2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benim kızda 8 gibi gece uykusuna yatıyor çok şükür 1 kere falan uyanır gecemiz iyi maşallah ama gündüz derin bir uykusu yok

Günaydın kızlar bizde uyandik..oğlum kalkmadan uyusada tekrar yatsam bende...bizde bimin bezini kullanıyoruz 2 ay bitti dün ..3 no kullanıyoruz 3150 doğdu kızım ilk ay 4800 olmuştu bakalım cuma günü asimiz var hayırlısıyla bi atlatsak. .

Günaydın herkese :) bizde gune bu saatlerde başlıyoruz. Gece bez değiştirmiyorum ben oğlum akşam 10 gibi uyuyor yatmadan önce değiştiriyorum bi tek sonra ta sabah uyanınca prima aktif bebek kullaniyorum sızıntı sorunum olmadı simdiye kadar. Sleepy almıştım ilk başta hemen pisik yapti

Ay onu bende kulkandm bence cok iyi ama kv ben alcm bezini dedi prima aliuodu en son molfix alms onu kullaniyoz bu da iyi. Prima havasiz birakiuodu sanki bunlar yumusak
Canım benim ilk kızımda prima kullandım pişik yaptı sonra huggies kullandım.. ama bunda dedim para çöpe gidiyor ucuzunu alıcam yaramazsa değiştiririm dedim ama hiç bi sıkıntı olmadı memnunum... hatta geçenlerde anneme gittim çantama bezi katmayı unutmuşum yakınlarda A101 yoktu marketten mecbur huggies aldım hemen pişik yaptı

Canı
m Sofia 3 numara içinde 42 tane bar 18.95 eğer 4 lü paket alırsan 65 lira yani 10 lira indirimli almış alıyorsun bende hep 4 lğ alıyorum paketi 16,25 e geliyor... prizmatik hiç bilmiyorum ben almamıştım eşim aşmıştı bende hiç fiyatına bile bakmadım bence bi dene zaten pişik yapsa hemen belli oluyor

günaydın kızlar gece çoook uzun geçti ya oğlumun balgamı var sanırım birkaç kere tıkandı aklım çıktı. hapşırıp duruyor napıcam bilmiyorum birkaç kalık ıhlamur verdim

Canim cok tsk ederim.a 101 de mi 4 lü paket 65 lira.
Ins esimi ikna ederim aldiririm.tutturmus prima diye.zaten tek maaşliyiz.ancak geciniyoruz.ins alir.

Bez degistirmek cok riskli kv degisik bezler almaya baslayinca soylenmistm.ben alma madem ben bildigimi kullanirim diye. Cocuk tam alisiyo hop bez degisiyo

Vee biz hastanedeyizz sunnet icin bekliyoruz. Sabahtn bisy yememesi gerek dediler ama ben emzirmistm ameliyattan cikinca da 3 saat yedirme dediler nasil dayancak bu cocuk anlamadim

Canım bu gece uykunuz nasildi mesela, ben en son 11.30 ta vermistim mamasını kuurlu alarm gibi üç saate bir uyabdi 2. 30 5.30 birinde 70 CC birinde 50 CC icip uyudu şimdide 7.30 da uyandı 40 cc icti hala uyanık

Ben 20.00de yatırıyorum canım.
20.00 60cc
00.00 60 cc dibinde bi 10 cc kalmıştı
03.30 40cc
07.30 60cc

9 da tekrar uyudu uyurken de bi 40cc içmiştir
Şu an uyyor zaten uyanınca da bi 60 cc hazırlayacağım

Bizimki de 7.30da uyanıyor. 8.30 -9 givi tekrsr bayılıyp gözler

amann oyle dusunuyosalar lazimda degil zaten almasinlar bizimki kendi soz verdi ondan aliyo bakalm ne zmn pes edicek :)
Aynen doğduğundan beri 1 iğne almadılar ama hiç umurumda değil herkes ektiğini biçer.sadece şaşırıyorum benim torunum olsa elimden geleni yapardim yani.

Vee biz hastanedeyizz sunnet icin bekliyoruz. Sabahtn bisy yememesi gerek dediler ama ben emzirmistm ameliyattan cikinca da 3 saat yedirme dediler nasil dayancak bu cocuk anlamadim
Canım küçükken daha iyi hemen iyileşir merak etme ben oğlumu 1.5 yasında yaptırdım bizim ki farklıydı ameliyat oldu sol yumurtasını aldılar laporoskopi yaptılar bir hafta hastanede eli ayağı bağlı kaldık çok zordu kosan çocuğu yatağa bagladik o an dedim ki bir daha oğlum olursa çok küçükken yaptıracam bez içinde hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…