2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sağol canım gece o kadar çok uyandikkia ayaklarıni cekip çekip ağlıyor, sabah Ayşe önerin masajını yaptım yaparken kakasini yapti azda olsa.

Yaa çok sevindim işe yaramış yani. Bol bol yaparsın taktik tutmuş nasılsa :) ben hiç.masaj yapmadım daha ben de bi izleyim
Bence de dene canim daha öncede yapmistim şu gaz olayi bir bitse artik, biberon kullanan herkese soruyorum sende dahil hangi marka tercih ettiniz ben avent kullanıyorum, özellikle gunduzleri emerken cok cak cuk ses çıkartıyor sizde de oyle mi cok nadir sakin emiyor, emerken karnı çok gurulduyor birde salyamiz başladı

Son düzenleme:
Günaydın kızlar oğlumun sürekli eli ağzında salyalar akmaya başladı baya ben 5 aylıkken dis çıkarmışım acaba bunlarda onun belirtisi mi
Benim kızımda aynı çok akıyo salyası.alt damağında 2 diş gözüküyo sanki beyaz orası.ama patlaması 2 3 ayı bulur.buyuk kızım 5 buçuk aylık çıkarmıştı.genetik olabilir tabi.

Canım senin bebeğin doğum tarihi neydi
Canım deneyim rezeneyi öyle birşey de yemiyorim canım ya ne yiyecegimi sasiriyorum gece de uyumadi her saat uyandı misafirlerin nazari değdi sanırım Amine adi gibi sakin falan dediler senin Amine kizin nasıl :)

Kızlar 25 ekimde doğum parası un basvurdum hala ödeme aşamasında diyor dun 144 u aradım kasım ayının sonunda ytmasi gerekiyor dedi bebekle pek dışarı da cikmiyorum pttye gitsem yatmsmidir siz aldiniz mi

Kızlar 25 ekimde doğum parası un basvurdum hala ödeme aşamasında diyor dun 144 u aradım kasım ayının sonunda ytmasi gerekiyor dedi bebekle pek dışarı da cikmiyorum pttye gitsem yatmsmidir siz aldiniz mi
Cnm bende 26 Eylül da başvuru yaptım benim de daha yatmadı....internetten araştırdım 2 Ocak da toplu yatacak diye gösteriyor... ama sen çalışan mısın bilmiyorum benim eşim sigortalı ondan dolayı 400 tl alıcam

Edevletten vaktın mi? Bende bankaya gönderildi yaziyordu. Ptt ye gittim yaratılmıştı.

Kızlar havalar soguk bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz özellikle erkek anneleri fikir alabilir miyim

Kızlar havalar soguk bebeklerinizi nasil giydiriyorsunuz özellikle erkek anneleri fikir alabilir miyim
Ben uzun kollu zıbın üstüne penye altına da iki kat giydiriyorum üstüne de penye yelek ama dışarda daha kalın takim giydiriyorum orgu yelek giydiriyorum çünkü benim evim sıcak ama herkesin ev ısısı farklı özellikle ayaklarına uç çorap oluyor kesin

Ben doğumdan öncr avent yenidoğan set almıştım hala onları kullanıyorum 1 numara emzik olanları ama geçen ay tavsiye üzerine dr brown biberon 150cc PP olanı aldım. değişik bi sistem var içinde yeşil bi boru o boru gazı daima biberonun altında tututomuş ben memnun kaldım gaz yapmadı. İnternetten yorumları oku istersen.

Uykuya geçmek için emerse bizimki de cak cuk emiyo o karnındakı gurultu gaz sorunumuz varken bizde de oluyodu ama şimdi pek duymuyorum. Ben de gazdan çok çektim 3 ay 4 ay bekle dediler mecbur canım gaz sorununu kökten çözen damla da yok biberon da. Sadece bebişlerin sindirim sistemlerinin gelişmesini bekleyeceğiz. 2-2.5 aylıkken epey bi azaldı bizde. O ağlama krizleri bitti diyebilirim. Bugün de 3. Ayı bitti.

Ben beşiğinde reflü yatağı kullanıyorum. Benim bebeğim emziğe alışamadı uykuya geçmek için illa biberon mama arıyor. Gazı olduğunu hissettiğim zamanlarda Uyutacağım zaman mamayı içirp reflü yatağına yan yatırıp sırtını pıtpıtladığımda hemen gırk atıyor sen de bi öyle dene.

Ben kız annesiyim ama olsun:) içine uzun kollu zıbın. Üstüne polar pijama üstü. Altına penye pijama üstüne de polar pijama ayaklara da çorap artı patik ben de amma kalın giydiriyomuşum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…