2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kizlar uzun zamandir giremiyordum cunku baya sikintili zamanlar geciriyoruz 40 gunlukken kalbimizde 8 milimlik bir aciklik cikti kapanir diyorlar insallah kapanir.. daha sonra cok sancili diye goturdum bir aksam her ihtimale karsi kan testi yaptilar karaciger enzimlerimiz yuksek cikti ozel hastanedeki doktoru rezene kimyon vb bitkisel seylerden ve gaz damlalarindan yada enfeksiyondan ya da agri kesici surup verdiysen ondan kaynakli enzimlerin yuksek olabilecegini soyledi ve asla kullanmamami ve benim icmememi soyledi o gece devlete yonlendirildik tekrar testte yine yuksek cikti ultrason cekildi o gece cuma aksamiydi bunlar pztesi tekrar gelmemizi istediler ve yapilan testlerde yukseklik devam ediyordu tekrar ultrason cekildi ve karacigerde kist var dediler bende annemlerin yanindaydim malatyada sonuclardan sonra kayseriye dondum ve seruvenimiz basladi sehir hastanesinde gastroenterolojiyle basladik testler tekrarlandi ve degerler israrla dusmediginden dolayi detayli arastirma basladi ultrasonda bu seferde safrayi bulamadilar cocugum 4 saat ac bekledigi halde doktor israrla bitkisel urunlee tuketmememi ve asla ilac kullanmamami istedi ve cocuga vermememi ve ayrica cocuk metobolizma hast. Kons istedi orda da bir suru tetkik yapiliyor bir suru kan aliniyor bir suru idrar bir suru gaita testi verdik ta ki bu hafta persembeye kadar tekrar gorustuk test sonuclari yenilendi ve karaciger enzimleri dusmustu ama safra degerlerinde cok az da olsa yukseklik vardi tekrar ultrason istendi ve yine safrasi bulunamadi sonra doktor ozel bir radyoloji uzmanina yonlendirdi 4 saat bir aclik sonrasinda 2 saatlik bir ultrasonla bakimda diger ultrasonda kist dedikleri doktorlarin sey aslinda safrasiymis cocugun karacigerde bir sikinti yok cok sukur ama safra kesesi olmasi gerekenden kucukmus ve kanallar darmis bir yandan sevindik derken tekrar dunyamiz basimiza yikildi fakultede bir profa yonlendirildik gayet ilgilendi ve sonuc itibariyle safra kucuk ama cocgun isini goruyor gibi gozukuyor cok azda olsa kanallarda akis var dedi simdilik takip edecegiz ama cikmayan sonuclariniz var hepsini bekleyip tekrar goruselim dedi ultrasona gore durum sikintili ama kan degerlerine gore durum iyi dedi sonuclar bir birini ters kose ediyor dedi. Simdide bana perhiz verdiler gaz yapan hic birsey ve sut ve sut urunleri tuketmiyorum.. kaka rengini surekli kontrol altinda tutuyorum ..hala daha elim yuregimde dualarinizi istiyoruz ne olur rabbim evladimin sagligi yerine gelsin ..diyecegim o ki su zamana kadar o kadar doktorla gorustum hepsinin dedigi bitkisel urunler cocugun enzimlerini yukseltiyormus ayrica bilinen iki surup agri kesici ve ates dusurucu suruplar direk karacigere atiliyormus asla kullanma dediler cok cok zorda kalmadikca.. asi yaptirdik bu donemde kullanma dogal yontemle dusurmeye calis egerki dusmezse bir surup ismi verdi onu kullan dedi o da bobreklerden atiliyormus bir yas alti cok kullanmasini istemedigimz bir surup dedi ama cok sukur atessiz gecirdik o donemi .. cok uzun oldu k.bkmayin ama dualariniza ihtiyacimiz var dahil ederseniz seviniriz rabbim herkesin evladina saglik versin icinde benimkinede

Kızlarrr nasılsınız ben ilk defa kızımı yıkadım.. bu 2. Bebeğim ama yine de korkuyordum... büyük kız yanındaydı çok da güzel yıkadım valla bravo bana
Ben alıştım ya kolay baya yikamak :) bazen eşim isteyken kendim yıkıyorum çocuğu sonra bi emzirme hop uyku :)

Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inş canım.

Kızlar bebeklerinizin boy kiloları nasıl
Kızım 2 ay aşısında 57 cm 4700 gr di bugün 72 günlük kilosu 5200 nasıl sizce
46 cm 2900 dogdu
Güzel kilo almış bebegin maşallah gayet iyi gelişimi.benim kızım 3300 kg 49 cm doğdu.2 aylıkken 5950 kg 59 cm idi.

Rabbim şafi ismi ile şifalar versin insallah
Tez zamanda bunları da atlatırsınız insallah

Oglumda da var kalbinde delik
9 mm hemde
1.5 ay önce dr a götürdüğümüzde
Dr 8 mm ye olan delikler kapanır dedi
Ama bizimki 9 mm olarak ölçüldü
Eger kapanmazsa ileride sağlık sorunu oluşursa 5-6 yaşından sonra anjiyo ile delik kapatılır dedi şu anda herhangi bir tedaviye veya müdaheleye gerek yok dedi
2 ayda 1 kontrol var
Şimdi 17 aralıkta tekrar kontol var
İnsallah ilerleme yoktur hersey yolundadir

Kızlarrr nasılsınız ben ilk defa kızımı yıkadım.. bu 2. Bebeğim ama yine de korkuyordum... büyük kız yanındaydı çok da güzel yıkadım valla bravo bana
Bravo sana canım..ben ilk günden beri kendim yıkıyorum.4 buçuk yaşında kızım başını yıkarken yardım ediyo ovaliyo felan.

Çok çok geçmiş olsun.dualarimiz sizinle tabi.rabbim şifa versin yavrunuza.

Selam kızlar kzikin gözleri sulandı kuştu bir de öyle olunca hemen doktora gittik soğuk algınlığı almış prospon verdi bitkisel sürüp ciğerleri temiz antibiyotiğe gerek yok dedi bir de burun damlası verdi serum fizjoljik ama çekme ters çevir akr burnu dedi ben otribebyle çekiyordu inşallah iyileşir yavrum çok üzgünüm bir de kızım 61cm 5600 geldi aşıdan beri 300 gr almış çok az geldi bana bugün 79 günlük 3400 doğmuştu benim çocuklar hep zayıf olacak sanırım sağlıklı olsunlar da alsitim artik

Bravo sana canım..ben ilk günden beri kendim yıkıyorum.4 buçuk yaşında kızım başını yıkarken yardım ediyo ovaliyo felan.
Ayyyyy valla helal sana. Nasıl ilk günden beri yıkıyorsun ben hep dışarı çıkardım annem ya da kayınvalidem kızımı yıkarken

Çok çok geçmiş olsun canım yavrularımız hasta olmasın yaaaaaa

Çok üzüldüm. Rabbim biran önce sağlık sıhhat versin yavrucağa. Öpün yerime

Kizlar sutm artsin diye bugun bir bardah isirgan otu tohumu cayi ictim ve az once az bi lekelenmem gelmis.adet olmam mumkun degil yasmin kullaniyorum.bu kan neyin nesi simdi ya

Kizlar bebeklerinizi nasil yatiryorsunuz ben bi sag bi sol yatiryordum farkermedim hep saga yatmis simdi o tatafa doğru yamuk cokuk gbi olmus somdi sola yatrsam düzelir mi bide kafasidaki suvrilik ne zaman duzekur sizunkiler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…