2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben ayakta kucagimdayken kesiyorum zorlanmıyorum kolay oluyo böyle.

Ben dr sadece senin listelediklerini aldım şubatta başlıcam ek gıdaya inşallah

Canım bn memedeyken basını yastıkla destekleyip öyle kesiyorum yoksa durmuyor

Ben de koltugun ustune yatirip parmagini sabit tutup kesmeye calisiyorum seri olmasada en fazla 5 dk suruyordur. Ayaklarinida ayni sekilde bi elimle sabit tutup kesiyorum. 3. Cocuk olunca insanin eli alisiyor

Kizlar yani bebegine meyve-sebze suyuna baslayan kizlar

Hangi meyvelerin sebzelerin sulariyla basladiniz bebeginize vermeye?? Birde marketten mi aliyosunuz organik seyler satan yerlerden mi?

Hepinize tesekkurler hanimlar ancak tirnaklar hala duruyor bir kez etine geldim ya yok cesaret edemiyorum elime alip alip geri birakiyorum esim kucuk makaslardan alacak bir de onu deneyecegim. Ayrica her gun saat en gec 9 da yatan bebegim 2 gecedir geceleri ayakta bugun sabaha karsi 5 te pilim bitti en son eşime devrettim 6 da geri devretti sagolsun daha simdi uyudu ne oldu bu cocuga boyle bi yeri de agriyo gibi degil ama mizir mizir

Uyurken banyo sonrasi kesebilirsin

V
canım kucağında gezdirirken kes kolunla bedenini kavra tek kol altta olsun.tirnagini kesecegin elini de aynı elinle tut ve diğer elinle kes.karisik oldu biraz ama ben böyle yapiyorum 1dk bile sürmüyo kesmem.aksi takdirde benimki de asla kestirmiyo

Aynen oyle yaptim esim kucuk makas gibi olanlardan aldi cok buyuk rahatlikmis tirnak makasiyla bosuna ter dokmusum dedim kestim rahatladim cok tesekkur ederim fikir veren herkese bi ara una bile bandim parmaklarini tirnaklarinin ici dolsun da eti kesmeyeyim diye ama bu makasla cok pratik sekilde kesebildim sukur

İyi geceler kızlar.. tam 14 gündür hastalıklarla cebellesiyoruz tam iyileştim derken tekrar hasta oldum eşim kızlarımda aynı şekilde büyük kızımın ateşi 39.9 a çıktı gece sabaha kadar uykusuz geçirdim sürekli ılık bezler koydum eklem yerlerine alnına zor bela düşürdüm. Küçük kızımın ateşi de 38.7 te çıktı onu da ince giydirip fitil ve calpol şurupla düşürdüm şu 2 hafta içinde ömrümden 25 yıl gitti felaket gibi günler geçiriyoruz.

Aman diyeyim şu kış çıkana kadar kalabalık ve kapalı mekanlardan akraba evlerinden ve hatta evinize misafir almaktan bile çekinin Rabbim beterinden korusun ama bu sene ki grip virüsü geçmiyor

Ne mutlu sana canım.artik rahatlıkla kesersin.

Kizlar naber
Zaman ne cabuk geciyo 2 ay sonra 6 aylik oluyoruz hic anlamadim nasil buyudu simdi etrafa agucuklar saciyo disleri kasiniyo salyalar akitiyo hala uykusuzum ama alistim da :) sizde durumlar nasl

Gecmis olsun cnm

Çok geçmiş olsun ateş çok korkutucu oluyor
Hepinizin aynı anda hasta olması zor olmuş
Allah şifa versin hepinize

Kizlar naber
Zaman ne cabuk geciyo 2 ay sonra 6 aylik oluyoruz hic anlamadim nasil buyudu simdi etrafa agucuklar saciyo disleri kasiniyo salyalar akitiyo hala uykusuzum ama alistim da :) sizde durumlar nasl
Evet zaman akıp geçiyor hatta fotolara bakıp ha hiç ara bu kadar küçüktü diyor insan
Her anının tadını çıkar çünkü en tatlı sevmelik dönemler ve çok kısa dilimlerde çok değişiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…