- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #48.021
ordaki ölçüyü veriyorum canim 5 ml cek mamasina kat bnde oyle yapiyorum 30 ml verebiliyosum gunde daha da rahatlatir mamasima katmazsam o icindeki aletle iciriyorum az az sikarak 5 ml veriyorum ama en iyisi mamaya katmak tabiCabim bende o şurubu kullanıyorum zaten en son gittigim prof onu verdi direk verince kusuyordu midesi bulanip, mamaya katiyorum ben, gunde üç kez sabah öğle akşam mamaya iki çay kaşığı koyuyorum az mı sence, ben o olcu kalemini kullanmadim, sen nasıl veriyordun?
canim corapsiz usumuyor mu hava çok soğukBenim kızım var ama giydirmşyorum. Çorap da giydirmiyorum dışarıya gittiğimiz günler hariç. Kan dolaşımını olumsuz etkiliyor. Özellikle gece giydirmeyin diyorlar.
Külotlu çoraplsr çok rahatsız gelirdi bana da çocukken.
Ben giydirmiyorum sadece kisa çoraplardan üstüne de ayakli zibin giydiyorum yetiyorErkek bebegi olan anneler kulotlu çorap giydiriyormusunuz ben erkek icin zararli diye duymustum ama etrafımda ne olacak giydir kışın sicacik olur sadecee corap gece kan dolaşımını yavaslatir diyolar siz nasil yapıyorsunuz
Gaz icin masaj yapıyor musunBilmiyorum ki canım size yukarida yazdığım gibi yazdım bu sekilde cevap vermis, muayene olmadan vermem zaten, gazdan mıdır nedir biberonu verdiğimde karnı gurul gurul ediyor
Ben kullanıyorum çok da memnunum bebeğim için de deterjanini yumuşatıcısıni sadece green clean kullandım. Ev için de uzun zamandir ürünlerinin hepsini kullanıyorum. Çünkü vegan ve kimyasal yok içerisindeselamm, kızlar green clean çamaşır deterjanı kullananınız var mı? onu denemek istiyorum
Yeni aldım ben de kilotlu çorap erkek bebeğim var. Ankaradayiz hava da çok soğuk evde değil ama dışarı çıkarken giydirdim iki defa aklım kalmadı böyle üşüyor diye düşünüyordum hep çünkü.Erkek bebegi olan anneler kulotlu çorap giydiriyormusunuz ben erkek icin zararli diye duymustum ama etrafımda ne olacak giydir kışın sicacik olur sadecee corap gece kan dolaşımını yavaslatir diyolar siz nasil yapıyorsunuz
Canim simdi baktim şırıngasina 5 ml sonuna kadar cekince oluyor demi, denedim tatlı kaşığı ile uc tatli kaşığini doldurdu ben günde 5 ml ancak veriyorum o zaman, az mı geliyor acaba, sen bu 5 ml den günde kac kez veriyorsun?ordaki ölçüyü veriyorum canim 5 ml cek mamasina kat bnde oyle yapiyorum 30 ml verebiliyosum gunde daha da rahatlatir mamasima katmazsam o icindeki aletle iciriyorum az az sikarak 5 ml veriyorum ama en iyisi mamaya katmak tabi
Günde bir kez falan yapıyorum canım sabaha yakın ikininca, Ayşe oner in gaz masajını yapıyorumGaz icin masaj yapıyor musun
Az tabi canim 6 kere veriyorum ben cok gazi olduğu zaman 30 ml verebiliyosun yani bir gunde bunu duzenli kullsn canim midesi rahatlar evet canim sonuna kadar cekince 5 ml oluyorCanim simdi baktim şırıngasina 5 ml sonuna kadar cekince oluyor demi, denedim tatlı kaşığı ile uc tatli kaşığini doldurdu ben günde 5 ml ancak veriyorum o zaman, az mı geliyor acaba, sen bu 5 ml den günde kac kez veriyorsun?
Tamam canim teşekkür ederim ben kararsiz kaldim da sorayim dedimYeni aldım ben de kilotlu çorap erkek bebeğim var. Ankaradayiz hava da çok soğuk evde değil ama dışarı çıkarken giydirdim iki defa aklım kalmadı böyle üşüyor diye düşünüyordum hep çünkü.
Bende oyke yapiyorum canim da kan dolasinini etkiliyormus corabin lastigi napsam bilemedim o yuzdenBen giydirmiyorum sadece kisa çoraplardan üstüne de ayakli zibin giydiyorum yetiyor
valla hiç mama kullanmadim bilemiyorum canım yaCanim ilk kullandigim mama aptamil 1 di iyi iciyordu onu ama çok fena kabiz oldu, sonra hipp combiotic kullandık onu da zorlanarak iciyordu ve hala kabizligi devam etti, simdi aptamil comformil kullanıyorum sadece bununla kakasını yapabildi mama degistirmeye korkuyorum inan, sevmese ama hiç içmemesi gerekmiyor mu bazen sorunsuzca içiyor
çok teşekkür ederim cevabınız için :)Ben kullanıyorum çok da memnunum bebeğim için de deterjanini yumuşatıcısıni sadece green clean kullandım. Ev için de uzun zamandir ürünlerinin hepsini kullanıyorum. Çünkü vegan ve kimyasal yok içerisinde
Gunaydin canim benim doktorum gaviscon surubunun bebek icin uygun olmadığını onun yerine gaviscon infant dye toz var anne sütüne katilabiliyoryada suylada oluyor onu verdi onu kullandik halada ara ara veriyorum ben surubu bizimkide icmemistiKızlar günaydın herkese kıızm 3 ay 10 günlük dr reflü dedi gavıscom ve zantac verdi var mı aranızda kullanan çok zor içiyor acı tadı çünkü
Canım sen bu surubu oda sıcaklığında mi yoksa buzdolabında mi saklıyorsun, birde çalkaliyor musun önce?Az tabi canim 6 kere veriyorum ben cok gazi olduğu zaman 30 ml verebiliyosun yani bir gunde bunu duzenli kullsn canim midesi rahatlar evet canim sonuna kadar cekince 5 ml oluyor
Ya soruların bazılarını niye sorduğumu unuttum.Canım nurse Harveys şurup ve biogaia kullanıyorum anlamadım gitti neden böyle, gazı var surekli alttan cikarmaya çalışıyor ama uykusu iyi saatlerce uyumamazligi yok, mecbur sezeryan oldum canım geçen yil acik miyom ameliyatı geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?