2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Milupa nin rezene cayi mi yoksa tohum şeklinde olan mi canim, ikinip duruyordu bende mamayı içsin diye zorladım hepsini kustu, çok yoruldum yaa ilk çocuk, emziremiyorum ona zaten çok canim sıkılıyor mamayı zorla içiyor, şuan yazarken bile ağlıyorum, eşim aldi uyutmak icin

Merhaba eylül anneleri Ben de bir eylül annesiyim hamileligimsen beri burayı takip ediyorum ama yazmadan :) benim kızımda hep kucak ilgi istiyor öyle ki işlerimi yaparken hep kucağımda taşırdım tek elimle uğraşır dururdum kanguru da taşıyarak yapayım dedim bı süre sonra sıkılıyor onda da bı gece gaz sancısı tuttu eşimle saatlerce uğraştık sonra eşimin aklıma bebek arabası geldi ona koyup aşıya gittiğimizde- sağlık ocağı yürüme mesafesinde- gıkı çıkmaz ağlamazdı gece arabayı bir güzel temizledik zaten 2 3 kere sağlık ocağı için kullanmıştık sadece halinin üstünde ileri geri sürdük arabayı o günden beri arabada kızım ve hep yanımda ona laf atıyorum hep hem yemek yiyip kahvaltı yapabiliyorum hem de rahatca ev işlerini tabi sürekli takipteyim hep arabada değil ihtiyaç olduğunda koyuyorum arabaya nasıl olsa çok fazla dışarı cikarmiycaz arabayı evde kullanmak çok iyibir çözüm oldu benim için sizinle de paylaşmak istedim

Iyi fikir canim benim bir tanidigim da oyle yapiyordu ben hic denemdim :)

Kizlar bir akil verin kafayi yemek üzereyim, ben bebeğinin doyup doymadigini hiç anlamıyorum sabah 11.30 ta mama hazırladım zorlayarak zorlaya 60 CC içti hatta çok zorlayinca küstü sonra, uc saat sonra 02.30 ta tekrar hazırladım bildiğiniz içmek istemiyor öğüruyor kafasını sağa sola salliyor ayaklarını çekiyor zaten mamayı vermemle birlikte karnı guruldamaya basliyor, acıkmaz mi bu kadar saat sonra ya ayaklarini geriyor karnına cekiyor mama içerken sanki boğulacak, uykusu iyi ama gündüzde gecede ,gece iki üç kez uyaniyor acliktan uyandigini düşünüp mama hazırlıyorum boş yere çünkü içmiyor bir turlu,ikinip duruyor sonra uykuya daliyor kakasini iki günde bir yapıyor bu ara yesil ama ne yapacağımi şaşırdim, en son prof a gittik bir çözüm olmadı, oturup çaresiz ağlıyorum

Gaz sorununu çözmek için rezene ya da muskat kullanıp aptamil 1e dönsene canım en azından mama yer bebeğin tadını sevdi demiştin. Kaka için de mamadan sonra su verirsin kakayı da yapar 1-2 günde bir

Gaz sorununu çözmek için rezene ya da muskat kullanıp aptamil 1e dönsene canım en azından mama yer bebeğin tadını sevdi demiştin. Kaka için de mamadan sonra su verirsin kakayı da yapar 1-2 günde bir
Aglamaktan çok daraldim canım iyi değilim inan, ne yapsam bilemiyorum,ilk çocuk tecrubesizlik emzirememe, Rabbime şükürler olsun onu bize verdi ama alışamadim yeni duzene, aptamil 1 de hiç kaka yapamiyordu ama canim zeytinyagi koyamamiza ve su vermemizi rağmen, uyarıyorduk popoyu kulak çubuğu ile taş gibi afedersin kecilerin tanesi gibi cikariyordu, Dr yazdım Whatsapptan az az sik besleyelim yazmis birde anlamadım diş çıkarıyordur demis bir dış tozu ve OMEGA üç balık yagi tavsiye etmis, atesi olmasada günde üç kez bir talit kasigi calpoc ver demiş ama görünürde dış yok henüz cikar mi ya daha iki bucuk aylik

Son düzenleme:
Çok erken değil mi dis için. Benimki 3 ay 15 günlük oldu tukuruk bezleri gelişiyor dedi doktor. Ateşi yoksa boşuna calpol verme.

Çok erken değil mi dis için. Benimki 3 ay 15 günlük oldu tukuruk bezleri gelişiyor dedi doktor. Ateşi yoksa boşuna calpol verme.
Bilmiyorum ki canım size yukarida yazdığım gibi yazdım bu sekilde cevap vermis, muayene olmadan vermem zaten, gazdan mıdır nedir biberonu verdiğimde karnı gurul gurul ediyor

Kozlar nasılsınız biz bugün avm ye gittik saatlerce dolaştık benim cadı kızım hiç uyumadı yaaaaa Allah ım nasıl etrafa bakıyor boncuk boncuk görseniz... bugün toplasak yarım saat ancak uyudu.. şimdi de uyutmaya çalışıyorum gece de uyumadı niye bilmiyorum bugün hiç emmek istemedi koca gün boyunca toplam 5 dk ancak emdi bende sağıp verdim niye böyle oldu ki yine ... bayağıdır iyiydik offffff valla var ya ne güzel insanlar emzirirken oturur dinlenirler ben ayakta belim kopuyor ya nasıl düzelecek bilmiyorum

Canım gaz için damla ve probiyotik kullanıyor muydun?
Anlattıkların akla gaz sancısını getiriyor. Doğumum normal mi sezaryen mi olmuştu bir de?

Bilmiyorum ki canım size yukarida yazdığım gibi yazdım bu sekilde cevap vermis, muayene olmadan vermem zaten, gazdan mıdır nedir biberonu verdiğimde karnı gurul gurul ediyor
Canim bence gazdan oluyor sen illa 3 saatte doyurcam diye ugrasma demekki mise simdirmiyor o acikincaya kadar bekle belki 4 saattte 5 satte sindirip acikacak ve hic sorunsuz içecek mamayi birde oyle dene nurse harveys gaz surubu var o cok iyi geldi benim bebegime istersen bide onunde 5 ml gunde 30 ml e kadar verebiliyosun yani 6 kere her mamaya katarsin mide alirsa oda daha fazla icmeye baslar ama sen dolu mideyi doyurmaya calirsan icmez hırçınlaşır canim

Erkek bebegi olan anneler kulotlu çorap giydiriyormusunuz ben erkek icin zararli diye duymustum ama etrafımda ne olacak giydir kışın sicacik olur sadecee corap gece kan dolaşımını yavaslatir diyolar siz nasil yapıyorsunuz

Canım bence mamayı degistirmelisin sevmedi belliki

Benim kızım var ama giydirmşyorum. Çorap da giydirmiyorum dışarıya gittiğimiz günler hariç. Kan dolaşımını olumsuz etkiliyor. Özellikle gece giydirmeyin diyorlar.
Külotlu çoraplsr çok rahatsız gelirdi bana da çocukken.

Canım gaz için damla ve probiyotik kullanıyor muydun?
Anlattıkların akla gaz sancısını getiriyor. Doğumum normal mi sezaryen mi olmuştu bir de?
Canım nurse Harveys şurup ve biogaia kullanıyorum anlamadım gitti neden böyle, gazı var surekli alttan cikarmaya çalışıyor ama uykusu iyi saatlerce uyumamazligi yok, mecbur sezeryan oldum canım geçen yil acik miyom ameliyatı geçirmiştim

Cabim bende o şurubu kullanıyorum zaten en son gittigim prof onu verdi direk verince kusuyordu midesi bulanip, mamaya katiyorum ben, gunde üç kez sabah öğle akşam mamaya iki çay kaşığı koyuyorum az mı sence, ben o olcu kalemini kullanmadim, sen nasıl veriyordun?

Canım bence mamayı degistirmelisin sevmedi belliki
Canim ilk kullandigim mama aptamil 1 di iyi iciyordu onu ama çok fena kabiz oldu, sonra hipp combiotic kullandık onu da zorlanarak iciyordu ve hala kabizligi devam etti, simdi aptamil comformil kullanıyorum sadece bununla kakasını yapabildi mama degistirmeye korkuyorum inan, sevmese ama hiç içmemesi gerekmiyor mu bazen sorunsuzca içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…