- 13 Haziran 2012
- 4.246
- 3.021
- 448
- 43
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.501
Çok şükür korunma derdim yoookkkBenim de eşim korundu bebek istedik oldu sıkıntı olmadı ama kazaya mazur kalmayalim diye spiral stiyorum çünkü bir daha bebek düşünmüyorum tabi kısmet ama iki tane yeter inşallah
Bende bi daha düşünmüyorum ama spiral ne bileyim ya korkunc geliyor bana :)Benim de eşim korundu bebek istedik oldu sıkıntı olmadı ama kazaya mazur kalmayalim diye spiral stiyorum çünkü bir daha bebek düşünmüyorum tabi kısmet ama iki tane yeter inşallah
Aslında ağrısı yok değil mi var ama güzel olan iki dakika sıkarsan dişini geçiyor iyi olan tarafı buGunaydinnn
Bende istiyorum spiral ama cesaret edemiyorum. Adetim duzene girsin bi ondan sonra giderim herhalde. Kadindogum doktorumunda tayini cikti gitti yeni doktor daha gelmedi gorevlendirmeli geliyorlar daimi doktor gelmedi daha.
evet öyle yapacağım canım yağla geçiremedim bir türlüOffff en şişko benim. Nasıl vereceğiz yaaa( Az yesem sütüm azalıyor gibi geliyor. Eski halimden 15 kg fazlayım. Şu gruplar nasıl oluyor. Bıraz anlatır mısın ?
Şampuanlar var konak için. Onlardan bir denesen.
Benim geleneksel yöntemim erkeğin korunması. Doğum kontrol hapı falan sevmiyorum ben ama kimisinde de hap regli düzenliyorArkadaşlar geleneksel yöntem derken geri çekilmeyse dikkat edin genede
Yumurtlama dönemine falan takip edin
O dönemde ilişki yaşamayın
valla hiç belli olmuyor bu işler nasip
Benim bi tanıdık menapoza giriyorum diye düşünürken iki kere hamile kaldı 42 45 te doğurdu galiba üniversiteli kızı varken :)
Şampuan olarak mustela kullanıyorum dogdugundan beri konak olmadı şimdiye kadargünaydın kızlar beşte uyandımşimdi beyefendi uyudu ama ben uyuyamıyorum tabi :) kafasındaki konaklardan bir türlü kurtulamadım ya
Cnim gunluk menu paylasiyosun kilonu paylasiyosn spor yapip onu uaziyosun kontrol altinda tutmaya yardimci oluyo bende haftaya baslicm tekrar bakalimOffff en şişko benim. Nasıl vereceğiz yaaa( Az yesem sütüm azalıyor gibi geliyor. Eski halimden 15 kg fazlayım. Şu gruplar nasıl oluyor. Bıraz anlatır mısın ?
Benim de eşim korundu bebek istedik oldu sıkıntı olmadı ama kazaya mazur kalmayalim diye spiral stiyorum çünkü bir daha bebek düşünmüyorum tabi kısmet ama iki tane yeter inşallah
Offff en şişko benim. Nasıl vereceğiz yaaa( Az yesem sütüm azalıyor gibi geliyor. Eski halimden 15 kg fazlayım. Şu gruplar nasıl oluyor. Bıraz anlatır mısın ?
Aslında ağrısı yok değil mi var ama güzel olan iki dakika sıkarsan dişini geçiyor iyi olan tarafı bu
Ben de korkuyordum ama
Evet haklısın bi arkadaşım da idrar yoku enfeksiyonu iltihap falan oldu ama normaldede çok hassas birisiyim diyorBende birebir bu sebepten dolayi istiyorum
Kilo konusunu acmayalim lutfen guncel kilom 103+90 grubunda takipliyim.
Gerci benim kilo hamilelikle gelmedi zaten kiloluydum 105le hamile kaldim 106yla doguma gittim
Aslinda takilimindan ziyade vucudun reddetme olasiligindan agri ve kanamadan dolayi tirsiyorum ama herkeste olacak degil tabikide neyse vakti geldiginde yasayip gorcez artik
Bende tatlıya yatıya gidenlerdenim :) eski kilomdayım ama sıkılaşmam lazım diye reformer pilatese başladık 2 hafta oluyor,bikaç ay sonra sıkılaşmış olırum heralde..Herkes yiyormuş yahu
Ben de o grubtanım :)
hamileyken bu kadar canım bişey istemiyordu
Resmen turşu aşeriyorum ya
Ve tatlı tabiki :)
birde bir sorum olacak ben spiral taktırdım ama onunlada hamile kalan varmış acaba oğlum belli bi yaşa gelene kadar çift korumamı yapsak
Şu an üçüncü bir sürpriz çok zor olur
Spiralle hamile kalma riski nedir ya
Aman gecsin yazık ne çekti el kadar yavruCanım iki gündür iyi çok şükür ama daha tam geçmedi ara ara oksutuyor balgam var hala hafta içi kontrol var tekrar gostrecem
Zeytinyağı ile masaj yap tara iyice Biraz bekle yüzeye çıksın.sonra yıkagünaydın kızlar beşte uyandımşimdi beyefendi uyudu ama ben uyuyamıyorum tabi :) kafasındaki konaklardan bir türlü kurtulamadım ya
Amin inşaallah ya bende şu an kesinlikle istemiyorum hayatımız çok belirsizBende tatlıya yatıya gidenlerdenim :) eski kilomdayım ama sıkılaşmam lazım diye reformer pilatese başladık 2 hafta oluyor,bikaç ay sonra sıkılaşmış olırum heralde..
Spiral varkende hamile kalırsam yuh artık bana :) ama 3 imkansız benim için.. Allah olmayanlara versin bizimkilerede sağlık versin,günaha girmek istemiyorum çünkü..
Ben veriyorum canimBebegini mamayla besleyen anneler su veriyimusunuz mama ictikten sonra agzi yapis yapis oluyor bebegimin kuruyo bide napsam bilemedim bi kac kere verdim arastrdgm kadaryka kimi verilir kimi verilmez demis siz ne düşünüyorsunuz
Her mamadan sonra mi veriyorsun canim ne kadar veriyosun doktora sormayi unutmusum benBen veriyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?