- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.481
Haha bizim de öyle aslında zaten eşimin işi de yoğun geç geliyorCanım iyi cesaret edip gitmissin ben doğumdan sonra korkudan gidemedim hoş iki çocukla özel hayat da yok :)
Canım tekrar edeyim muallak değil kesin bir bilgi.birkaç tanıdık eczacıdan teyit ettirdim.hatta benim oğlum 106 günlük oluyor o gün doktorumuz 104 günlük olana kadar ilk doz yapılmalı demişti.2 doktora sordum 2 gün gecikse sıkıntı olur mu diye.biri olmaz biri olur dedi ama ben 2 gün sonra yani 18 aralıkta yaptırıcam inşallah.Cnm ben sordum eczacıma bize öyle bir haber gelmedi YÖK öyle bişey eğer varsa bile kesin aşının içeriğini azaltırlar diyor... ama ben yine de bi kaç tane daha eczaneye sorarım alacağım zaman
Bide sadece bu ilaç değil ithal ve pahalı olan birçok ilaçta fiyat büyük oranda düşecekmiş devlet el atmış.eczacılar için kötü ama vatandaş için iyi olacak dedi eczane sahibi tanıdıklar.Cnm ben sordum eczacıma bize öyle bir haber gelmedi YÖK öyle bişey eğer varsa bile kesin aşının içeriğini azaltırlar diyor... ama ben yine de bi kaç tane daha eczaneye sorarım alacağım zaman
Ya benim de 13 tane borcum var bu yıldan ama daha erken diye tutmuyirum Mart gibi ek gıdaya geçersiz o zaman kandillerde falan tutup bitirecrm borcu sevmiyorum ben çok şükür önceki yıldan da yok bu yıl 17 tane tuttum hamilelikten calismasam hepsini tutardim ama çalışınca zorladı beni çünkü sonradan tutmak daha zor oluyorEmziriyorum ama iftar çok erken oluyor
akşam da geç saatlere kadar yiyorum gece de kalkıp bişiler yiyorum 5 tane tuttum çok zor olmDı biraz da sütüm var buzlukta
Ne güzel geçen sene bu zamanlar bitirmek üzereyken 15 tane varken hamile kaldım sürprizYa benim de 13 tane borcum var bu yıldan ama daha erken diye tutmuyirum Mart gibi ek gıdaya geçersiz o zaman kandillerde falan tutup bitirecrm borcu sevmiyorum ben çok şükür önceki yıldan da yok bu yıl 17 tane tuttum hamilelikten calismasam hepsini tutardim ama çalışınca zorladı beni çünkü sonradan tutmak daha zor oluyor
Allah kolaylıklar versin insallah13 hafta dokar ve is basi yapilir
Bu seneden biraz iznim var ocaga kadar biraz caliscam biraz izin yazdircam. Ocakta 20 gun daha gelecek onuda biraz kullanip biraz caliscam. Nasipse subatta ucretsiz izine ayrilcam insallah. Nasil olsa 5 saat calisiyorum azicik idare edicem ☺
Çok teşekkür ederim inan nasıl iyi geldi anlatamam ...soylediklerin tavsiyelerin içtenliğin için çok saol tabi diğer arkadaslarada iyiki varsınız ...bi Kız kardeşim olmasını ne çok isterdim genede bunada şükür evlatlarıma konsantre olucam artık başkada bişey dusunmiycemCanım bence sen fazla düşüncelisin kendinden fazla ödün vermişsin bence annen de komşuya kardeşini babasını niye sormuyor derken bence swni merak ettiğinden içi elvermiyor vicdanı rahat değil sen böyle devam et yok say eşine sarıl iki tarafı da kenara koy inş iki aileden de uzakta bi yere taşınma durumunuz olur gerçekten çok daha rahatlayacaksın sen hep Aranılmaya çalıştıkça kimse üzülmesin dedikçe üzülmüşsün
Bi laf var bizim orada biraz acımasızca gelir bana ama 'ben annemin ciğeriyim annem benim neyim" bu duruma uyan yani demek istediğim
Merhametse öncelik annenin evladına merhameti önde gelir karşılıksız
Bu tavrın ailenin aklını başıma getirir umarım gelemezse de kendi bilir
Sen eşine artık yansıtma yeteri kadar anlayışlı davranmış
çok sinirlerini yıprattıysa ve içine dert olduysa
İlerde daha çok sıkıntı yaşatmaması adına uzman desteği tavsiye ederim iki kohusalikta da burnundan gelmiş ki en hassas dönemler
inş herşey gönlünce olur içine atma ağla ama kendini yıpratma
Herşey inş çok güzel olur
Ne yapsam bilemedim ki.oyuncaklari müziği belki sever dedim ama dediğin gibi durmaz kesin bizim cadı.uyku konusunda da şunu farkettim 10 dk uyuyup uyandi mesela hemen geri uyutursam bu sefer 2 3 saat uyuyo.tabi her zaman olmuyo bu.Aynen kollar taşımıyor ve iş yapmak zor
Bizim beşiğimizde titreşim var max 20 dk duruyor,bugün arkadaştaydım 10 ar dk olmak üzere 3 defa uyudu ama 10 dk cık
Arkadaşlarım şok oldu uzun uyumuyor mu diye :/
Deneyerek alma şansın varsa al yoksa boşuna para verme
Canım geçti mi sizin öksürükCanım ben facede bir guruba takilmistim 16 kilo vermiştim oğlumda şuan ek gıdaya gecmeden yapmak istemiyorum
Sikayet et işlem yaparlar ben ettim.Masumlari öldüren ilaç! Onların yaşamını sonlandiracaginiza uçkurunuza sahip olun! Sen ne diye gelmiş bunun reklamını burda yapiyosun?
Canım iki gündür iyi çok şükür ama daha tam geçmedi ara ara oksutuyor balgam var hala hafta içi kontrol var tekrar gostrecemCanım geçti mi sizin öksürük
Haha bizim de öyle aslında zaten eşimin işi de yoğun geç geliyor
Ben hastaneden çıkarken doktora taktırmak istediğimi söylemiştim oda 40 kontrolünde takarız diye düşünmüş kontrole gittiğimizde küt diye taktı zaten öyle yapmasaydı ben de cesaret edemezdim hatta kontrol için masayı yattığımda yok ya ben bir daha spiral için gelemem demiştim doktor normal muayene yaptıktan sonra spiral takacak mısınız dedim evet bugün takıyoruz dedi bu sebeple iyi oldu
Benim de eşim korundu bebek istedik oldu sıkıntı olmadı ama kazaya mazur kalmayalim diye spiral stiyorum çünkü bir daha bebek düşünmüyorum tabi kısmet ama iki tane yeter inşallahSpiral ben hayatta cesaret edemem siz yine iyi yaptırıyorsunuz. Benim korunma yöntemim geleneksel eşim korunacak :) senelerdir öyle yaptık bi sorun çıkmadı :)
Banyodan önce bebeyağını sür kafasına, yumuşak tarak fırçasiyla tara arkaya doğru. Banyodan sonra yağsız olarak bir daha tara cnm. En az haftada 1 kere yap.günaydın kızlar beşte uyandımşimdi beyefendi uyudu ama ben uyuyamıyorum tabi :) kafasındaki konaklardan bir türlü kurtulamadım ya
Oh masallah tek yiyen ben degilmisim soyle bi göz attimda herkes yiyoms7 24 açım surekli agzimda biseyler var eşimde saairiyo ama cok fazla emziriuorum tek taraftan oldugu icin
günaydın kızlar beşte uyandımşimdi beyefendi uyudu ama ben uyuyamıyorum tabi :) kafasındaki konaklardan bir türlü kurtulamadım ya
Ay bende şok oldum bu reklamaMasumlari öldüren ilaç! Onların yaşamını sonlandiracaginiza uçkurunuza sahip olun! Sen ne diye gelmiş bunun reklamını burda yapiyosun?
Benim oğlumun kafasında da vargünaydın kızlar beşte uyandımşimdi beyefendi uyudu ama ben uyuyamıyorum tabi :) kafasındaki konaklardan bir türlü kurtulamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?