- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #47.921
Ben oğlum da 9 ay olmadım inşallah kızım da erken olurum kilo zaten aldı başını gitti 80 olmusun boy 1.65 en az 70 olmam lazim ama doymuyirum yaBen de hiç olmadım daha.ilk kızımda 2 yıl olmamıştım
Ohhhhh maşallah kuzuyaBende baya bi çıkarmadım ama çocukta bunaldi evde. Giydirdim sıkıca attım arabaya çıktık rahatladi yavrum uyudu durdu arabasında
Bende 15 gün çıkmadim dun çıktık oğlum çok sıkılıyor evde beni bunaltuyirBende baya bi çıkarmadım ama çocukta bunaldi evde. Giydirdim sıkıca attım arabaya çıktık rahatladi yavrum uyudu durdu arabasında
Valla canım bende kendimi 70 diye biliyordum bi tartıldım 74 ben şokkkkkkkk hemen ekmeği abur cuburu kestim 1 haftadır dikkat ediyorumBen oğlum da 9 ay olmadım inşallah kızım da erken olurum kilo zaten aldı başını gitti 80 olmusun boy 1.65 en az 70 olmam lazim ama doymuyirum ya
Bende polar tulum aldım onu giydiriyorum mont gutemezler ki çok küçüklerGünaydın kızlar dün dolaşmaya çıktık astronot tulum vardi oglumun dün bi de mont aldım üşütmesin diye. Hava almak ikimizide iyi geldi. Kis cabuk bitsin :)
Olabilir canım :)Ben de su veriyorum çok seviyo zaten biberonla içiyo kakasını o düzene soktu belki de
Ben de ilk gün 4 5 damla kırmızı diğer 6 gün kahverengi geldi canım ben de halen olmadım 11 gün geçtiKızlar bu arada regl konuşulmuş kırkım çıktından 1 hafta sonra kahverengi lekelenmeler oldu 3 gün filan sürdü ondan sonra hiç olmadım neden acaba ilk kızımda 2 ay sonra olmuştım
Valla canım benim vücut çok alici yesem hemen alıyorum ya ama az dikkat edince hemen de veriyorum hic kıyafet almiyorum bu halde canım çok sıkılıyor ama diymuyorum ekmeği bende kesiyim birde tatlı yemezsem 6 aydan sonra sıkı diyete girecemValla canım bende kendimi 70 diye biliyordum bi tartıldım 74 ben şokkkkkkkk hemen ekmeği abur cuburu kestim 1 haftadır dikkat ediyorum
Valla 11 gün değil 2 ay olacak nerdeyseBen de ilk gün 4 5 damla kırmızı diğer 6 gün kahverengi geldi canım ben de halen olmadım 11 gün geçti
Bende hiç kıyafet almıyorum kendimi yaza sakladım tekrar eski kilomda olmalıyım çok bi tatlı sevmiyorum ama her öğün de 1 ekmek yiyorum abur cubur çok tüketiyorum dikkat etmeliyim yoksa gidişatım hiç iyi değilValla canım benim vücut çok alici yesem hemen alıyorum ya ama az dikkat edince hemen de veriyorum hic kıyafet almiyorum bu halde canım çok sıkılıyor ama diymuyorum ekmeği bende kesiyim birde tatlı yemezsem 6 aydan sonra sıkı diyete girecem
Canım normalde alarm kuruyordum kalkıyordum ama Dr kurmana gerek yok artık o uyandirir seni acikirsa dedi bugun ilk kez kurmamıştim bizim gece beslenmemiz çok az ama gece bir turlu icmiyor mamayi, bugün iki kez mama hazırladım gece içmek istemiyor bir türlu ikina ikina içiyor birinde 10 CC birinde 30 CC falan içti, sabaha yakın gece 4 gibi başlıyor 6 ya kadar kıvranip duruyor agliyor gazı oluyor sanırım ikiniyor durmadan mama veriyorum almiyor zorlarsam biraz kusuyor, napayım ben simdiCanım Bebeklerimiz çok küçük gece beslenmesi önemli diye biliyorum uyanmasa saat kurup sen uyan canım çocuğun kan şekeri düşebilir bu da uyku yapıyor.
3-6 aylik montlardan buldum benBende polar tulum aldım onu giydiriyorum mont gutemezler ki çok küçükler
Canım doktorun öyle dediyse doğrudur üzme kendini demek ki kuzunun karnı acıkmıyor annesi zorlama sen uyanırsa mamasini hazırlar içirirsin bebeğine benim büyük kızım da 5 aylik başladı mamaya şimdi hatırlıyorum da benim doktorum da mamayı sindirmek daha uzun sürdüğü için bebekler acıkmazlar demişti ondan uyanmıyor olabilir.Canım normalde alarm kuruyordum kalkıyordum ama Dr kurmana gerek yok artık o uyandirir seni acikirsa dedi bugun ilk kez kurmamıştim bizim gece beslenmemiz çok az ama gece bir turlu icmiyor mamayi, bugün iki kez mama hazırladım gece içmek istemiyor bir türlu ikina ikina içiyor birinde 10 CC birinde 30 CC falan içti, sabaha yakın gece 4 gibi başlıyor 6 ya kadar kıvranip duruyor agliyor gazı oluyor sanırım ikiniyor durmadan mama veriyorum almiyor zorlarsam biraz kusuyor, napayım ben simdi
Kilo alimi nasil canim peki kac saatte kac ml içiyorCanım bize diğer mamaler kabızlık yaptığı için Aptamil comformil kullanıyorum.
Hadi ya cok sagol canim onu da deneyelim sadece humana diye mi geciyor pekiCanım ben doğduğundan beri humana mama veriyorum çok seviyor ve hiç kusmuyor.bebekten bebeğe değişir tabi ama aklınızda bulunsun.hatta yan komşum benden 2 ay sonra doğum yaptı hipp veriyordu sürekli kusuyordu ve içmek istemiyordu kilo alamamıştı bizimkinden denemek istedi.biraz verdim çok severek içmiş ve kusmamış.sonra 2 kutu verdim ona da ve humanaya devam etti sonra.sadece fikir olarak söylemek istedim.
Canim en son sürekli ağladığım icin profesor e gittik resmen içmiyor diye psikolojim bozuldu, ben şu iki haftadir aglasada oyaliyorum biraz üç saatte bir 90 CC veriyorum birazı kalınca gazini cikarip yarim saat sonra bir daha içirmeye deniyorum, ama bu duzen gece olmuyor en son 11 .30 ta veriyorum aksam, gece bir türlü içmek istemiyor mizildaniyor kalkıp hazitlrliyor bazen içmiyor bazen 20 30 40 içiyorKilo alimi nasil canim peki kac saatte kac ml içiyor
Evet canım humana 1.internetten alıyorum ben en uygun kimdeyse.birkaç farklı yerden aldım şimdiye kadar.başladığımızdan beri epey bir arttı fiyatı.Hadi ya cok sagol canim onu da deneyelim sadece humana diye mi geciyor peki
Canim ben 3 saatte bi 100 ml sut veriyorum sagarak eger firsat bulupta sagamadysam 3 saatte yine 100 ll sut veriyorum tabi gece 3 saat olmuyo dedgm gbi 11 de verdim en son saat 5 6 gbi verdim 100 uyanmadi cunku eskiden gece de 3 saatte uciyodu artik kaldrmiyorum ben ne zaman uyanırsa veriyorumCanim en son sürekli ağladığım icin profesor e gittik resmen içmiyor diye psikolojim bozuldu, ben şu iki haftadir aglasada oyaliyorum biraz üç saatte bir 90 CC veriyorum birazı kalınca gazini cikarip yarim saat sonra bir daha içirmeye deniyorum, ama bu duzen gece olmuyor en son 11 .30 ta veriyorum aksam, gece bir türlü içmek istemiyor mizildaniyor kalkıp hazitlrliyor bazen içmiyor bazen 20 30 40 içiyorsabah onbir buçuğa kadat içmiyor doğru düzgün niye geceleri böyle anlamiyorum, kilosu 2800 du doğduğunda tam iki aylıkkende 4770 ti, sen nasıl ne kadar veriyorsun canim
Canım uyandığında mizildamadan hepsini içiyor mu, benim sikintim mizildamadan basliyor uyaniyor yapıyorum mamayı ama içmiyor bir türlü onbire kadar boyle devam ediyorCanim ben 3 saatte bi 100 ml sut veriyorum sagarak eger firsat bulupta sagamadysam 3 saatte yine 100 ll sut veriyorum tabi gece 3 saat olmuyo dedgm gbi 11 de verdim en son saat 5 6 gbi verdim 100 uyanmadi cunku eskiden gece de 3 saatte uciyodu artik kaldrmiyorum ben ne zaman uyanırsa veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?