- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.701
Bende sleppy le başlamıştım pişik yapinca degistirdim molfix aldim bundan memnunum hiç bi sıkıntı yok.3 numara kullaniyorum ben.bebegin kac kilo ki 2 büyük gelmez bence.ayrica o kadar pahali bi bezi kullanmak çok saçma geliyo bana.pahaliysa iyidir mantığıyla kullaniliyor bence.butun bezleri denerim hiç biri olmaz prima son çare olur ancabo zaman yaniBir ara sleppy yı denedim her seferinde sızdırdı, şimdi kullandıgim Prima premium care aslinda memnunum canım cisi iyi hapsediyor 2 numara almıştım en son belki biraz büyük geliyordur, ama çok pahalı bir yandan mamaya yüklü bir miktar oduyoruz zaten, Molfix i bende mi denesem
Canım ben de sofia kullandım bir ara sizdirmiyor ama fena pişik yaptı kızımı molfix 3 numara kullanıyorum pisik yapmadıda küçük mü geliyor anlamadım kakası taşıyor sürekli sırtına ve yanlara prima da pişik yaptı ayrıcaCanım ben A101 Sofia kullanıyorum akşam 8 gibi değiştiriyorum bezini gece değiştirmiyorum hiç sızma olmuyor
Canım ben çok memnunum eşim ilk Doğumda prima almıştı o illa prima alalım diyor ama ben o kadar paraya kıyamıyorum çöpe gidiyor sonuçta prima bitince hemen Sofia ya başladım hiç pişik veya sızıntı yapmadı.. bazen kaka dışına çıkıyor sırtına doğru o da çok gazlı yaparsa oluyor basınçtan heraldeCanım ben de sofia kullandım bir ara sizdirmiyor ama fena pişik yaptı kızımı molfix 3 numara kullanıyorum pisik yapmadıda küçük mü geliyor anlamadım kakası taşıyor sürekli sırtına ve yanlara prima da pişik yaptı ayrıca
Canim valla ugrasiyorun iste ya yarin sunnet olcak oglum bugun akraba gunum.vardi falan vakit bulamiyorum oek sen neler yapiyosunYarın 3 ayımız bitiyor kızlar kızım kaç kilo boyu kaç cm oldu baş çevresi kaç cm oldu çok merak ediyorum :) buralar baya sessizleşir ama ya
kaptinn
MinikPiranha
Nerelerdesiniz kızlar
Ben sızsa da değiştirmem o uyku bölünmesin yeterki :)En zoruma giden sey bu aralar geceleri cisi üzerine sizinca ya da kusunca baştan aşağı kiyafetlerini değiştirmek oluyor birde degistirirken gözü iyice açılıyor, dikkat ettim özellikle yan yatırinca cisin sızma olasılığı daha fazla, gece sizmadigi sürece altını değiştirmiyorum siz ne yapıyorsunuz?
Üşür diye korkmasam bende degistirmem valla :)Ben sızsa da değiştirmem o uyku bölünmesin yeterki :)
3 günde 400 gramlık mama bitiyo bazen ah ah emzirmeyi ne çok isterdim sadece 700 lira mama parası hayat çokkk zorBir ara sleppy yı denedim her seferinde sızdırdı, şimdi kullandıgim Prima premium care aslinda memnunum canım cisi iyi hapsediyor 2 numara almıştım en son belki biraz büyük geliyordur, ama çok pahalı bir yandan mamaya yüklü bir miktar oduyoruz zaten, Molfix i bende mi denesem
Aynen canım ya uç günde bitiyor inan 300 g birde bizim mama, daha büyüğu de yok hesapli olsun desem, 65 lira, birde bizim ilçede de yok eczaneye getirtince daha da pahalı3 günde 400 gramlık mama bitiyo bazen ah ah emzirmeyi ne çok isterdim sadece 700 lira mama parası hayat çokkk zor
Ay onu bende kulkandm bence cok iyi ama kv ben alcm bezini dedi prima aliuodu en son molfix alms onu kullaniyoz bu da iyi. Prima havasiz birakiuodu sanki bunlar yumusakCanım ben A101 Sofia kullanıyorum akşam 8 gibi değiştiriyorum bezini gece değiştirmiyorum hiç sızma olmuyor
Con iyi anliyorum seni3 günde 400 gramlık mama bitiyo bazen ah ah emzirmeyi ne çok isterdim sadece 700 lira mama parası hayat çokkk zor
Merhaba canim.bende prima kullaniyordum ama bizim stoklar bitti ve bi baktim ki fiyatlar uçmus.Canım ben çok memnunum eşim ilk Doğumda prima almıştı o illa prima alalım diyor ama ben o kadar paraya kıyamıyorum çöpe gidiyor sonuçta prima bitince hemen Sofia ya başladım hiç pişik veya sızıntı yapmadı.. bazen kaka dışına çıkıyor sırtına doğru o da çok gazlı yaparsa oluyor basınçtan heralde
Allah kolaylık versin mamacılaraAynen canım ya uç günde bitiyor inan 300 g birde bizim mama, daha büyüğu de yok hesapli olsun desem, 65 lira, birde bizim ilçede de yok eczaneye getirtince daha da pahalı
Biberon kullanıp 2 numaralı emziğe geçen var mı ben hala tek delik kullanıyorum boğulur korkusu var sizlerin tecrübeleriniz nasıl
Canım ben de sofia kullandım bir ara sizdirmiyor ama fena pişik yaptı kızımı molfix 3 numara kullanıyorum pisik yapmadıda küçük mü geliyor anlamadım kakası taşıyor sürekli sırtına ve yanlara prima da pişik yaptı ayrıca[/QUOTbende sofio yu denemistim pişik yapmışti.farkettim ki molfix diğer bezlere göre daha küçük.
Benim kp alacakti geçen sordu kaç numara falan diye.kv ordan cıktı hemen sen bilemezsin kendileri alsın diye.aldirmadi 1 tane beziAy onu bende kulkandm bence cok iyi ama kv ben alcm bezini dedi prima aliuodu en son molfix alms onu kullaniyoz bu da iyi. Prima havasiz birakiuodu sanki bunlar yumusak
Canım bu gece uykunuz nasildi mesela, ben en son 11.30 ta vermistim mamasını kuurlu alarm gibi üç saate bir uyabdi 2. 30 5.30 birinde 70 CC birinde 50 CC icip uyudu şimdide 7.30 da uyandı 40 cc icti hala uyanıkAllah kolaylık versin mamacılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?