyorum sancimi Saka bir yana normal doğum gibisi yok. 1 saat sonra bomba gibi enerjik ayaktaydim.Benim de aynı canım o fitil suni sanciymis benim doktorum öyle demişti ben de 40+2 de doğum yaptım :)
Ben ilacı aldiktan 20 saat sonra doğurdum. Doktorum bana stres yapmami söyledi. Sakince hastanenin icinde bol bol yürüdüm merdiven indim ciktim. Sicak suyla duş aldım. Sancilarim son saatlere dogru artis gosterdi. Bence sabırlı ol bol bol dua et bebisine kavuşacaksin ne güzel.İnşallah canım ben suni sancının acısında değilim yeter ki işe yarasın diyorum çünkü çoğu kişi de hiç etki bile etmiyormuş ya da açılma sağlamıyormuş. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dualarını eksik etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?