2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim kızım 3 haftada 500 gr almış az o zaman söylediklerinize göre.niye böyle oldu anlamadim.geçen ay 1200 kg almıştı

Canim bence bu söylediklerin için erken.oyle bilinçli olarak tutması falan.

Anladım canim, aylık alması gereken kiloya göre demiş. Ama bazen olabiliyor öyle. Daha sık emzirmeye çalış.

Benimki de aynı senin anlattığını gibi canım. Benim hiç aklıma takılmadi bunlar

Daha erken canım dedıklerını yapması için. Boşuna kafanı yorma.

kaptinn geçmiş olsun. Tüm erkek annelerine tavsıye ederım erken sünneti.

Bende kontrolden geldim. Gozleri normal bisi cikmadi. Kilo 6300 olmuş ama az dedi doktor idrar tahlili yaptirdik sonuca yarin bakacak enfeksiyon yoksa mama takviyesi yapicaz dedi
Canım senin ki kaç günlük benimkide 6400 geldi 3 aylık bebeklere göre kilosu fazla dedi

Bıngıldak o canım.
Bizimki de mümkün değil yatmıyor yüzüstü. Yatsa aslında rahat edecek. Gazı da daha iyi çıkacak ama yok yatmıyor.

93. Günümüzde kilo 6000gram boy 60cm olmuş . 3 haftada 500 gram almış az buldu doktor mamayı artıracağız mecbur...
Canım kaç kilo doğdu bebeğin 6000 gr çok iyi bence nesi az yahu bu doktorlar ne tuhaf. Obez mi yapacaklar çocukları benim kızım da 7110 gr ama anne sütü alıyor çok fazla kilosu ben bile korkmaya başladım ilerde kilolu bir insan olur mu diye mama yi arttirsada doktor bebeğin içecek mi canım zorlama bebeğini keyfi yerindeyse takma boşver.

2930 doğmuştu canım. 3 hafta önce aşısını yaptırdığmızda tartılmıştı 5550ydi. Sağlığı sıhhatı sürsün de kilosu azmıi çokmuş dert değil o kadar..

2930 doğmuştu canım. 3 hafta önce aşısını yaptırdığmızda tartılmıştı 5550ydi. Sağlığı sıhhatı sürsün de kilosu azmıi çokmuş dert değil o kadar..
Aynen canım ya gerçekten bu doktorlar insanı strese sokuyor. Benim ilk kızım da çok derim zayıf bir bebekti 3 aylıkken 5500 gr bile değildi anne sütü alıyordu doktor mamaya baslatmadi o zaman 5 aylik olduğunda ek gıdaya başlamıştık benim kv yüzünden ben mamaya başladım kızıma. O yüzden 6000 gr çok iyi bence. Sağlık dediğin gibi o iyiyse gerisi problem değil.

Kızlar bence doktorlar aylık aldığı kiloya göre yorum yapıyor ortalama bir ayda 800 ve alıyorlarmış ilk 6 ay en düşük 500 gr alması gerek demişti benim doktor ilk oğlum 4. Ayda 450 gr alınca ek gıdaya başla defi ben de başlamak istemedim Ramazan geliyordu oruç falan tutmadı.
Sütü artırmaya çalıştım u6 ayda tl gıdaya geçti bazen çok yerdi ona rağmen kilo alımı hep yavaş Şubat'ta 3 olacak 11 kilo yani yapısı böyle ne yapsan kilo almıyor bazıları ama gelişimi normal olunca takmıyor insan

Ya kızlar bana niye bişey demiyorsunuz.anne sütü alan bebeğe göre az değilmi kilo alımı.
Doktor bir şey demediyse sorun yok canım bu kilo meselelerine alt sınırda olmadıkça takılmamak lazım persentil çizelgesi ile kontrol edebilirsin. Benim kızım 2850 doğdu 2. Ayda 5100 gr dı gayet iyi dediler kıyaslamak karşılaştırmak doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…