2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm benim kızımın da öyle

Benimkininde damağı beyaz. Sütten diye düşündüm bende.

Kizlar yere yastiksiz yatirinca mi dönuyo minikleriniz
Ben battaniyesini seriyorum onu üstüne bırakıyorum. Kalkmaya çalışıyor dönüyor aşırı hareketli oluyor. Hele birde sohbet edersem değme keyfine. Ama iki gündür tatsız üşüttüm kızımı biraz öksürük burun akıntısı var.

Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?

Hayırlı akşamlar hanımlar sizlere bir sorum olucak aranızda haftası geçtiği halde sancısı gelmeyip suni sancıyla doğum yapan var mı?
Sancım hafif vardı açılmam son üç hafta vardı ama şiddeti artmadı
hafif suyun geldi suyu patlattı dr sancılar arttı ama yetmedi o zaman suni aldım 2,5 saat be doğdu 40+5 ti bu arada

Sancım hafif vardı açılmam son üç hafta vardı ama şiddeti artmadı
hafif suyun geldi suyu patlattı dr sancılar arttı ama yetmedi o zaman suni aldım 2,5 saat be doğdu 40+5 ti bu arada
Canım benim de 40+3 ama bel ağrısı 1 cm açıklık dışında bişey yok yarın yatış yapsam suni sancı vericekler muhtemelen inşallah bende de işe yarar.
Sende açıklık ne kadar dı

Ben 40+2 de dogum yaptim. O zamana kadar ne agrim vardi ne de acilmam. Suni sanci değildi bana verdikleri. Doğumun başlaması icin vajinaya bir fitil ysrlestirdiler. Rahmin açilmasıni saglıyormus. O da sancıları başlattı.

Şuan bende 40+3 ama 1 cm açıklık dışında bişey yok yarın yatışımı olucam kendi sancım yok inşallah bende normal doğum yaparım. Dualarınızı eksik etmeyin.

Canım benim de 40+3 ama bel ağrısı 1 cm açıklık dışında bişey yok yarın yatış yapsam suni sancı vericekler muhtemelen inşallah bende de işe yarar.
Sende açıklık ne kadar dı
En son üç santimdi
Ama benim ikinci Doğum ondan hızlı oldu
Birincide uzun sürdü ve gene suni vardı
İnş kendi sancın gelir gece
Epiduralde düşünebilirsin ilkinde suni uzun sürünce epidural aldım

En son üç santimdi
Ama benim ikinci Doğum ondan hızlı oldu
Birincide uzun sürdü ve gene suni vardı
İnş kendi sancın gelir gece
Epiduralde düşünebilirsin ilkinde suni uzun sürünce epidural aldım
İnşallah canım ben suni sancının acısında değilim yeter ki işe yarasın diyorum çünkü çoğu kişi de hiç etki bile etmiyormuş ya da açılma sağlamıyormuş. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dualarını eksik etme :)

Benim de aynı canım o fitil suni sanciymis benim doktorum öyle demişti ben de 40+2 de doğum yaptım :)

Ben ilacı aldiktan 20 saat sonra doğurdum. Doktorum bana stres yapmami söyledi. Sakince hastanenin icinde bol bol yürüdüm merdiven indim ciktim. Sicak suyla duş aldım. Sancilarim son saatlere dogru artis gosterdi. Bence sabırlı ol bol bol dua et bebisine kavuşacaksin ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…