2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar kızımın kaç gündür uyku düzeni gitti ya gece gündüz ayaktayiz 12. Haftadayiz atak haftası mi zombi gibi oldum ya ev yemek hic bir is yapamiyorum ana kucağına koyuyorum biraz duruyor ağlıyor oğlum öyle sıkıntıdan bana sarıyor of of sağlık olsun da çok bunaldim ya bugün komşulara gidecem 15 gündür evden cikmiyorum hastalıktan ancak iyileştikten diye

Aynen o atak haftası bizde de canımızdan bezdirdi. Gece iyi de gündüz felaket ya. Allah kolaylık versin

Ben 20.00de yatırıyorum canım.
20.00 60cc
00.00 60 cc dibinde bi 10 cc kalmıştı
03.30 40cc
07.30 60cc

9 da tekrar uyudu uyurken de bi 40cc içmiştir
Şu an uyyor zaten uyanınca da bi 60 cc hazırlayacağım
Sagol canım ben bir heves 90 hazirliyorum yer diye tabi hic bitirmiyor bir daha 60 yapıcam malum mama cok pahali tasarruf etmek lazım

Son düzenleme:
Gece bende hiç değiştirmiyor um altını eyer ki kaka yoksa ..emziriyorum yatırıyorum fakat sabaha karşı mutlaka ikinmaya basliyo emsede sallasamda illa uyaniyo altını açıp ıslak mendille poposuna dokununca gaz cikariyo bi müddet sonrada kaka yapiyo sonra biraz oynasiyiruz sonra bi gözler gidiyo emzirip sallıyorum beşiğin de uyuyo ben mutfaga koşup çayı koyasiya hoooop uyaniyo sonra birlikte hazırlıyoruz kahvaltiyihergün böyle

Ne güzel canim sen emziriyorsun kaka da yapıyor maşallah minige, ben mama veriyorum öyle olunca kakada problem resmen yolunu gözlüyorum iki ya da uc gunde bir kez yapıyor yavrum durmadan ikiniyor

Ya kizlar benim bu kv her geldiğinde kızıma ben seni evime gotureyim benim kızim ol sen diyo severken...biliyorum götüreceginden değil ama beni gıcık etmeye yetiyo

Ne güzel canim sen emziriyorsun kaka da yapıyor maşallah minige, ben mama veriyorum öyle olunca kakada problem resmen yolunu gözlüyorum iki ya da uc gunde bir kez yapıyor yavrum durmadan ikiniyor
anlıyorum seni canım insallah hergun yapsin kuzun ama sağlıklı olsunlarda varsın senin minnaginda 2 3 günde yapsın bizimde gündüzleri hiç 1 saat uyumuyo kv nin yolunu gözler oldum gelsinde atiyim kucagina diye gelmezse ayvayi yiyorum

Ya kizlar benim bu kv her geldiğinde kızıma ben seni evime gotureyim benim kızim ol sen diyo severken...biliyorum götüreceginden değil ama beni gıcık etmeye yetiyo
Aman boşver eskiler işte
Hem onunda kızı canım
Bizimkilerde oğlum diye seviyor
Hem sana yardımcı olsunlarda
Öyle düşünsünler :)

Kızlar grip olucam heralde ya burnum akmaya başladı öksürüyorum neler yapabilirim acil lütfen kızıma da bulaşmasın

Yaa kiyamam ne zor olmustur o
Cok agladi yaaa bi pisman oldm yaptirdigima ama simdi sakinlesti uyuyo uyaninca nolck bakalm

Vee biz hastanedeyizz sunnet icin bekliyoruz. Sabahtn bisy yememesi gerek dediler ama ben emzirmistm ameliyattan cikinca da 3 saat yedirme dediler nasil dayancak bu cocuk anlamadim
Geçmiş ol
Yaa kiyamam ne zor olmustur o
Cok agladi yaaa bi pisman oldm yaptirdigima ama simdi sakinlesti uyuyo uyaninca nolck bakalm
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…