2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende Master bitirme sınavımı geçtim çok zor bebekle çalışmak şimdi İngilizce seviyemi yükseltmek istiyorum geçerli bi dil sınavına girseydim diyorum ama şu 4 ay aşısından sonra Benin oğlan coştu sanırım huy değiştiriyor
Emzik uyku oyuncağı kolik sesiyle kendi kendine uyuyan çocuk uyumuyor yahu

Kizlar yarindan sonra 4.ay asimiz var.kac tane aşı vuruyorlar cok ates yapiyo mu acaba? Korkuyorum ateşi birden firlarsa diye.calpol var,fitil de alayim mi acaba nolur nolmaz diye?birde surup gitmeden önce mi vereyim yoksa atesi cıkarsa m?

2 tane vuruluyor. Oğlumda çok ateş yapmadi ben calpol ateşi cikarsa veriyorum boş yere ilaç kullanmamış oluyor.

Gecmis olsun gerçekten bu seneki virüs fena. Benim de annem rahatsız kaç gündür atlatamadi o yüzden uzak duruyorum gitmiyorum onlara.

Asilardan sonra benim oğlanda huy degistirdi anca anca kendine geliyor

Canım 2 tane vuruyorlar... benim kızımın ateşi hiç yoktu gece uyandım emzirdim yatırdım yanakları da soğuktu bi Alnını elleyim dedim abovvvv çocuk yanıyor hemen calpol verdim... sürekli kontrol et canım.... 2 gece devamlı saatini kur uyanamıyorsan da inşallah ateşsiz atlatırsınız

Canım çok geçmiş olsun

Kizlar naber
Zaman ne cabuk geciyo 2 ay sonra 6 aylik oluyoruz hic anlamadim nasil buyudu simdi etrafa agucuklar saciyo disleri kasiniyo salyalar akitiyo hala uykusuzum ama alistim da :) sizde durumlar nasl
Kızzzzz sen nerelerdesin bakimmmm..... zaman çok çabuk geçiyor ayrıca 2 ay sonra mı .... kız ayın 1. De bizde 5 bitiyor 6 ya giricez... sen benden önce Doğum yaptın

Benimkindede ates olmadi. Bosuna ilac verme bebege sik sik takip et atesi olursa verirsin.

Gecmis olsun gerçekten bu seneki virüs fena. Benim de annem rahatsız kaç gündür atlatamadi o yüzden uzak duruyorum gitmiyorum onlara.
Benim annem de geldi benim yanıma sağolsun 2 gün durdu 3. Gün acillik oldu yazık ya valla kv desen sürekli azarlıyor gibi konuşuyor sanki ben meraklıyım 2 haftadır bu halde olmaya iyileşmeyi bırak dinlenmeye bile vaktim yok anne hasta olunca ev çöküyor gerçekten millette vızır vızır konuşuyor

çok geçmiş olsun canım tekrarlanmasın inşallah

Kizlar naber
Zaman ne cabuk geciyo 2 ay sonra 6 aylik oluyoruz hic anlamadim nasil buyudu simdi etrafa agucuklar saciyo disleri kasiniyo salyalar akitiyo hala uykusuzum ama alistim da :) sizde durumlar nasl
salyalar ve bozulan uyku düzeni uykusunda bile dönüp gitmeye çalışıyor o yüzden ben hiç uyuyamıyorum tabi

Son düzenleme:
hayırlı olsun tebrik ederim, darısı başımaa:)

Çok geçmiş olsun canım.hemen atlatın insallah.

Iki bacaga vurdular canim
Ilk kez bu asida cok huzursuz oldu kizim
Calpol verdim

Evet ya bi anda buyuyolar hareketleri tavri hergun farkli oluyo sanki daha da buyumus gibi
Canim bizde ates cok az olmustu 1 cay kasigi calpol vermistim cikmaya baslyainca yetmisti
Kızzzzz sen nerelerdesin bakimmmm..... zaman çok çabuk geçiyor ayrıca 2 ay sonra mı .... kız ayın 1. De bizde 5 bitiyor 6 ya giricez... sen benden önce Doğum yaptın
Ay degil gun olcakti o ben napimmm evdeyim ugrasiyorum internetim bitti buay erkenden bakamadim ondan hic
Sen napiyosunn kuzuuu

salyalar ve bozulan uyku düzeni uykusunda bile dönüp gitmeye çalışıyor o yüzden ben hiç uyuyamıyorum tabi
Ooo dönmeye basladi yaniii ne guzelll bizde gecd uyumuyoruz malesef ama su an fosur fosur uyuyo oglum

İyiyim canım çok şükür ...diyet yapıyorum .. kız hiç durmuyor sürekli kucağımda... bu arada ilk defa dün döndü... ya sürekli kucakta olduğundan dönmeyi de beceremiyor senin oğlan nasıl bu arada ek gıdaya başladın mı

O
Merhaba ya bende adetten 6 gün önce kan tahlili verdim yumurtlamamın 9. Günüydü hcg 16.0 çıktı doktorum varda demedi yokta demedi 2 gün sonra tekrarladık 48 oldu yine düşük dedi 1 gün sonra tekrar verdim 70.16 olmuş adetime 2 gün var kimyasal gebelikte olabilir diyorlar sizce değerler nasıl

uyusun maşallah ya bari gün içinde uyusunlar :)) iki buçuk aylıkken döndü ilk. çok şaşırmıştım hatta oyuncağını gösteririm tekrar dönmesini videoya çekmiştim. ablam inanmayınca ona izlettim aa ne acelesi var bu çocuğun demişti ama bu harekete hala alışamadı sanırım uykusunda bile yapıyor sindiremedi. dönünce de sinir oluyor niyeyse agresif adam.

2 tane vuruluyor. Oğlumda çok ateş yapmadi ben calpol ateşi cikarsa veriyorum boş yere ilaç kullanmamış oluyor.

Benimkindede ates olmadi. Bosuna ilac verme bebege sik sik takip et atesi olursa verirsin.

Iki bacaga vurdular canim
Ilk kez bu asida cok huzursuz oldu kizim
Calpol verdim

sagolun canlar,ates kac derece olursa yüksek sayılıyor? 38 falan olunca mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…