2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ben halen regl olmadım ya 10 gün bitti 3 tane test yaptım hepsi negatif valla sinir stres küpüyüm bu aralar regl olsam rahatlayacağım karnım kaç gündür şiş

Gündüz de uyuyup kaliyor bazen uyanikkende vermiyordum, biberonla bir kez vvermeyi denedim öksürdu genzine kaçtida korkumdan bir daha biberonla su vermedim
Canım o zaman uyanık olduğu zaman mutlaka ver mama yakar çocuğu susuzluk çekmesin ben kizima veriyorum bayılıyor suyun tadına biberon kullanmadığım için mecbur kaşıkla veriyorum. Ilık veriyorum ben susuzluk kötü bizim orada ciğerleri yanar derler bebekler için kabızlığınada iyi geldi su 2 aylik olduğunda kabızlık yaşamaya başlamıştı kızım ablam vermemi söyledi verdim artık günde 1 bazen 2 kere kaka yapıyor.

iyi geceler milupanın Rezene çayında şeker var istersen bebeğe verme ayrıntılı bilgiyi instagramda gıda dedektifinden bulabilirsin

iyi geceler milupanın Rezene çayında şeker var istersen bebeğe verme ayrıntılı bilgiyi instagramda gıda dedektifinden bulabilirsin
İyi geceler canım biliyorum ama tohum rezene yi doktorum kesinlikle verme dedi ağır gelir bebeğine dediği için granül şeklinde veriyorum aslında hiç vermesem daha iyi ama bazen o gaz sorunu öyle bir hal alıyor ki kızım saatlerce kıvranıyor gaz ilacı kullandık ama pek yaramadı en son rezene ver dedi doktorum verdim inanır mısın anında etki etti çok rahat gazını çıkarıyor artık. Bu durum emmesinide engelliyordu ben gerçekten sadece mecburiyetten veriyorum.

Kızlar ağzında durmadan baloncuk şeklinde tükürük var durmadan siliyorum bezle, birde arada boğazına kaciyor sanirim oksürmeye başlıyor korkuyorum sizde de oluyor mu?

Bizde de var aynısı. Uyurken bir şey olue da farketmezsem diye korkuyorum.
2 buçuk aylıkken kıyafetleri ile 5kg çıktı benim kızım. Şimdi yorumları okudum da bebişlerin maşallahları var Allahım nazarlardan korusun hep böyle sağlıklı olsunlar.
Bizim cadı için de doktor mamayı arttırın demişti ama yapamadık, korkuyorum bu ay tartıya götürmeye.

Bugün rota aşısını yaptırdık. Şimdilik yan etki yapmadı inşallah sorunsuz devam eder.

Geçen gün çocuk kardiyoloji için başka bir şehre gittik. Bir gece kaldık haliyle yemekleri falan dışarda yedik, avm gezdik vs. Kızçenin o kadar hoşuna gitti ki mekanlar anlatamam. Hiç yerinde durmak istemedi sürekli kucağımızda etrafı izledi. Doktor kontrolleri dışında evden hiç çıkaramamıştık bir yanım cız etti. Keşke daha sık çıkarabilseydik ama imkanlar elvermiyor.

E bebekte 10 gün indirim varmış, bugün oyuncak günüymüş bakmak isteyen olursa.

Aynı canım , nasıl artiracaksin ki dimi hazırladığımı zor bitiriyor

Kızlar geceleri beslemek için kac kez kalkıyor sunuz biz ilk kez bugun gündüz ve akşam doğru düzgün uyumadık normalde gece iki kez falan kalkardı bugun hic kalkmadi en son 11. 30 da yemişti mamasini, az once korku ile uyandım ses yoktu ama mama vermeyi denedim zorla 50 CC içip bıraktı, uyuması iyi mi sizce bu kadar beslenmeden

2 çay kaşığı az değil mi canım ben emzirdiğim halde 5 6 çay kaşığı kadar veriyorum sen mama kullanıyorsun bence az gibi geldi su miktarı. Bir de kaynatiyorsun değil mi suyu
Ben hiç su vermiyorum.anne sütü karşılıyor diye biliyorum ama vermek mi gerekiyor canim

Ben hiç su vermiyorum.anne sütü karşılıyor diye biliyorum ama vermek mi gerekiyor canim
Canım kızım kakasini yapamiyordu sürekli ıkınıyor ve rahatsız oluyordu ben de su vermeye başladım baya düzeldi. Su vermenin zararlı olduğunu düşünmüyorum canım içme suyunu kaynatıp ılık olunca veriyorum kızıma.

Ben de hiç olmadım daha.ilk kızımda 2 yıl olmamıştım
Ben ilk kızımda 40.ım çıktıktan 1 hafta sonra ikinci kizimda 40.ım çıktıktan 2 hafta sonra regl oldum canım hep düzenliydi ilk kızımda günü gününe olduğu için bu ay yine gününde bekledim. Sadece 1 kez regl oldum 11 gün oldu bugün halen olmadım bir kadın doğum doktoruna gitmem gerektiğini düşünüyorum.

Canım Bebeklerimiz çok küçük gece beslenmesi önemli diye biliyorum uyanmasa saat kurup sen uyan canım çocuğun kan şekeri düşebilir bu da uyku yapıyor.

Ben de su veriyorum çok seviyo zaten biberonla içiyo kakasını o düzene soktu belki de

Günaydın kızlar dün dolaşmaya çıktık astronot tulum vardi oglumun dün bi de mont aldım üşütmesin diye. Hava almak ikimizide iyi geldi. Kis cabuk bitsin :)
Bence de ya eve tıkılıp kaldık hasta olur dışarda herkes hasta bulaşır diye bir yere gidemiyoruz korkumuzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…