- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.181
Ben ayakta kucagimdayken kesiyorum zorlanmıyorum kolay oluyo böyle.Bebekleri hareketli anneler tirnaklarini nasil kesiyorsunuz. Bu konudan cok muzdaribim uykusuda cok hafif eline dokundugum an uyaniyor ayak tirnaklari da uzamis daha hic kesemedim ayaklari. El tirnaklarinda da 2 kez etini kestim ucundan moralim sifir bebek tirnak makasi denedim olmadi kucuk kendi tirnak makaslarimizdan aldim olmadi nasil yapacagim ben bu işi
6.ay bitince başlamayı düşünüyoruz biz. Doktorumuz ondan önce başlatırsa durum değişir tabi.
Şimdilik bakıyorum sadece neler alabilirim, nasıl süreç diye. Önümüzdeki ay ya da daha sonra başlayacağım alışverişe.
Buharlı pişirici almak istiyorum mesela
Sıkmalı silikon kaşıklar varmış
Silikon emzikler var şu içinr sebze meyve konup bebeğe verilen
Cam rende
Alıştırma bardağı
Mama sandalyesi
Aklıma bunlar geldi.
Evde yoğurt, kemik suyu, bebe bisküvisi vs hazırlama tariflerine bakıyorum.
İnstagramda bu çocuk aç diye bir kitap gördüm onu da alabilirim.
Canım bn memedeyken basını yastıkla destekleyip öyle kesiyorum yoksa durmuyorBebekleri hareketli anneler tirnaklarini nasil kesiyorsunuz. Bu konudan cok muzdaribim uykusuda cok hafif eline dokundugum an uyaniyor ayak tirnaklari da uzamis daha hic kesemedim ayaklari. El tirnaklarinda da 2 kez etini kestim ucundan moralim sifir bebek tirnak makasi denedim olmadi kucuk kendi tirnak makaslarimizdan aldim olmadi nasil yapacagim ben bu işi
Benimki de 3 hafta öyle oldu şimdi yeni yeni eski haline dönüyorbenim oğlum da çok huysuz oldu karakteri değişti resmen
Valal helal oldun ben 20 yi birak 2 taneyi kesemedim bir haftadir ter dokuyorum bize de gelsenizeTirnak kesmeden bahsetmissiniz
Siz 20 tirnak kesiyosunuz ben 40 tirnak kesiyorum haftada
Uyurken banyo sonrasi kesebilirsinHepinize tesekkurler hanimlar ancak tirnaklar hala duruyor bir kez etine geldim ya yok cesaret edemiyorum elime alip alip geri birakiyorum esim kucuk makaslardan alacak bir de onu deneyecegim. Ayrica her gun saat en gec 9 da yatan bebegim 2 gecedir geceleri ayakta bugun sabaha karsi 5 te pilim bitti en son eşime devrettim 6 da geri devretti sagolsundaha simdi uyudu ne oldu bu cocuga boyle bi yeri de agriyo gibi degil ama mizir mizir
ne kadarlık çakım senin bebişBenimki de 3 hafta öyle oldu şimdi yeni yeni eski haline dönüyor
4 ay 26 günlükne kadarlık çakım senin bebiş
canım kucağında gezdirirken kes kolunla bedenini kavra tek kol altta olsun.tirnagini kesecegin elini de aynı elinle tut ve diğer elinle kes.karisik oldu biraz ama ben böyle yapiyorum 1dk bile sürmüyo kesmem.aksi takdirde benimki de asla kestirmiyoHepinize tesekkurler hanimlar ancak tirnaklar hala duruyor bir kez etine geldim ya yok cesaret edemiyorum elime alip alip geri birakiyorum esim kucuk makaslardan alacak bir de onu deneyecegim. Ayrica her gun saat en gec 9 da yatan bebegim 2 gecedir geceleri ayakta bugun sabaha karsi 5 te pilim bitti en son eşime devrettim 6 da geri devretti sagolsundaha simdi uyudu ne oldu bu cocuga boyle bi yeri de agriyo gibi degil ama mizir mizir
Aynen oyle yaptim esim kucuk makas gibi olanlardan aldi cok buyuk rahatlikmis tirnak makasiyla bosuna ter dokmusum dedim kestim rahatladimV
canım kucağında gezdirirken kes kolunla bedenini kavra tek kol altta olsun.tirnagini kesecegin elini de aynı elinle tut ve diğer elinle kes.karisik oldu biraz ama ben böyle yapiyorum 1dk bile sürmüyo kesmem.aksi takdirde benimki de asla kestirmiyo
Ne mutlu sana canım.artik rahatlıkla kesersin.Aynen oyle yaptim esim kucuk makas gibi olanlardan aldi cok buyuk rahatlikmis tirnak makasiyla bosuna ter dokmusum dedim kestim rahatladimcok tesekkur ederim fikir veren herkese bi ara una bile bandim parmaklarini tirnaklarinin ici dolsun da eti kesmeyeyim diye ama bu makasla cok pratik sekilde kesebildim sukur
İyi geceler kızlar.. tam 14 gündür hastalıklarla cebellesiyoruz tam iyileştim derken tekrar hasta oldum eşim kızlarımda aynı şekildebüyük kızımın ateşi 39.9 a çıktı gece sabaha kadar uykusuz geçirdim sürekli ılık bezler koydum eklem yerlerine alnına zor bela düşürdüm. Küçük kızımın ateşi de 38.7 te çıktı onu da ince giydirip fitil ve calpol şurupla düşürdüm şu 2 hafta içinde ömrümden 25 yıl gitti felaket gibi günler geçiriyoruz.
Aman diyeyim şu kış çıkana kadar kalabalık ve kapalı mekanlardan akraba evlerinden ve hatta evinize misafir almaktan bile çekinin Rabbim beterinden korusun ama bu sene ki grip virüsü geçmiyor
Çok geçmiş olsun ateş çok korkutucu oluyorİyi geceler kızlar.. tam 14 gündür hastalıklarla cebellesiyoruz tam iyileştim derken tekrar hasta oldum eşim kızlarımda aynı şekildebüyük kızımın ateşi 39.9 a çıktı gece sabaha kadar uykusuz geçirdim sürekli ılık bezler koydum eklem yerlerine alnına zor bela düşürdüm. Küçük kızımın ateşi de 38.7 te çıktı onu da ince giydirip fitil ve calpol şurupla düşürdüm şu 2 hafta içinde ömrümden 25 yıl gitti felaket gibi günler geçiriyoruz.
Aman diyeyim şu kış çıkana kadar kalabalık ve kapalı mekanlardan akraba evlerinden ve hatta evinize misafir almaktan bile çekinin Rabbim beterinden korusun ama bu sene ki grip virüsü geçmiyor
Evet zaman akıp geçiyor hatta fotolara bakıp ha hiç ara bu kadar küçüktü diyor insanKizlar naber
Zaman ne cabuk geciyo 2 ay sonra 6 aylik oluyoruz hic anlamadim nasil buyudu simdi etrafa agucuklar saciyo disleri kasiniyo salyalar akitiyo hala uykusuzum ama alistim da :) sizde durumlar nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?