2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Spor odasında sağacam cnm ben

Şimdi eczaneyı aradım böyle bır bılgı yok sıstemde dedı bana. Hng sehırdesın canım ?
Canım bende Denizli deyim her zaman alışveriş yaptığım eczane aşının olmadığını toplandığını yeni formunun 210 tl satılacağını söyledi yan komşusu eczaneyi aradım 72 tl olduğunu ellerinde olduğunu gelip alabileceğimi söyledi.birden fazla eczaneye sor bence

5-6 eczaneyı aradım ama yok dıyorlar. Zaman olarakta son gunlerimizdi. Sinir oldum

Allah allah zaman zamab oluyorsa canım. Bilemedim. Bizimkinin de kakasının tonu ara ara değişiyor ama öyle ciddi bir farklılık değil.

Nerelisin canim merak ettim:)

Merhaba kızlar
Bebeginde besin alerjisi olan var mi
Kuzumda inek sütü alerjisi dediler sadece anne sütü alıyor o yüzden ben diyet yapıyorum sut ve sütün girdiği hiçbirşeyi yemiyorum kızım daha iyiydi 2 gündür çok ağlıyor tahin yemeye başladım 2 gündür sanirim oda alerji yaptı 15 tatilde çocuk alerjiye goturucem bu durumu yasayan var mi aranizda

Kızlar biz sadece mama ile beslendiğimiz için mi böyle acaba, gündüzde mamasını icerken uyukluyor bazen yarım bazen bir saat sonra uyuyor, yaklaşık diğer mama saatine yakin bir vakte kadar uyuyor akşamda sekizden sonra uyumus oluyor, gunduz bebeği bu kadar uyuyan var mı acaba mesela şuan beş buçuktan beri uyuyoruz bir daha uyanmaz artık akşam

Uyusun iste ne güzel :) ben emziriyorum gündüz bi saat uyuyor iki saat uyanik kalıyor o şekilde aksam 10 a kadar gidiyor. 10 da gece uyku saati geliyor öyle geçiriyoruz günlerimizi.

Uyusun iste ne güzel :) ben emziriyorum gündüz bi saat uyuyor iki saat uyanik kalıyor o şekilde aksam 10 a kadar gidiyor. 10 da gece uyku saati geliyor öyle geçiriyoruz günlerimizi.
Ay ne bileyim canim herkes gunduz hic uyumuyor diye yazıyor,bende bu kez cok uyuyunca bizde mi bir sıkıntı var diyorum

Merhaba cnm. Biz de şuan net bişey yok şüphe var.
Mukuslu kaka ara ara
Burnunu gözünü kaşıma genellildg
Karın gurultusu ve ara ara olup geçen kızarıklıklar var.
Kilo alımında problem olmadığı ve genel halinde huzursuzluk olmadığı için diyet yapmıyorum.
Ama Rota aşısı yaptırmadik alerji şüphesi olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…