2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Acildiktan sonra buzdolabinda canim ustunde yaziyor zaten arada calkaliyorum denedin mi bugun peki
Canım ustunde oyle yaziyor evet ama ben oda sıcaklığında tuttum buz gibi şeyi cocuga nasıl icircem diye, eyvah bişey olmuşmudurki bugün daha sık koydum canim mamaya gorcem bakalim bekleyip.

Selam kizlar cok sık giremiyorum ogretmen arkadaslara bir sorum olacak malum dogum izinleri bitiyor okula donus vakti emziren anneler sutu okulda nasil sagacagiz aklima takiliyor sagmazsak azalacak bir sure sonra fikri olan var mi?
Canım ben emziremiyorum keşke süt olsada okulda sağsam, hayallerim başkaydi ama olmadı

Hadi ya çok sevindim nasıl buldun süt anneyi tanıdık mi :) ne güzel,biz 29 unda üç aylik olacağız o gün goturcem bakalım inşallah almistir bıdık yaaa :) iki delik rahat oldu mu ya bende gecsem mi bilemedim
Forumdan buldum canım iki deliğin çok bi farkını varamadım bazı arkadaşlar bebekleri için 1 delikliden çekerken terliyo falan demişler bizde öyle bi zorlanma yoktu benim iki delikkiye geçmem keyfi oldu biraz. Gecr uyku arasında yediği mama daha çabık bitiyo daha hızlı dönüyo uykuya şimdilik tek avantaj o

Niye kaciyor iştahları acaba ya ben hala bir anlam veremedim, kabiz falan mı oldu yoksa canim, keşke şurubu olsa Dr direk mama değiştir dedi bana.

Canım ustunde oyle yaziyor evet ama ben oda sıcaklığında tuttum buz gibi şeyi cocuga nasıl icircem diye, eyvah bişey olmuşmudurki bugün daha sık koydum canim mamaya gorcem bakalim bekleyip.
Bisey olmaz canim bazen bende unutiyorum oda da sobrantejrar koyuyorum dolaba buarda canim aptamil conformil 1 ishal yapti bizde dunden beri ishal oldu ya

Bisey olmaz canim bazen bende unutiyorum oda da sobrantejrar koyuyorum dolaba buarda canim aptamil conformil 1 ishal yapti bizde dunden beri ishal oldu ya
İlk kez mi bu mamayı kullandın canim, benim bebek sadece bu mamayla iki üç gunde bir kakasini yapmaya başladı öncesinde kabizdi, tadi çok kötü aslında bu mamanin ben bir baktım tadina kusacaktim neredeyse, senin bebek yapabiliyor muydu kakasını, yapıyorsa iyice civitip ondan mı ishal olduki, gaz ve kabizlik icin ya mama, bilemedim simdi, baya civik mi?

Selam kızlar Okuyorum ama yazamiyorum çocuklardan fırsat olmuyor ya aksam nasil oluyor anlamıyorum yemek is çocuklar kosusturmaca geçiyor bizim daha bir uyku düzeni olmadı kızımın ya her gün başka oluyor saatler ama sabah 7 de uyanıyor her gün o kesin değişmiyor tek başına odada durmuyor odadan çıkınca ağlıyor sesler cikairoyr gülüyor çok tatlı oliyorlar büyüdükçe sağlık ocağına gidemedim daha ama kızım 6 kilo bile değil sizin bebislere maşallah deyim sağlık olsun da

Yapiyordu canim gaz sikintisi var diye bu mamayi almıştık kusuyor dye bu da ishal yapti normal aptamil mi alsak bilemedim senin bebiste var mi değişiklik merak edyorum

Yapiyordu canim gaz sikintisi var diye bu mamayi almıştık kusuyor dye bu da ishal yapti normal aptamil mi alsak bilemedim senin bebiste var mi değişiklik merak edyorum
Canim bugun daha iyiyiz biz, bu mamayi Dr önermişti bize kabız olunca,mamadan sonra sirtina pıt pıt vurunca ağızdan cikariyor hemen gazını, bugün kendisi çıkardı alttan, normal aptamil i ilk bir aylıkken kullandık biz çok iştahlı içiyordu ama işte kabız oldu, forumda kullanıp sıkıntı yaşamayanda var ama bebekten bebeğe değişiyor bence. Bizde bastan beri çok kusma olmadı, geçen gün baya kustu üşüttü herhalde demistim hatta. Çok nadir oluyor

Iyi hadi cok sevindim canim demekki gaz ilacini az verince icemiyormustu sen dedigim gbi yap canim rahat edersin aptamil 1 alicaz bakalım inşallah o yarar cok fazla kusma sikintimiz var bizim

Iyi hadi cok sevindim canim demekki gaz ilacini az verince icemiyormustu sen dedigim gbi yap canim rahat edersin aptamil 1 alicaz bakalım inşallah o yarar cok fazla kusma sikintimiz var bizim
E Elasu canım birde Aptamil in anti_reflu diye bir maması çok kusanlar için, aptamil ar diye geçiyor ismi, bir incele istersen.

Niye kaciyor iştahları acaba ya ben hala bir anlam veremedim, kabiz falan mı oldu yoksa canim, keşke şurubu olsa Dr direk mama değiştir dedi bana.
Yok canım kakasını yapmıştı dün. Çok şükür kabız değildi. Şurup kullanan annelerin yorumlarını okudum ben ama ya bir dahaki sefere bir sorsan mı? Belki daha çok küçükler diye vermsmişlerdie.

Anladım canım, sırf bu yuzden üç dört kez dr gittim ama hiçbiri şurup tan bahsetmedi canim mama değisikligi istediler direk, fitil alışkanlık haline getirir diye vermek istemediler, bu mamayla iki uc gunde bir yapınca buna devam et diyorlar, sadece bu ara kakası yeşilimsi, ama mukus kan falan yok anlamadım gitti, daha once bu mamayla sarı yapıyordu cunku iki haftadır böyle.

Selam kizlar cok sık giremiyorum ogretmen arkadaslara bir sorum olacak malum dogum izinleri bitiyor okula donus vakti emziren anneler sutu okulda nasil sagacagiz aklima takiliyor sagmazsak azalacak bir sure sonra fikri olan var mi?

Spor odasında sağacam cnm ben

günaydın kızlar biz rota aşısını yaptırdık 71 tl ye

Şimdi eczaneyı aradım böyle bır bılgı yok sıstemde dedı bana. Hng sehırdesın canım ?

Spor odasında sağacam cnm ben

Şimdi eczaneyı aradım böyle bır bılgı yok sıstemde dedı bana. Hng sehırdesın canım ?
istanbuldayım canım. eşim dün eczaneye sormuştu onlar da değoyu arayıp öğrendiler indirm olduğunu. bugün de eczacı okutunca aşıyı direkt 71 yazmış zaten. sisteme işlenmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…