2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
benim de boğazım acıyor ıhlamur içtim sabah yumuşattı biraz
Sabah doktora gidicem canım ya çok kötüyüm... kızımda alışmış hergün oyunlar oynamaya yavrum gözüme bakıyor oynamak için ama çok yaklaşamıyorum inşallah ona bulaşmaz yaaaa

Bez konusunda prima kullanıyorum ama içinde losyon onda da alkol varmış diye sleepy aldım ama bel kısmında kırmızılık yaptı eşimde çok kızıyor farklı bez denememe müsade etmiyor buna alıştık bişi olmaz diye. Bende evden çıkamıyorum.
Uyku desek bizde felaket bir düzen var 12.30 1 gibi uyuyor gece üzerine 2 kere emiyor sabah 9 gibi uyanıyor ben hamileyken gece 1 den önce uyumazdım ondan mı acaba herkes uyuyor biz kızla nöbetteyiz resmen.

@Gamze020 @Elasu Natsume arkadaşlar sizde mi yalnizca mama veriyor sunuz?Yardımcı olursanız sevinirim.
Birkaç gündür girememiştim yeni gördüm mesajları. Tam da bizi anlatmışsın aslında. Saatlerce bir şey içmediği oluyor bazen doktorların he4 biri farklı konuşuyor. Bir tanesi zorlamayın tercihlerine şimdiden saygı duyun dedi. Bir başkası kilo alımı az arttırın mamayı dedi. Anne sütü ve mama birliktr veriyorum ben canım. Emmediği için sağarak veriyorum günde bir ya da iki öğünü anne sütü oluyor gerisi mama. Hipp Combiotic kullanıyoruz iki aydan fazladır. Severek içtiği mamayı iki haftadır içmek istemiyor sürekli ittiriyor, ama kabız olmasından korktuğum için değiştiremiyorum da mamayı. Elimizdeki kutular bitmeye yakın bebelac gold alıp onu deneyeceğiz bir de.
Bu aralar etrafın da farkına iyice varmaya başladı. Beslenmek yerine sağı solu seyretmek istiyor. Ayakta gezerek içirmeye çalışıyoruz biz de. Bir tek geceleri emdiği için gece emzirmeye çalışıyorım. Kurulu saat gibi 4 ile 5 arasında uyanıyor her gece 1 defa.
Eğer kendisi açlığını belli etmez çse 4 saatte bir hazırlıyorum ben mamasınu daha erken yaptğımda içmiyor çünkü. Bu süre gelmeden isterse yine veriyorum tabi.

91 günlük benimki 4 saat beklersem 90 ı anca içebiliyor.

Yan yatmıyor artık yaygarayı basıyor yatırmaya kalkarsam. Hep sırt üstü yatıyor. Geçer diyorlar yatırmaya bağlı kafa şekli bozukluğuna ama.

Kilo alımı çok güzel. Ayda 600gr alt sınır.
Sağol canım gece o kadar çok uyandikkia ayaklarıni çekip ağlıyor, sabah Ayşe önerin masajını yaptım yaparken kakasini yapti azda olsa.
O masaj benim de kurtarıcım. Fırsat buldukça yapıyorum.

Gece uyutmadan önce prima takıyorum bez olarak. Eğer emmeye kalktığında uyanık olursa değiştiriyorum yoksa uyandırmamak için değiştirmiyorum.

Sagol canim cevap verdiğin için, hangi dr gidersen git yapilacak bisey yok inan değişmiyor, en son profesör olan bir Dr a gittim özeline, çok ilgilendi sagolsun ama yeme sorunu çözülmedi o da dedi simdilik kilo alimi iyi, sağ tarafi düzleştigi icin sola yatırmak istiyorum ama inatla sırt üstü yatıp kafasını sağa ceviriyor, benimde ayni üç dört saatten önce yapip verirsem mamayi içmiyor dediğin gibi, geceleri uyanip duruyor aç gibi ama 30 40 icip bırakıyor bende bir umut mama degistirdim canım dikkat et, hipp içmesini çok istedim ama kabız yapti, Aptamil comformil kullanıyorum şimdi iki üç gunde bir kez yapıyor şimdilik, gecenlerde hipp e döneyim dedim bir baktım yine kabız oldu hemen bıraktım, bu en son gittiğim Dr Bebelac in da sindirimi kolay deneyebilirsin dedi ama bir kez daha değiştirmeye korkuyorum, biz ilk dogdugunda aptamil pronutre kullandık çok severek iciyordu ama kabız oldu bırakmak zorunda kaldik mecburen acaba sevmediği için mi boyle zorlanarak içiyor yoksa gercekten aç değil mi bilmiyorum, Dr a kalsan günde 720 CC icmesi lazım şimdiye kadar hiç içemedi bu kadar, sizin kilo alımınız nasıl canım?

Kızlar yardım yaaa benden bulaştı heralde bebeğim hapşırıyor ve burnu akıyor be yapmam lazım

Rica ederim
İmkansız benim cadı içemez o kadar. Türlü türlü maymunluk yapıyorum beslemek içn. Anne sütünü sağıp verdiğimde içiyor ama mamayı artık istemiyor. Bebelac gold hakkında iyi yorumlar aldık biz de sindirimi hafifmiş. Hipp Combiotic ten ben çok memnunum öncesinde kakasını yapamıyordu aşırı gazlıydı bu mamayla düzene girmişti biraz. 3aylık kontrolüne cuma gideceğiz bakalom ne olmuş bitmiş. 2.5 aylıkken 5kg geldi kıyafetleri ile birlikte. Doğum kilosu 3270 ayda 700gr gibi almış oluyor. Bana göre iyi bu kilosu takmıyorum fazla ama bu anlattığım sorunları bu ölçümden sonra yaşamaya başladık öncesinde gayet güzel içiyordu mamasını.
Maşallah canım inşallah böyle devam eder. Benimkine bir haller oldu eskiden o da iyi uyurdu. Artık ağlama krizine girmeden uyuması nadir yaşanıyor. Uykuya dalamıyor sinirli sinirli takılıyor.

Bırak uyusun ne güzel bizim kaç gündür gece gündüz ayakta gündüz yarim saat uyuyp kalkıyor gece de çok uyanıyor zombi gibi oldum ya sende uyu ne güzel şuan gözlerim açıyor uykusuzluktan ama uyuyamiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…