2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ordaki ölçüyü veriyorum canim 5 ml cek mamasina kat bnde oyle yapiyorum 30 ml verebiliyosum gunde daha da rahatlatir mamasima katmazsam o icindeki aletle iciriyorum az az sikarak 5 ml veriyorum ama en iyisi mamaya katmak tabi

canim corapsiz usumuyor mu hava çok soğuk

Ben giydirmiyorum sadece kisa çoraplardan üstüne de ayakli zibin giydiyorum yetiyor

selamm, kızlar green clean çamaşır deterjanı kullananınız var mı? onu denemek istiyorum
Ben kullanıyorum çok da memnunum bebeğim için de deterjanini yumuşatıcısıni sadece green clean kullandım. Ev için de uzun zamandir ürünlerinin hepsini kullanıyorum. Çünkü vegan ve kimyasal yok içerisinde

Yeni aldım ben de kilotlu çorap erkek bebeğim var. Ankaradayiz hava da çok soğuk evde değil ama dışarı çıkarken giydirdim iki defa aklım kalmadı böyle üşüyor diye düşünüyordum hep çünkü.

Bu arada su ile ilgili geçen gün annemle konuştuk emzirirken bile eskiden biz su veriyorduk size dedi. Şimdi su verilmiyor dedi. Eskiden 3 saatte bir emzirip aralarda bıberonla su verirlermis. Ben öyle büyümüşum mesela. Gayet de sağlıklıyım :) bağışıklığım da iyidir. Emziriyorum ben ama mama kullanıyor olsaydım su verirdim sanırım.

ordaki ölçüyü veriyorum canim 5 ml cek mamasina kat bnde oyle yapiyorum 30 ml verebiliyosum gunde daha da rahatlatir mamasima katmazsam o icindeki aletle iciriyorum az az sikarak 5 ml veriyorum ama en iyisi mamaya katmak tabi
Canim simdi baktim şırıngasina 5 ml sonuna kadar cekince oluyor demi, denedim tatlı kaşığı ile uc tatli kaşığini doldurdu ben günde 5 ml ancak veriyorum o zaman, az mı geliyor acaba, sen bu 5 ml den günde kac kez veriyorsun?

Az tabi canim 6 kere veriyorum ben cok gazi olduğu zaman 30 ml verebiliyosun yani bir gunde bunu duzenli kullsn canim midesi rahatlar evet canim sonuna kadar cekince 5 ml oluyor

valla hiç mama kullanmadim bilemiyorum canım ya

Kızlar günaydın herkese kıızm 3 ay 10 günlük dr reflü dedi gavıscom ve zantac verdi var mı aranızda kullanan çok zor içiyor acı tadı çünkü

Kızlar günaydın herkese kıızm 3 ay 10 günlük dr reflü dedi gavıscom ve zantac verdi var mı aranızda kullanan çok zor içiyor acı tadı çünkü
Gunaydin canim benim doktorum gaviscon surubunun bebek icin uygun olmadığını onun yerine gaviscon infant dye toz var anne sütüne katilabiliyoryada suylada oluyor onu verdi onu kullandik halada ara ara veriyorum ben surubu bizimkide icmemisti

Ya soruların bazılarını niye sorduğumu unuttum.
Sezaryen olan bebekler doğum kanalında alması gereken bakteri vb almadıkları için daha çok sıkıntı yaşıyormuş diye duymuştm.

Mamaya karıştırdğn ilaç mamanın tadını etkileyip sevmemesine neden oluyor olabilir mi?
Probiyotk içeren mamalara yöneliyoruz biz de sezaryen olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…