2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de eşim korundu bebek istedik oldu sıkıntı olmadı ama kazaya mazur kalmayalim diye spiral stiyorum çünkü bir daha bebek düşünmüyorum tabi kısmet ama iki tane yeter inşallah
Çok şükür korunma derdim yoookkk
Çünkü eşim doğuştan korunuyor
Eşim azosperm yani sperm cikisi yok
Sperm ameliyat ile testistlerinden alınarak tüp bebek yapıldı
Ama yine de keşke korunma derdim
Olsa diye düşünüyorum

Benim de eşim korundu bebek istedik oldu sıkıntı olmadı ama kazaya mazur kalmayalim diye spiral stiyorum çünkü bir daha bebek düşünmüyorum tabi kısmet ama iki tane yeter inşallah
Bende bi daha düşünmüyorum ama spiral ne bileyim ya korkunc geliyor bana :)

Gunaydinnn

Bende istiyorum spiral ama cesaret edemiyorum. Adetim duzene girsin bi ondan sonra giderim herhalde. Kadindogum doktorumunda tayini cikti gitti yeni doktor daha gelmedi gorevlendirmeli geliyorlar daimi doktor gelmedi daha.
Aslında ağrısı yok değil mi var ama güzel olan iki dakika sıkarsan dişini geçiyor iyi olan tarafı bu
Ben de korkuyordum ama

Arkadaşlar geleneksel yöntem derken geri çekilmeyse dikkat edin genede
Yumurtlama dönemine falan takip edin
O dönemde ilişki yaşamayın
valla hiç belli olmuyor bu işler nasip
Benim bi tanıdık menapoza giriyorum diye düşünürken iki kere hamile kaldı 42 45 te doğurdu galiba üniversiteli kızı varken :)

evet öyle yapacağım canım yağla geçiremedim bir türlü

Benim geleneksel yöntemim erkeğin korunması. Doğum kontrol hapı falan sevmiyorum ben ama kimisinde de hap regli düzenliyor

benim de bel kilo kaldı kızlar doğumdan ve aşşşşıırııı iştahlıyım fazlasını almam inşallah

Cnim gunluk menu paylasiyosun kilonu paylasiyosn spor yapip onu uaziyosun kontrol altinda tutmaya yardimci oluyo bende haftaya baslicm tekrar bakalim

Bende birebir bu sebepten dolayi istiyorum

Kilo konusunu acmayalim lutfen guncel kilom 103 +90 grubunda takipliyim.
Gerci benim kilo hamilelikle gelmedi zaten kiloluydum 105le hamile kaldim 106yla doguma gittim

Aslında ağrısı yok değil mi var ama güzel olan iki dakika sıkarsan dişini geçiyor iyi olan tarafı bu
Ben de korkuyordum ama

Aslinda takilimindan ziyade vucudun reddetme olasiligindan agri ve kanamadan dolayi tirsiyorum ama herkeste olacak degil tabikide neyse vakti geldiginde yasayip gorcez artik

Evet haklısın bi arkadaşım da idrar yoku enfeksiyonu iltihap falan oldu ama normaldede çok hassas birisiyim diyor

Bende tatlıya yatıya gidenlerdenim :) eski kilomdayım ama sıkılaşmam lazım diye reformer pilatese başladık 2 hafta oluyor,bikaç ay sonra sıkılaşmış olırum heralde..
Spiral varkende hamile kalırsam yuh artık bana :) ama 3 imkansız benim için.. Allah olmayanlara versin bizimkilerede sağlık versin,günaha girmek istemiyorum çünkü..

Bebegini mamayla besleyen anneler su veriyimusunuz mama ictikten sonra agzi yapis yapis oluyor bebegimin kuruyo bide napsam bilemedim bi kac kere verdim arastrdgm kadaryka kimi verilir kimi verilmez demis siz ne düşünüyorsunuz

Amin inşaallah ya bende şu an kesinlikle istemiyorum hayatımız çok belirsiz
belki başka bi ülkeye geçeriz eşimin işleri burda iyi değil bende çalışmaya başlamadan çocuklar küçükken
Üçüncü ilerki hayatımıza göre karar veririz yani ne kesin isterşm diyorum ne istemem diyorum
Kilo konuşumda şanslısın maşallah yesene veriyorsun kıymetini bil her hatuna nasip olmaz dostum

Kızlar bugün kontrolümüz vardı.Oglum 3 aylık oldu.Doktorun elinde rota aşısı varmış tavsiye etti bizde yaptırdık.5 ay sonra tekrar yaptırıcaz.Bizden 210 tl aldı doktor eczanelerde de aynı fiyattaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…