2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Emzirdiiten sonra 2 bucuk 3 olcek mama iciyo birde canim yani cok az geliyo demekki sut

Benim oglumda aksine kalabalığı seviyor gittiği yerde rahat duruyor yada uyuyor
Evde zaten kalabaligiz
Ben eşim kayinvalide var
Arada ablam ve annem de geliyor
Alişti yani
Canım kayinvaldenlr ayni evde nasıl yasiyirsun çık zor değil mi ben ikikadin tüm düzeni degistiriyor ya oğlum da oğlum

Günaydın kızlar benim kızım da ev de mutlu disarda ki evler de mutsuz dün eşimin anneannesi geldi Trabzon'dan ziyarete gidelim dedik aman Allah'ım ne uyuyor ne emiyor bağıra bağıra ağlıyor en sonunda zar zor uyuttum yemek yedik eve gelene kadar yine mız mız ağladı eve geldik çıt yok ah ah kışın kötü oldu bu işte

Kızlar bebeğim çok şükür 3 gündür kakasını kendi yapıyor milupa nin rezene çayını veriyorum 5 çay kaşığı kadar bazen 6 çay kaşığı çok işe yaradı kendim de içiyorum şu kabızlık yüzünden çok strese girmiştim düzeldi diye ümit ediyorum.

Sağolun kızlar Kortizol seviyesi çok yüksek çıktı endokrine sevk etti doktor burada yok ankaraya gidecegiz. Meme uçları ve yumurtalıkların koyu renk olmasından şüphelenip test yapılmıştı
Geçmiş olsun benim de kortizolm yüksek cıktı siz sonra tedavi oldnz mu nasıl yop izldnz

Selam kizceler nasıl gidiyor bebeklerle uyku ev isleri sorunları. Biz bugün 3 ayı bitirdik bugünlerde ellerini çok fazla incelemeye başladı oyuncakları da kavrıyor ama 1 dk sonra atıyor elinden :)

İ
Benim oglumda aksine kalabalığı seviyor gittiği yerde rahat duruyor yada uyuyor
Evde zaten kalabaligiz
Ben eşim kayinvalide var
Arada ablam ve annem de geliyor
Alişti yani
yiymiş canım.. benim kızımda alışır heralde zamanla çünkü gezmeye çok giderim ben

Canım
rezene çayı iç bak ben onu içiyorum bayağı arttı sütün bi kaşık da kızıma veriyorum gazını çok rahat çıkartıyor artık... benim kızda çok bi emmiyor bakalım yarın sağlık ocağına götürecek kilo alımı nasıl

Selam kizceler nasıl gidiyor bebeklerle uyku ev isleri sorunları. Biz bugün 3 ayı bitirdik bugünlerde ellerini çok fazla incelemeye başladı oyuncakları da kavrıyor ama 1 dk sonra atıyor elinden :)
maşallah kuzuya :) ben haftasonları eşim evdeysen temizlik yapabiliyorum bir tek ya uyanacak diye çok bir şey yapamıyorum

Kızlar bebeklerinizin boy kiloları nasıl
Kızım 2 ay aşısında 57 cm 4700 gr di bugün 72 günlük kilosu 5200 nasıl sizce
46 cm 2900 dogdu
Cnm bence iyi gibi 12 günde 500 grm almış.... bende kuzumu geçen tarttırmıştım 15 günde 100 gem almış doktor mama ya başla dedi ama ben sütümü sağıp verdim hem de enzirdim bakalım 15 gün oldu yarın götürecek inşallah kilo alımı iyidir... bizim 2 aylık aşımız da kızım 5.600 idi.. şimdi 3 aylık olduk bakalım ne kadar olmuşuz.. biz de 3.200 doğmuştu

Kızım anne sütü alıyor mama vermiyorum maşallah sutumde akiyor bana biraz yavaş alıyor gibi geliyor maşallah seninki iyiymiş canim

Kızlar bebeklerinizin boy kiloları nasıl
Kızım 2 ay aşısında 57 cm 4700 gr di bugün 72 günlük kilosu 5200 nasıl sizce
46 cm 2900 dogdu
Canım benim kızım 3565 gr 50 cm doğdu 78 günlükken tekrar tarttırdım sağlık ocağında 6950 gr çıktı 60 günlükken boyu 62 cm di galiba.

Senin de gayet güzel kilo boyu canım Maasallah ona ☺

Canım kayinvaldenlr ayni evde nasıl yasiyirsun çık zor değil mi ben ikikadin tüm düzeni degistiriyor ya oğlum da oğlum

Çok zor yaşıyorum bazen delirecek gibi oluyorum ama sabretmek zorundayım
3 ay oldu geleli burda yaşlılık maaşına başvurdu onun sonucunu bekliyoruz
Belli olsa gidecek hemen oda bende çok sıkıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…