2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Anne sütü ile beslenen bebeklerde obezlik söz konusu değil. Tabi bebeklik döneminde. Yürümeye başladığında normal kiloda olacak. Hiç merak etme.

Ya kızlar bana niye bişey demiyorsunuz.anne sütü alan bebeğe göre az değilmi kilo alımı.

Canım herseyi okuyamıyorum. Ikı cocuk olunca zor oluyor. Ne kdr almış bu ay miniğin ?

3 hafta 500 gr almış canım

6500 ama kıyafetleriyle.3 gündür de meme reddi var zorla emziriyorum neden anlamadım sutum çok az sanki bilmiyorum ya çok moralim bozuk
Canım bebeğinin kilosu cok iyi bence üzülme bol bol komposto su sahlep ve sebze meyve tüket benim sütümü bunlara ek tatlıda çoğaltıyor çok şükür. 2 aylıkken benim kizimda da meme reddi vardı çok korkmuştum beni bırakacak diye meğersem kulakları enfeksiyon olmuş canım emmek istememesinin sebebi buymuş.

İnşaAllah canım kizlarimin böyle sağlıklı normal boyutlarda olmasını istiyorum süt verdiğim için kilo almasını kontrol edemiyorum korkmuştum obez olur diye de çok şükür olmuyor demek ki:)

Kızlar maşallah iki aylıkkende üç aylikkende kiloları cok iyi, aranızda hiç 4 lu olan yok, benim minik iki aylıkken 4770 çıktı ama tamamen çıplaktı sizlerin bu tartimlar kıyafetleri ile mi acaba, biz mamayla besleniyoruz az yiyor zorlarsam biraz kusuyor Dr in dediği ölçüde yemiyor, gece az bişey içip bırakıyor biberonu

Canım sadece bez ve zıbınla tartiliyor kızım bezini asm ye gitmeden değiştiriyorum ben kiloyu etkilemesin diye.

TeRaPi oRDusU 03 cnm senin bebeğin ne kadarlık bende 3 aylık kontrole götürdüğümde 6.400 idi boyu sa 64 cmm gayet iyi bence ne kadar olması lazım ki
Dün gotürdüm bende 83 günlük 6500 gr 61 cm.3300 49 cm doğdu.ilk ay 1400 gr aldı ikindi ay 1200 bu ay 500 olunca az diye düşündüm

Canım Dün aile doktorumuza gotürdüm kulaklarında bisey cıkmadı.tatlı çok yiyorum ama kış sebzelerinin çoğu Gaz yapıyo diye yemiyorum.aslında hiç yemek düzenim yok hep ayakta geçiştiriyorum.suda malesef içemiyorum.ne kompostosu canım senin Içtiğin? Hee bi de 2 gün önce dayanamayıp kızıma yaptığımı kuru fasulyeden yemiştim kimyonda katmıştım ama ondan olabilir mi acaba

İnşaAllah canım kizlarimin böyle sağlıklı normal boyutlarda olmasını istiyorum süt verdiğim için kilo almasını kontrol edemiyorum korkmuştum obez olur diye de çok şükür olmuyor demek ki:)
Ilk kızım 4 kg doğmuştu 3 aylıkken 8kiloydu şimdi incecik.genetik değilse obez olmaz cnm merak etme

Kızılcık şerbeti ve 7 adet ramazan hurması 7 adet gün kurusu bir avuç siyah ve beyaz üzüm kurusu 1.5 lt suda iyice kaynat sonra hurmaların ve kayisilarin çekirdeklerini çıkart blenderdan geçir gün içinde 1 2 bardak tüket suyu mutlaka 3 ya da 2.5 lt iç canım çorba ve kabak yemeği rezene tüket. Sabah kahvaltıda mutlaka 1 haşlanmış yumurta peynir bal reçel kaymak dereotu yeşillik tüket.

Düzenli yemek yemeye çalış canım bunlar benim sütümü çok güzel arttırıyor. Hergün en az 5 tane petit beurre bisküvi tüket o da sütun kıvamını etkiliyor.

Bence g
Dün gotürdüm bende 83 günlük 6500 gr 61 cm.3300 49 cm doğdu.ilk ay 1400 gr aldı ikindi ay 1200 bu ay 500 olunca az diye düşündüm
ayet iyi bende geçen ay götürdüğümde 600 grm almıştı doktor mama dedi ama ben vermedim benim kızım çok emmiyor en fazla 3 dk sonra ağlıyor bende biraz sağıp veriyorum aralarda o da ama napalım boyu iyi loşunda kilo zaten olur... zaten az kaldı 4 aylık olsun ufaktan meyve suyu ve yoğurda başlıcam ben

.

Ama beslenmeden, su içmeden nasıl süt olacak. Bebiş o yüzden beslenememiştir. Öğün atlamamalısın, bol sıvı almalısın. O yüzden ağır dıyet yapamıyoruz, sutumuz azalmasın dıye.

Sagol canım yapicam mutlaka

Benim kızım da 5 dk emiyo tamam öyle dakikalarca durmuyo.doyuyo diyordum bende.ek gıdaya erken ama ucundan ucundan tattiricam bende inş.

.

Ama beslenmeden, su içmeden nasıl süt olacak. Bebiş o yüzden beslenememiştir. Öğün atlamamalısın, bol sıvı almalısın. O yüzden ağır dıyet yapamıyoruz, sutumuz azalmasın dıye.
Aslinda sürekli yiyorum ama tatli türü gibi çok yiyorum.sütün kalitesini artıracak şeyler yememisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…