2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ben artik genetik oldugu kanisina vardım, ben çok düzenli beslendim muz ceviz badem tahin pekmez duzenli et balik hic abur cubur yemedim 2810 g doğdu

Bizim de bugün boy kilo kontrolümüz vardı.1 hafta sonra 3 aylık olacak.6500 kg 61 cm olmuş ama 3 haftada 500 gr almış az geldi bana ama iyi dedi ebemiz.1 haftadir hasta belki ondandir bilmiyorum

Canım maşallah çok iyi boy kilosu sadece anne sütüyle super bizim de yarin kontrol ama 6 ancak gelir tahminin gelmez bile belki

Canım maşallah çok iyi boy kilosu sadece anne sütüyle super bizim de yarin kontrol ama 6 ancak gelir tahminin gelmez bile belki
Canım ben de şaşırdım kabızlık var doğru düzgün emmiyor bile ilk kızımda çok çektim zayıf bebekti 2 aylıkken 4700 gr di bunda yediklerine içtikleri dikkat ediyorum çünkü sütüm giderse çok üzülürüm diye.

Bende kontrolden geldim. Gozleri normal bisi cikmadi. Kilo 6300 olmuş ama az dedi doktor idrar tahlili yaptirdik sonuca yarin bakacak enfeksiyon yoksa mama takviyesi yapicaz dedi

Kızlar bebisleriniz kaç aylık bu kilolar azsa biz ne yapalım:) biz tam iki aylikken 4770 tık ben anne sütü veremiyorum malesef mama ile besleniyoruz

Canım ben artik genetik oldugu kanisina vardım, ben çok düzenli beslendim muz ceviz badem tahin pekmez duzenli et balik hic abur cubur yemedim 2810 g doğdu
Bence de genetik. Bir de bebeğin yapısından. Benim de son aylarda sicaklardan mıdır nedir hic iştahım yoktu. 1 kase çorbayla doyardım. Oğlum 3915 gr doğdu. 38+6 da

Bence de genetik. Bir de bebeğin yapısından. Benim de son aylarda sicaklardan mıdır nedir hic iştahım yoktu. 1 kase çorbayla doyardım. Oğlum 3915 gr doğdu. 38+6 da
Bak sen yemedim diyorsun ben çok istikrarli yedim yumurta yemediğim gün yoktu mesela, mide bulantısı olmadı hic ne bulursam yedim yemeseymisim kaç kilo olacakti acaba :)

Bende kontrolden geldim. Gozleri normal bisi cikmadi. Kilo 6300 olmuş ama az dedi doktor idrar tahlili yaptirdik sonuca yarin bakacak enfeksiyon yoksa mama takviyesi yapicaz dedi
tam üç aylıkmı bebeğin benim kızım üç aylık kontrolde 6 kg çıktı normal dedi ayda 600 gram en alt limit onun altına düşerse mama takviyesi yapılıyor. Bizim ilk zamanlar kilo kaybımız çoktu anca üçüncü hafta kızım 200 gram artıya geçebildi mama takviyesiyle şimdi şükür sadece anne sütü

Biz de 3 ay 5 günlükken gittik. Kilo 6700 boy 65 çıktı. Ebe maşallah diye diye bir kaldı soranlara 6 aylık de diyor bide.
Neden 6300 e az dedi ki sedulu ?

6300 az mı ya 3. ay için. bana normal gibi geldi
6800 olmasi gerekiyormuş

3 ay 11 günlük gecen ay 5800 çıkmış doktor az dedi kilo alımı 6800 olmasi gerekirdi dedi bakalim idrar tahlili bekliyoruz

Biz de 3 ay 5 günlükken gittik. Kilo 6700 boy 65 çıktı. Ebe maşallah diye diye bir kaldı soranlara 6 aylık de diyor bide.
Neden 6300 e az dedi ki sedulu ?
Bende 3 ay 11 günlük gittim az geldi işte bana göre normal gibi ama en az 700 gr almalıydı diyo

Doktorlarda kendi içlerinde çelişiyor sanırım 6300 gayet iyi 3 ay 11 günlük bir bebek için sağlığı iyi olsunda tabi ayda 1 kilo almasını beklemiş senin doktor bundan sonra dahada azalacak hareketli dönemler başladı benimki çok hareketli

Ebeler hemşireler ve doktorlar tartıda çıkan kiloyu aya göre değil doğum/hastane çıkışı kilosuna göre değerlendirip az kilo / iyi kilo diyorlar sanırım.. geçen ay sayısı ve alınan kiloyu kaale alıyorlar galiba

Canik senin minik kaç g doğmuştu ve şuan ne kadar :)
Benim minik 2930 doğdu hastaneden 2820yle çıktık. Yarın sabah aile sağlık merkezine gideceğim ölçüm için. Yarın itibariyle 93 günlük olacak bakalım nasıl gelişimi ben de merak ediyorum.

Boy kilodan ziyade motpr gelişimi geri gibi hissediyorum ellleri hala yumruk şeklinde kapalı çoğu zaman. Çıngırağını uzattığımda tutmuyor. Normalde 3 aylık bebenin tutabilmesi sallayabilmesi lazımmış bilinçli olarak ama bizimki tutsa bile benim zorumla 2 dk sonra bırakıyor. Gündüz uylçku aralarının birinde 1 saat oyun halısında bırakıyorum belki tepedeki çıngırakları çekmek ister diye ama bakıyo vuruyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…