2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ben de aynen böyle giydiriyorum 3 çorap değil de bi tabe havlu çorap üstüne polar panduf

Ben kız annesiyim ama olsun:) içine uzun kollu zıbın. Üstüne polar pijama üstü. Altına penye pijama üstüne de polar pijama ayaklara da çorap artı patik ben de amma kalın giydiriyomuşum yani
Abooo ben çocuğu üsütmüyorumdur umarım. Kolsuz zıbın üstüne uzun kollu body zaman zaman giydirip çıkardığım yelek. Altına külotlu çorap üstüne pamuklu pantolon. Bir kisa çorap daha giydiriyorum. Bu halde benim bebiş emerken çok terliyor yeleği çıkarıyorum. Evin isisi genelde 24-25 derecede.

Slm kızlar
Ben avent natural kullanıyorum 2 numaralı emzige geçtim
Evde termostat var 23.5 dereceye ayarlı uzun kollu çıtçıtlı badi üzerine pamuklu uzun kollu üst altınada kilotlu çorap ve pamuklu pijamanın altı ve normal soket çorap giydiriyorum

Bende bir kız annesi olarak yazayım ev 26 derecede sabit.uzun kollu badi üzerine tek kat giydiriyorum ayakları 3 kat sadece. Yelek giyerse çok terliyor bazen altına bi pijama daha giydiriyorum ama çok nadir

Canım deneyim rezeneyi öyle birşey de yemiyorim canım ya ne yiyecegimi sasiriyorum gece de uyumadi her saat uyandı misafirlerin nazari değdi sanırım Amine adi gibi sakin falan dediler senin Amine kizin nasıl :)
Sakin bu aralar canım nazar olabilir ağrısı gazı diş bile olabilir sorsan 2. Bebegimiz ama hala tecrubesisiz

Bende yazdıklarınızı okuyunca oğlumu üşüttügumu düşündüm :), biz yarım kollu zihin ustune penye, altına iki kat penye birde çorap giydiriyorum, yelek giydirme alışkanlığım yok hiç çok nador penye yelek giydiriyorum arada, ev 23 24 derece, uzun kol zıbın mi giydirsem, çok kalın giydirince yüzü boynunun alti isilik pişik gibi oluyor.

Sakin bu aralar canım nazar olabilir ağrısı gazı diş bile olabilir sorsan 2. Bebegimiz ama hala tecrubesisiz
Canım kızımın gaz sorunu yoktu ama iki gündür kıvranıp duruyor uyku yok gece gündüz oğlum da sıkılıyor evde hava soğuk nereye gidiyim aksama kadar valla çok yoğun geçiyor günler biri uyusa biri uyumuyor

Amma kat kat giydiriyormussunuz yahu :) benimki size göre donuyor o zaman :) ben kendim nasıl giyiniyorsam bi kat fazlasını giydiriyorum oğluma. Uzun kollu ic zibin uzerine pamuklu penye giydiriyorum iki kat çorap bide. Evin ısısı 22 derece ona rağmen emerken falan terliyor çocuk. Arada bir çok soguk havada yelek giydirdim o kadar.

ayy ben çok mu inçe giydiriyorum bazen kısa bazen de sıfır kollu zıbın üzerine uzun kollu penye ve tek alt. iki çift de çorap. uyanıkken de yelek giydiriyorum

Enis ince ben giydiriyorum sanırım.kolsuz zıbın uzun kollu penye.altına coraplı penye pijama bu kadar yeni uyandığında yelek giydiriyorum.kaç derece bilmiyorum ama cok sıcak ev doğalgazı geceleri acıyorum sadece.o da buyuk kızım ustunu actığı ıcın.

Biberon kullanıp 2 numaralı emziğe geçen var mı ben hala tek delik kullanıyorum boğulur korkusu var sizlerin tecrübeleriniz nasıl
Canım ben tek delik kullanıyorum onda bile içerken lıkır lıkır içiyor, iki delik çok yoğun olur bence, düşün birde benim mamanın kıvamı çok yoğun muhallebi gibi

En zoruma giden sey bu aralar geceleri cisi üzerine sizinca ya da kusunca baştan aşağı kiyafetlerini değiştirmek oluyor birde degistirirken gözü iyice açılıyor, dikkat ettim özellikle yan yatırinca cisin sızma olasılığı daha fazla, gece sizmadigi sürece altını değiştirmiyorum siz ne yapıyorsunuz?

O sızma bezdendir canım hangi marka kullaniyorsun ki? Ben akşam yatirmadan önce degistiriyorum bezini gece degistirmiyorum molfix kullaniyorum ben hiç sızma olmuyo.

O sızma bezdendir canım hangi marka kullaniyorsun ki? Ben akşam yatirmadan önce degistiriyorum bezini gece degistirmiyorum molfix kullaniyorum ben hiç sızma olmuyo.
Bir ara sleppy yı denedim her seferinde sızdırdı, şimdi kullandıgim Prima premium care aslinda memnunum canım cisi iyi hapsediyor 2 numara almıştım en son belki biraz büyük geliyordur, ama çok pahalı bir yandan mamaya yüklü bir miktar oduyoruz zaten, Molfix i bende mi denesem

Canım ben A101 Sofia kullanıyorum akşam 8 gibi değiştiriyorum bezini gece değiştirmiyorum hiç sızma olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…