2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Teşekkür ederimm. İnşallah biz de memnun kalırız.

3. Ayda göz muayenesi oluyormus sağlık ocağındaki hemşire söyledi yaptıran var mi
Biz ilk iki hafta içinde yaptırmıştık göz doktorunda. Pek detaylı bir şey yapmadı. Işıkla gözüne baktı sadece. Sağlık ocağında da doktor gittiğimizde ara aea bakıyor aynı şekilde. Normalde yaptırılması gereken zamanda şırnakta imkanımız olmayabilir diye Denizli'deki doktorumız yaptırmamızı istemişti.

Kızlar sabah sağlık ocağına gittim ilaç yazdırdım emzirdiğini söylediğim halde sakıncalı ilaç yazmış antibiyotik içtim bi tane içtikten sonra içini okusun emzirirken içmeyin yazıyor eczacımı aradım içme dedi bol su iç sesi hemen ilaç karışmadan 2 seferlik sütümü sağdım içiriyor yavruma

Bu doktorlar zaten ezbere ilaç yaziyor canım sen bol meyve ye ıhlamur zencefil kaynar iç

Göz doktoruna bende gitmedim kızlar kızım takip ediyor sorun yok gibi ama yine kontrol ettiririm kizimi ana kucağına koyuyorum takip ediyor hatta odadan çıkınca ağlamaya başlıyor sesler çıkarıyor çok tatlı oldu gülüyor pamuk kızım diye seviyorum :)

Etken maddenin ingilizcesin bu siteye yazarak net sonuc oğrenebilirsin. Facebook emzirme akademisi gubunda görmüştüm. Prospektüslerin tamamında hamile ve emzirmeye yönelik risk az da olsa kullanmayın yazılırmış.

Kızlar yüz ustu yatırıyor musunuz hiç, ben gunduz deniyorum ama kafasını kesinlikle yere koymuyor dik tutmaya çalışıyor agliyor bu kez kafasinin arkasi duslesti valla, birde kafasının arkasında üst tarafta da bir çukur var o da bıngıldak mi?

kaptinn oğlani sünnet ettirmişsin.Inşallah cabucak iyleşir.Kaç günlüktü senin ki.Bende ise başlamadan 7.ayında yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar yardım yaaa benden bulaştı heralde bebeğim hapşırıyor ve burnu akıyor be yapmam lazım
En iyi çözüm emzirmekmiş . Benim oğlumda hastaydı bir kaç hafta önce. Bol bol sık sık emzirdim doktor öyle söyledi. İçim gidiyordu öksürürken. Burnunu temizledik hep. Ve bende hastaydım. Bol bol bitki çayı içtim. Çok geçmiş olsun

Kızlar yardım yaaa benden bulaştı heralde bebeğim hapşırıyor ve burnu akıyor be yapmam lazım
En iyi çözüm emzirmekmiş . Benim oğlumda hastaydı bir kaç hafta önce. Bol bol sık sık emzirdim doktor öyle söyledi. İçim gidiyordu öksürürken. Burnunu temizledik hep. Ve bende hastaydım. Bol bol bitki çayı içtim. Çok geçmiş olsun

Çok sağol canım ya aslında öğlenden beri emziremiyorum doktor yanlış ilaç vermiş içinde emzirmeler içmesin yaZıyordu hemen ilk sütümü sağdım ayırdım onu içirdim diğerini de sağdım döktüm içim gitti valla süte akşama doğru emzirecem inşallah kızıma bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…