- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.761
benim de boğazım acıyor ıhlamur içtim sabah yumuşattı birazKızlar grip olucam heralde ya burnum akmaya başladı öksürüyorum neler yapabilirim acil lütfen kızıma da bulaşmasın
burda bitti :)) oralara gelir şimdiAtaşehir bekliyorrr yollayıb gelsin heleeee :))
geçmiş olsun canımYok bayiltmadilar da ama emzirme dediler cikali 1 saat oldu emzirebilirsin dediler uyansn hemn doyurcm ac kaldi yabrm kac saattir
Sabah doktora gidicem canım ya çok kötüyüm... kızımda alışmış hergün oyunlar oynamaya yavrum gözüme bakıyor oynamak için ama çok yaklaşamıyorum inşallah ona bulaşmaz yaaaabenim de boğazım acıyor ıhlamur içtim sabah yumuşattı biraz
Geldi canım :)burda bitti :)) oralara gelir şimdi
geçmiş olsun canımSabah doktora gidicem canım ya çok kötüyüm... kızımda alışmış hergün oyunlar oynamaya yavrum gözüme bakıyor oynamak için ama çok yaklaşamıyorum inşallah ona bulaşmaz yaaaa
Bazen iki saatten az bir sürede bile içmiş mamayı, ben ağlamalarini ayirt edemiyorum hala, anlamadım gitti, gündüzde uykusu iyi olan bir bebek bu yüzden uc saatte bir veriyorum ama icmiyor acıkmaz mi bir bebek 40 50 CC hatta bazen 30 içip birakiyor özellikle gece 4 ten gündüz saat 11 e kadar yedi saat hiç içmedigi de oldu, çok ağlayan bir bebekte değil, gece veriyor musunuz peki mama, çok üzülüyorum niye böyle idrar tahlili yaptırdık birşey çıkmadı, mamayı değiştirmeye korkuyorum çünkü bunun dışında hepsi kabız taptı Dr Bebelac ta olabilir sindirimi kolay dedi ne yapacsyapa şaşırdım
Birkaç gündür girememiştim yeni gördüm mesajları. Tam da bizi anlatmışsın aslında. Saatlerce bir şey içmediği oluyor bazen doktorların he4 biri farklı konuşuyor. Bir tanesi zorlamayın tercihlerine şimdiden saygı duyun dedi. Bir başkası kilo alımı az arttırın mamayı dedi. Anne sütü ve mama birliktr veriyorum ben canım. Emmediği için sağarak veriyorum günde bir ya da iki öğünü anne sütü oluyor gerisi mama. Hipp Combiotic kullanıyoruz iki aydan fazladır. Severek içtiği mamayı iki haftadır içmek istemiyor sürekli ittiriyor, ama kabız olmasından korktuğum için değiştiremiyorum da mamayı. Elimizdeki kutular bitmeye yakın bebelac gold alıp onu deneyeceğiz bir de.
Daha doktor gelmedi cnm.bekliyorzkaptinn gecmis olsun çabucak iyileşir yavru. Herhangi krem verdi mi sonra sürmek için
91 günlük benimki 4 saat beklersem 90 ı anca içebiliyor.Senin bebegin ne kadarlık canım, benim sıkıntım hiç acikmamış gibi yememesi, dört beş saat geçsede 90 CC yı zor bitiyor, çoğu zaman 40 50 içip bırakıyor zoraki içiyor sanki 70 günlük olduk biz
Yan yatmıyor artık yaygarayı basıyor yatırmaya kalkarsam. Hep sırt üstü yatıyor. Geçer diyorlar yatırmaya bağlı kafa şekli bozukluğuna ama.Kızlar birde kafaya taktigim bir konu daha var, oğlum sürekli soluna yatmak istiyor kafasinin o tarafi düzleşti hatta, Dr da farketti diger tarafa oyuncak sesli birşeyler koy dedi, yan yatis yastığı aldım araya sıkıştırmama ragmen bi şekilde yine sırt üstü pozisyona gecip kafasini sola egiyor, arkasina biseyler sıkıştırıyorum yine ayni, siz yan yatırınca o şekilde kalıyor mu, annemler bişey olmaz deyip duruyor, ablamın çocuğununda basi bir tarafa eğikti bir sure masaj yapildi ona, öyle bişey mi acaba
Kilo alımı çok güzel. Ayda 600gr alt sınır.Kizlar dr bebeginizi kıyafeti ile mi tartıyor, benim bebeğim 2810 g 50 cm dogdu, tam iki aylıkken 4770 g 57 cm cikti, ama tamamen soydu bezini bile çıkardı, hatta bezi ile kıyafetlerini tartti daha sonra 270 g oldu onlar şaşırdım. Nasıl sizce kilo alımı iyi mi mamayla besleniyor sadece.
O masaj benim de kurtarıcım. Fırsat buldukça yapıyorum.Sağol canım gece o kadar çok uyandikkia ayaklarıni çekip ağlıyor, sabah Ayşe önerin masajını yaptım yaparken kakasini yapti azda olsa.
Gece uyutmadan önce prima takıyorum bez olarak. Eğer emmeye kalktığında uyanık olursa değiştiriyorum yoksa uyandırmamak için değiştirmiyorum.En zoruma giden sey bu aralar geceleri cisi üzerine sizinca ya da kusunca baştan aşağı kiyafetlerini değiştirmek oluyor birde degistirirken gözü iyice açılıyor, dikkat ettim özellikle yan yatırinca cisin sızma olasılığı daha fazla, gece sizmadigi sürece altını değiştirmiyorum siz ne yapıyorsunuz?
Çok sağol cnmgeçmiş olsun canım
Çok sağol cnmgeçmiş olsun canım
Sagol canim cevap verdiğin için, hangi dr gidersen git yapilacak bisey yok inan değişmiyor, en son profesör olan bir Dr a gittim özeline, çok ilgilendi sagolsun ama yeme sorunu çözülmedi o da dedi simdilik kilo alimi iyi, sağ tarafi düzleştigi icin sola yatırmak istiyorum ama inatla sırt üstü yatıp kafasını sağa ceviriyor, benimde ayni üç dört saatten önce yapip verirsem mamayi içmiyor dediğin gibi, geceleri uyanip duruyor aç gibi ama 30 40 icip bırakıyor bende bir umut mama degistirdim canım dikkat et, hipp içmesini çok istedim ama kabız yapti, Aptamil comformil kullanıyorum şimdi iki üç gunde bir kez yapıyor şimdilik, gecenlerde hipp e döneyim dedim bir baktım yine kabız oldu hemen bıraktım, bu en son gittiğim Dr Bebelac in da sindirimi kolay deneyebilirsin dedi ama bir kez daha değiştirmeye korkuyorum, biz ilk dogdugunda aptamil pronutre kullandık çok severek iciyordu ama kabız oldu bırakmak zorunda kaldik mecburen acaba sevmediği için mi boyle zorlanarak içiyor yoksa gercekten aç değil mi bilmiyorum, Dr a kalsan günde 720 CC icmesi lazım şimdiye kadar hiç içemedi bu kadar, sizin kilo alımınız nasıl canım?91 günlük benimki 4 saat beklersem 90 ı anca içebiliyor.
Yan yatmıyor artık yaygarayı basıyor yatırmaya kalkarsam. Hep sırt üstü yatıyor. Geçer diyorlar yatırmaya bağlı kafa şekli bozukluğuna ama.
Kilo alımı çok güzel. Ayda 600gr alt sınır.
O masaj benim de kurtarıcım. Fırsat buldukça yapıyorum.
Gece uyutmadan önce prima takıyorum bez olarak. Eğer emmeye kalktığında uyanık olursa değiştiriyorum yoksa uyandırmamak için değiştirmiyorum.
Rica ederimSagol canim cevap verdiğin için, hangi dr gidersen git yapilacak bisey yok inan değişmiyor, en son profesör olan bir Dr a gittim özeline, çok ilgilendi sagolsun ama yeme sorunu çözülmedi o da dedi simdilik kilo alimi iyi, sağ tarafi düzleştigi icin sola yatırmak istiyorum ama inatla sırt üstü yatıp kafasını sağa ceviriyor, benimde ayni üç dört saatten önce yapip verirsem mamayi içmiyor dediğin gibi, geceleri uyanip duruyor aç gibi ama 30 40 icip bırakıyor bende bir umut mama degistirdim canım dikkat et, hipp içmesini çok istedim ama kabız yapti, Aptamil comformil kullanıyorum şimdi iki üç gunde bir kez yapıyor şimdilik, gecenlerde hipp e döneyim dedim bir baktım yine kabız oldu hemen bıraktım, bu en son gittiğim Dr Bebelac in da sindirimi kolay deneyebilirsin dedi ama bir kez daha değiştirmeye korkuyorum, biz ilk dogdugunda aptamil pronutre kullandık çok severek iciyordu ama kabız oldu bırakmak zorunda kaldik mecburen acaba sevmediği için mi boyle zorlanarak içiyor yoksa gercekten aç değil mi bilmiyorum, Dr a kalsan günde 720 CC icmesi lazım şimdiye kadar hiç içemedi bu kadar, sizin kilo alımınız nasıl canım?
Maşallah canım inşallah böyle devam eder. Benimkine bir haller oldu eskiden o da iyi uyurdu. Artık ağlama krizine girmeden uyuması nadir yaşanıyor. Uykuya dalamıyor sinirli sinirli takılıyor.Kızlar siz hep diyorsunuz gündüz hiç uyumuyor diye, bizde mi bı tuhaflık var yaklaşık üç saattir uyuyor, maşallah diyin :) gündüz uykularida iyi, gunduz uyasa bile akşamda iyi uyuyor, çok uyuyunca da ben takıyorum normal mi diye
Bırak uyusun ne güzel bizim kaç gündür gece gündüz ayakta gündüz yarim saat uyuyp kalkıyor gece de çok uyanıyor zombi gibi oldum ya sende uyu ne güzel şuan gözlerim açıyor uykusuzluktan ama uyuyamiyorimKızlar siz hep diyorsunuz gündüz hiç uyumuyor diye, bizde mi bı tuhaflık var yaklaşık üç saattir uyuyor, maşallah diyin :) gündüz uykularida iyi, gunduz uyasa bile akşamda iyi uyuyor, çok uyuyunca da ben takıyorum normal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?