- 21 Şubat 2011
- 1.421
- 675
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.861
Canım kaç kilo doğdu bebeğin 6000 gr çok iyi bence nesi az yahu bu doktorlar ne tuhaf. Obez mi yapacaklar çocukları benim kızım da 7110 gr ama anne sütü alıyor çok fazla kilosu ben bile korkmaya başladım ilerde kilolu bir insan olur mu diye mama yi arttirsada doktor bebeğin içecek mi canım zorlama bebeğini keyfi yerindeyse takma boşver.
Ya kızlar bana niye bişey demiyorsunuz.anne sütü alan bebeğe göre az değilmi kilo alımı.
6500 ama kıyafetleriyle.3 gündür de meme reddi var zorla emziriyorum neden anlamadım sutum çok az sanki bilmiyorum ya çok moralim bozukCanım kaç kilo şu an bebegin
3 hafta 500 gr almış canımAnne sütü ile beslenen bebeklerde obezlik söz konusu değil. Tabi bebeklik döneminde. Yürümeye başladığında normal kiloda olacak. Hiç merak etme.
Canım herseyi okuyamıyorum. Ikı cocuk olunca zor oluyor. Ne kdr almış bu ay miniğin ?
Canım bebeğinin kilosu cok iyi bence üzülme bol bol komposto su sahlep ve sebze meyve tüket benim sütümü bunlara ek tatlıda çoğaltıyor çok şükür. 2 aylıkken benim kizimda da meme reddi vardı çok korkmuştum beni bırakacak diye meğersem kulakları enfeksiyon olmuş canım emmek istememesinin sebebi buymuş.6500 ama kıyafetleriyle.3 gündür de meme reddi var zorla emziriyorum neden anlamadım sutum çok az sanki bilmiyorum ya çok moralim bozuk
İnşaAllah canım kizlarimin böyle sağlıklı normal boyutlarda olmasını istiyorum süt verdiğim için kilo almasını kontrol edemiyorum korkmuştum obez olur diye de çok şükür olmuyor demek ki:)Anne sütü ile beslenen bebeklerde obezlik söz konusu değil. Tabi bebeklik döneminde. Yürümeye başladığında normal kiloda olacak. Hiç merak etme.
Canım herseyi okuyamıyorum. Ikı cocuk olunca zor oluyor. Ne kdr almış bu ay miniğin ?
Canım sadece bez ve zıbınla tartiliyor kızım bezini asm ye gitmeden değiştiriyorum ben kiloyu etkilemesin diye.Kızlar maşallah iki aylıkkende üç aylikkende kiloları cok iyi, aranızda hiç 4 lu olan yok, benim minik iki aylıkken 4770 çıktı ama tamamen çıplaktı sizlerin bu tartimlar kıyafetleri ile mi acaba, biz mamayla besleniyoruz az yiyor zorlarsam biraz kusuyor Dr in dediği ölçüde yemiyor, gece az bişey içip bırakıyor biberonu
Dün gotürdüm bende 83 günlük 6500 gr 61 cm.3300 49 cm doğdu.ilk ay 1400 gr aldı ikindi ay 1200 bu ay 500 olunca az diye düşündümTeRaPi oRDusU 03 cnm senin bebeğin ne kadarlık bende 3 aylık kontrole götürdüğümde 6.400 idi boyu sa 64 cmm gayet iyi bence ne kadar olması lazım ki
Canım Dün aile doktorumuza gotürdüm kulaklarında bisey cıkmadı.tatlı çok yiyorum ama kış sebzelerinin çoğu Gaz yapıyo diye yemiyorum.aslında hiç yemek düzenim yok hep ayakta geçiştiriyorum.suda malesef içemiyorum.ne kompostosu canım senin Içtiğin? Hee bi de 2 gün önce dayanamayıp kızıma yaptığımı kuru fasulyeden yemiştim kimyonda katmıştım ama ondan olabilir mi acabaCanım bebeğinin kilosu cok iyi bence üzülme bol bol komposto su sahlep ve sebze meyve tüket benim sütümü bunlara ek tatlıda çoğaltıyor çok şükür. 2 aylıkken benim kizimda da meme reddi vardı çok korkmuştum beni bırakacak diye meğersem kulakları enfeksiyon olmuş canım emmek istememesinin sebebi buymuş.
Ilk kızım 4 kg doğmuştu 3 aylıkken 8kiloydu şimdi incecik.genetik değilse obez olmaz cnm merak etmeİnşaAllah canım kizlarimin böyle sağlıklı normal boyutlarda olmasını istiyorum süt verdiğim için kilo almasını kontrol edemiyorum korkmuştum obez olur diye de çok şükür olmuyor demek ki:)
Kızılcık şerbeti ve 7 adet ramazan hurması 7 adet gün kurusu bir avuç siyah ve beyaz üzüm kurusu 1.5 lt suda iyice kaynat sonra hurmaların ve kayisilarin çekirdeklerini çıkart blenderdan geçir gün içinde 1 2 bardak tüket suyu mutlaka 3 ya da 2.5 lt iç canım çorba ve kabak yemeği rezene tüket. Sabah kahvaltıda mutlaka 1 haşlanmış yumurta peynir bal reçel kaymak dereotu yeşillik tüket.Canım Dün aile doktorumuza gotürdüm kulaklarında bisey cıkmadı.tatlı çok yiyorum ama kış sebzelerinin çoğu Gaz yapıyo diye yemiyorum.aslında hiç yemek düzenim yok hep ayakta geçiştiriyorum.suda malesef içemiyorum.ne kompostosu canım senin Içtiğin? Hee bi de 2 gün önce dayanamayıp kızıma yaptığımı kuru fasulyeden yemiştim kimyonda katmıştım ama ondan olabilir mi acaba
Ilk kızım 4 kg doğmuştu 3 aylıkken 8kiloydu şimdi incecik.genetik değilse obez olmaz cnm merak etme
ayet iyi bende geçen ay götürdüğümde 600 grm almıştı doktor mama dedi ama ben vermedim benim kızım çok emmiyor en fazla 3 dk sonra ağlıyor bende biraz sağıp veriyorum aralarda o da ama napalım boyu iyi loşunda kilo zaten olur... zaten az kaldı 4 aylık olsun ufaktan meyve suyu ve yoğurda başlıcam benDün gotürdüm bende 83 günlük 6500 gr 61 cm.3300 49 cm doğdu.ilk ay 1400 gr aldı ikindi ay 1200 bu ay 500 olunca az diye düşündüm
.Canım Dün aile doktorumuza gotürdüm kulaklarında bisey cıkmadı.tatlı çok yiyorum ama kış sebzelerinin çoğu Gaz yapıyo diye yemiyorum.aslında hiç yemek düzenim yok hep ayakta geçiştiriyorum.suda malesef içemiyorum.ne kompostosu canım senin Içtiğin? Hee bi de 2 gün önce dayanamayıp kızıma yaptığımı kuru fasulyeden yemiştim kimyonda katmıştım ama ondan olabilir mi acaba
Sagol canım yapicam mutlakaKızılcık şerbeti ve 7 adet ramazan hurması 7 adet gün kurusu bir avuç siyah ve beyaz üzüm kurusu 1.5 lt suda iyice kaynat sonra hurmaların ve kayisilarin çekirdeklerini çıkart blenderdan geçir gün içinde 1 2 bardak tüket suyu mutlaka 3 ya da 2.5 lt iç canım çorba ve kabak yemeği rezene tüket. Sabah kahvaltıda mutlaka 1 haşlanmış yumurta peynir bal reçel kaymak dereotu yeşillik tüket.
Düzenli yemek yemeye çalış canım bunlar benim sütümü çok güzel arttırıyor. Hergün en az 5 tane petit beurre bisküvi tüket o da sütun kıvamını etkiliyor.
Benim kızım da 5 dk emiyo tamam öyle dakikalarca durmuyo.doyuyo diyordum bende.ek gıdaya erken ama ucundan ucundan tattiricam bende inş.Bence g
ayet iyi bende geçen ay götürdüğümde 600 grm almıştı doktor mama dedi ama ben vermedim benim kızım çok emmiyor en fazla 3 dk sonra ağlıyor bende biraz sağıp veriyorum aralarda o da ama napalım boyu iyi loşunda kilo zaten olur... zaten az kaldı 4 aylık olsun ufaktan meyve suyu ve yoğurda başlıcam ben
Aslinda sürekli yiyorum ama tatli türü gibi çok yiyorum.sütün kalitesini artıracak şeyler yememisim.
Ama beslenmeden, su içmeden nasıl süt olacak. Bebiş o yüzden beslenememiştir. Öğün atlamamalısın, bol sıvı almalısın. O yüzden ağır dıyet yapamıyoruz, sutumuz azalmasın dıye.
Sağol canım bende uzun süre yatsin diye degil gazi varsa rahatlar diyorum ama imkanı yok yatmıyor.Bıngıldak o canım.
Bizimki de mümkün değil yatmıyor yüzüstü. Yatsa aslında rahat edecek. Gazı da daha iyi çıkacak ama yok yatmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?