2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yardım yaaa benden bulaştı heralde bebeğim hapşırıyor ve burnu akıyor be yapmam lazım
Canım sen maske tak öyle emzir kucağına pek alma bol bol meyve te senden geçer ona birde burnunu temzle bir de odaya soğanı kes kabuğuyla beşiğin başucunda koy inan herşeyden etkili öksürük ve gribe iyi geliyor

Çok sağol canım hemen denicem n maske takıyorum zaten

Natsume Canım artık içmek istemese bile kilo alımını takip edicez insallah kilo alimi iyidir seninde bu ay, bizde esim için hastaneye gidicez bu haftasonu bebeğe de baktırıriz merak ediyorum, mamayı değiştirirsen eğer ve iyi sonuç alırsan haber ver olur mu, Dr da bana o mamayi deneyebilirsin dedi ama kabiz olur diye korkumdan değiştirmedim, bebeklerin bir günü bir gününe tutmuyor işte bazen uykulari iyi bazen huzursuz, gaz olayı bir bitse biraz daha rahatlarizda.

Canım inşallah sizinde uyku düzeniniz oluşur, ben uyanik olduğu zaman kısımlarında bile çok yoruluyorsam sizi düşenemiyorum Rabb'im kolaylık versin.

Tamam canım 2 kutu mamamız var değiştirirsek haber veririm sana. İnşallah geçer biraz. 3 aydan sonra azalır derler ama doğrı mu bilemiyorum.

Kizlar ankaraya kar geldi aksam disari cikakim dedim birşey yoktu avmden bir çıktık eve zor geldik arabalar yolda kalmis kızım arabada ağladı oglum cisi gelir su ister iki. Çocukla dışarı ciksan ayrı ev ayrı e bebeğe gittik 24 lu uni baby yenidogan ıslak mendil aldık 4 paket 800 verdik markette tanesi 10 a geliyor uygundu bu ayda onu stokladik bize baya gider bez de stok yaptık her ay başka gider oluyor ya hayat çok pahalı Rabbim herkese yardim etsin

Kmsl Hnd gecmis olsun fazla bulaşmadan önlem aldın bi an önce atlatırsınız
Natsume ben çok nadir zamanlarda bebelac gold kullanıyorum bazen tüm gün uyumuyorum gece sanki sütüm az gibi geliyor o zaman oğluma bebelac gold veriyorum gaz sıkıntısı yaşamadım bende kullanıcıların olumlu yorumlarına bakarak almıştım memnun kaldım her ne kadar mananın tamamını bitiremesem de

3. Ayda göz muayenesi oluyormus sağlık ocağındaki hemşire söyledi yaptıran var mi

Biz 2.ayda yaptirmistik göz muayenesini. Dr da sorun yok dedi.2 yada 3 yaşinda baktirirsiniz demisti.sen yaptirmismiydin ki daha once.

Doktora gittim canım ilaç aldım ama kızımda da sanki burnu akmaya başladı serum fizyolojik ile temizledim inşallah daha da artmaz çok sağol

Biz 2.ayda yaptirmistik göz muayenesini. Dr da sorun yok dedi.2 yada 3 yaşinda baktirirsiniz demisti.sen yaptirmismiydin ki daha once.
Çocuk doktoru geçen ay bakmıştı sorun yok demişti ama acaba özellikle göz doktoruna mi çıkılıyor diye düşündüm kalça usg gibi bi belge mi istiyorlar acaba bilemedim

Çocuk doktoru geçen ay bakmıştı sorun yok demişti ama acaba özellikle göz doktoruna mi çıkılıyor diye düşündüm kalça usg gibi bi belge mi istiyorlar acaba bilemedim
Bende yaptırmadım canım 6. Ayda diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…