2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Cnm ne kadarlık oldu bebeğin maşallah kilosu da boyu da çok güZel... bu arada rota aşısını neden hastanede yaptıracaksın ki zaten o damla ağızdan veriyorlar... ayrıca 18 aralıkta 75 liraya düşüyor 2 gün daha bekle istersen
rota aşısını özel hastanede yaptırdığımız zaman aşığa ilaveten muayene ücreti de vermemiz gerekiyor mu

SMA golg kullanmayı denesene canım benim ilk kızım hiç kabiz olmamıştı.

93 günlük canım. genel bir kontrol de olur diye düşünmüştüm. eczaneye sorduk biz depoyu arayıp sordu o da yarın düşecekmiş dedi. yarını bekleyeceğiz bakalım

Canım artık mama degistirmeye korkuyorum, bu mamadanda evde daha iki üç kutu var
Olsun acilmadiysa paketler sat canım onları bebeğin hem doğru mama icmiyor hem de kabiz oluyorsa evde 10 kutu mama olsun ben yine de kullanmam. Dediğim gibi bence farklı bir mama ya geç derim bebeğinin rahatı için.

Canım ilaci her mamasina koymuyorum ki ama koymadiklarimdada aynı sizde nasıl iştah durumu, değiştirmedin dimi mamayı, bakalim ayın 29 unda uc aylık olacak, kilo alimi nasıl acaba bu yemeyle merak ediyorum.

Olsun acilmadiysa paketler sat canım onları bebeğin hem doğru mama icmiyor hem de kabiz oluyorsa evde 10 kutu mama olsun ben yine de kullanmam. Dediğim gibi bence farklı bir mama ya geç derim bebeğinin rahatı için.
Canim hipp i denemiştim bir ara, bogulacak gibi oluyordu onu içerken sevmedi bir hafta kullanmayla hemen kabız oldu yine, dr bebelac gold un da sindirimi kolay dedi bilmiyorum alsam mı, eşim madem kabız oluyor degistirip durma diye söyleniyor, Dr a gidip duruyoruz değişen bisey yok Dr a da gidelim diyemiyorum, ilcedeyiz çünkü ile gidiyoruz özele

rota aşısını özel hastanede yaptırdığımız zaman aşığa ilaveten muayene ücreti de vermemiz gerekiyor mu
bizim doktorumuz hem muayene hem aşı parası alıyordu ama bende yarını bekliyorum eczaneden alıp sağlık ocağına yaptıracağım ebe yardımcı oluyoruz dedi zaten ağzına damla damlatacaklar

Şimdi eczacı arkadaşla konuştum rota aşısı için piyasadaki aşıları toplayıp yeni versiyonunu eski fiyatından satışa çıkaracaklarmış dedi bu konuda kesin bilgisi olan var mı?

Selam kizlar cok sık giremiyorum ogretmen arkadaslara bir sorum olacak malum dogum izinleri bitiyor okula donus vakti emziren anneler sutu okulda nasil sagacagiz aklima takiliyor sagmazsak azalacak bir sure sonra fikri olan var mi?

Canım ilaci her mamasina koymuyorum ki ama koymadiklarimdada aynı sizde nasıl iştah durumu, değiştirmedin dimi mamayı, bakalim ayın 29 unda uc aylık olacak, kilo alimi nasıl acaba bu yemeyle merak ediyorum.

Sabahtan beri toplasam 30 cc içti. Bugün o sözünü ettiğim iştahsız günlerden biri galiba. Emmiyor, mamayı içmiyor. Kaşıkla verdim tükürdü sütü bile.
Canım kabızlık için şurup vs var mı acaba bebeklere uygun bir şey söyledi mi doktorlsr?

Selam kizlar cok sık giremiyorum ogretmen arkadaslara bir sorum olacak malum dogum izinleri bitiyor okula donus vakti emziren anneler sutu okulda nasil sagacagiz aklima takiliyor sagmazsak azalacak bir sure sonra fikri olan var mi?
Benm zaten sütüm az okulda sağmam gibi ama sağacak olsaydım odamda sağardım heralde eğer fırsatım olsaydı. Rehber öğretmenim. Okulun fiziki koşullarını bilemiyorum bizim okulda birkaç tane oda var gibi kullanılabilecek. Spor odaları, kütüphane, atölye vs

Sen ne yaptın canım, sizin araniz nasıl mamayla, biberon ucunu degistirsem mı diyordun denedin mi nasil?

İyi gidiyo canım bi süt annemiz var artık sağıp veryo çok şükür hem mama hem süt veriyorum biberon ucunu değiştirdim evet 2 delikliyle içiyor şu an. Hatta internetten 3 delikli sipariş ettim 2 tane. toplam 5 biberonumuz var 4ü avent 1 i dr browns. Üç biberonda 2 delikli iki biberonda 3 delikli biberon başlığı kullanacağız.

Sende durumlar nasıl aylık kilo tartımı ne zaman ben eminim alması gerekenden fazlasını almıştır bıdık yavrun

Canim kabızlık yaşadığımizda biz mama değiştirmemizi istedi sadece, gaz içinde Nurse Harveys şurup verdi.

Hadi ya çok sevindim nasıl buldun süt anneyi tanıdık mi :) ne güzel,biz 29 unda üç aylik olacağız o gün goturcem bakalım inşallah almistir bıdık yaaa :) iki delik rahat oldu mu ya bende gecsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…