2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ağzında durmadan baloncuk şeklinde tükürük var durmadan siliyorum bezle, birde arada boğazına kaciyor sanirim oksürmeye başlıyor korkuyorum sizde de oluyor mu?

Kızlar ağzında durmadan baloncuk şeklinde tükürük var durmadan siliyorum bezle, birde arada boğazına kaciyor sanirim oksürmeye başlıyor korkuyorum sizde de oluyor mu?
Olmaz olur mu o baloncukları çok sevimli oluyor kuzuların daha bugün 4 defa boguluyorduk öksürüyor bu ara baya o yüzden tükürük bezleri geliştiği için bol bol tükürük salgiliyor bebekler son 1 haftadır çoğaldı bizimde. Dis zamanı daha da çoğalacak

Aynen canim boğulacak gibi oluyor korkuyorum, birde benim minik uyurken emme hareketi yapıyor sürekli emzik emdigi icin mi acaba

Kızlar doktordan geldik kızımın boyu 64 cm kilosu 7.110 gr çıktı
Masallah canim ne yaptın kilosu cok iyi benimki 5650 oldu anca 60 cm boyu geldi mama iciyomu canim veriyomusun canim kilo almasi icin ne yapabilirim ben erken dogdugu icin hala cok kucuk yavrum uzuluyorum

Kızlar bebisleriniz kaç aylık bu kilolar azsa biz ne yapalım:) biz tam iki aylikken 4770 tık ben anne sütü veremiyorum malesef mama ile besleniyoruz
Hangi mamayi veriyodun canim ben hipp bebekac gold baby goat denedim hepsini kustu simdi aptamil denicem sutum var ama yetmiyo

Masallah canim ne yaptın kilosu cok iyi benimki 5650 oldu anca 60 cm boyu geldi mama iciyomu canim veriyomusun canim kilo almasi icin ne yapabilirim ben erken dogdugu icin hala cok kucuk yavrum uzuluyorum
Canım mama vermiyorum ben doktor kilosu iyi dediği için. Kahvaltıyı kuvvetli yapıyorum hergün 1 haşlanmış yumurta peynir bal kaymak reçel tüketiyorum.

Çorba ve sebze yemekleri yiyorum en çokta yeşil kabak yemeği tüketiyorum bazı kış sebzeleri bizde de gaz yapıyor maalesef. Pilav ve makarna tüketiyorum.

Komposto kızılcık şerbeti içiyorum. 7 ramazan hurması 7 gün kurusu bir avuç beyaz ve siyah üzüm kurusundan komposto yapıyorum çekirdeklerini çıkarıp blenderdan geçiriyorum yani öyle tüketiyorum. 3 lt su içiyorum bir de düzenli beklenmekte önemli. Balık tavuk ve et tüketmeye de özen göster canım. Milupanin rezene çayını da tavsiye ediyorum hem kendim içiyorum 6 çay kaşığı da kizima veriyorum.

Ek gidalara hazirlik,genelde emme oncesi olur farkedersin,dis donemininde 3 ay oncesinden baslar derler salyalar vb.
Ciddi bisy degil damak gelisimlerinin bi parcasi

İstanbulda olup ibs anne bebek fuarına katılmış olan var mı ben yarın gideceğim bugün gidenlerden bilgi alalımm

Hangi mamayi veriyodun canim ben hipp bebekac gold baby goat denedim hepsini kustu simdi aptamil denicem sutum var ama yetmiyo
Canım ben doğduğundan beri humana mama veriyorum çok seviyor ve hiç kusmuyor.bebekten bebeğe değişir tabi ama aklınızda bulunsun.hatta yan komşum benden 2 ay sonra doğum yaptı hipp veriyordu sürekli kusuyordu ve içmek istemiyordu kilo alamamıştı bizimkinden denemek istedi.biraz verdim çok severek içmiş ve kusmamış.sonra 2 kutu verdim ona da ve humanaya devam etti sonra.sadece fikir olarak söylemek istedim.

Hatta çok şükür kakasını da hergün ve bazen günde birkaç kez yapıyor.su da vermiyorum doktor verme dedi diye.

2 çay kaşığı az değil mi canım ben emzirdiğim halde 5 6 çay kaşığı kadar veriyorum sen mama kullanıyorsun bence az gibi geldi su miktarı. Bir de kaynatiyorsun değil mi suyu
Eskiden her mamadan sonra veriyordum şimdi arada az mı diyorsun uyuyup kaliyor nasil vercen cay kaşığı ile uykuydayke de vereyim mi, kaynatiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…