2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende sleppy le başlamıştım pişik yapinca degistirdim molfix aldim bundan memnunum hiç bi sıkıntı yok.3 numara kullaniyorum ben.bebegin kac kilo ki 2 büyük gelmez bence.ayrica o kadar pahali bi bezi kullanmak çok saçma geliyo bana.pahaliysa iyidir mantığıyla kullaniliyor bence.butun bezleri denerim hiç biri olmaz prima son çare olur ancabo zaman yani

Canım ben A101 Sofia kullanıyorum akşam 8 gibi değiştiriyorum bezini gece değiştirmiyorum hiç sızma olmuyor
Canım ben de sofia kullandım bir ara sizdirmiyor ama fena pişik yaptı kızımı molfix 3 numara kullanıyorum pisik yapmadıda küçük mü geliyor anlamadım kakası taşıyor sürekli sırtına ve yanlara prima da pişik yaptı ayrıca

Bende baya inçe giydiriyorum
Ama Türkiye'de evler daha soğuk sanki
ben bi zıbın kolsuz yada yarın kol
Üstüne Penye tulum yada penye alt üst
Ayaklı alt genelde
Ayaksızda bir çorap

Ben prima premium çare kullanıyorum çok pahalı gerçekten ama eşim Dinlemiyordu ogluma hep aldık kızına da alırım diyor simdi degistirsem de psik yaparsa falan bir de baya stok yaptık 3 4 numara şuan 3 kullanıyorum

Canım ben çok memnunum eşim ilk Doğumda prima almıştı o illa prima alalım diyor ama ben o kadar paraya kıyamıyorum çöpe gidiyor sonuçta prima bitince hemen Sofia ya başladım hiç pişik veya sızıntı yapmadı.. bazen kaka dışına çıkıyor sırtına doğru o da çok gazlı yaparsa oluyor basınçtan heralde

Valla ben sadece uzun kollu citcitli ve patikli alt giydiriyorum bi de corap. Banyo yaparsa penye yelek. Oglumda da bu sekilde giydirmistim. Su an hep don atlet dolasiyo. Bez konusunda da muhakkak goon markasini deneyin derim.

Yarın 3 ayımız bitiyor kızlar kızım kaç kilo boyu kaç cm oldu baş çevresi kaç cm oldu çok merak ediyorum :) buralar baya sessizleşir ama ya

kaptinn
MinikPiranha
Nerelerdesiniz kızlar
Canim valla ugrasiyorun iste ya yarin sunnet olcak oglum bugun akraba gunum.vardi falan vakit bulamiyorum oek sen neler yapiyosun

Ben sızsa da değiştirmem o uyku bölünmesin yeterki :)

3 günde 400 gramlık mama bitiyo bazen ah ah emzirmeyi ne çok isterdim sadece 700 lira mama parası hayat çokkk zor

Canım ben A101 Sofia kullanıyorum akşam 8 gibi değiştiriyorum bezini gece değiştirmiyorum hiç sızma olmuyor
Ay onu bende kulkandm bence cok iyi ama kv ben alcm bezini dedi prima aliuodu en son molfix alms onu kullaniyoz bu da iyi. Prima havasiz birakiuodu sanki bunlar yumusak

Merhaba canim.bende prima kullaniyordum ama bizim stoklar bitti ve bi baktim ki fiyatlar uçmus.
Bende soffio yu bi denemek istiyorum.3 numara alacam.kaç tane var icinde ve fiyatı ne kadar?ben uzun zamandir markete gitmedim.hicbi yerde de bulamadim bi bilgi.hepsi eski kataloglar.
A 101 deki prima pampersler ne kadar ve kac tane var icinde biliyorsan rica etsem yazarmisin?

Iyi geceler kizlarrr

Ben migrosun minnies markasini kullaniyorum. Hic sizdirmadi memnunum. 2 numarali stoklarim bitince 3 numaraya gectim daha rahat oldu.

Biberon kullanıp 2 numaralı emziğe geçen var mı ben hala tek delik kullanıyorum boğulur korkusu var sizlerin tecrübeleriniz nasıl

Ben 2.5 aylikken 2 numaraya gectim cnm 1de cok terliyordu bunaliyordu simdilik bir sikinti yok

Ay onu bende kulkandm bence cok iyi ama kv ben alcm bezini dedi prima aliuodu en son molfix alms onu kullaniyoz bu da iyi. Prima havasiz birakiuodu sanki bunlar yumusak
Benim kp alacakti geçen sordu kaç numara falan diye.kv ordan cıktı hemen sen bilemezsin kendileri alsın diye.aldirmadi 1 tane bezi

Günaydın kızlar bizim gibi erkenden uyanan var mi güneş doğmadan yedide gözler açıldı karanlıkta gözler cin gibi kızımın ya aksam 9 gibi uyuyor ama gece 3 4 kere kesin uyanıyor çok uykum var ya simdi uyiturum bu kez de oğlum uyanır ve gün baslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…