- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.701
Bende nemlemlendşriyırum ancak o kremler daha çok yaptı gibi.Organik Hindistan cevizi yağı aldım onu deneyeceğim nemlendirici olarakBenim oglumunda yuzunde egzama canim kortizonlu kremi cok belirg8n oldugunda kullaniyorum onun harici nemlendirici buara zeytinyagida suruyorum
Canım ben dün kontrole gittim.Doktorumuz emekleme önce geri geri sonra ileriye doğru olur defi.Senin yavrun doğru yapıyor yanibiz yeni 5 aylık olduk ama tık yok bizdeSlm kizlar
Bizim dislerde tik yok daha
Ben hasladigim sebzeleri ezdikten sonra cok az suyla seyreltiyorum daha rahat yutuyor.
2 gundur yuzustu yattigi yerden kendini emekleme pozisyonuna getirmeye basladi. Elleriyle dizlerinin uzerine yukseliyor sonra ya geriye dogru kayiyor ya da oldugu yere geri yatiyor. Kesfedemedi daha nasil olacagini
Bizde aynıyız canım bugün 6.gün yok daha.Dün kontrolümüz vardı doktor sakın uyarmayın makatı dedi.Eğer karında şişlik yoksa çığlık çığlığa ağlamıyor ve gaz çıkarıyorsa bekleyeceğiz defi.Özellikle zeytinyağı içirme akciğere kaçabilirmiş ve uyarma.Düşün biz büyüklere bile böyle uyarma yapsalar ne kadar kötü bir şey.Çok zor bende üzülüyorum ama yanlış bir şey yapma.Bşrde masaj yapın dedi karnın sol tarafına ve ılık suda otursun dedi o kadarKızlar ya kabızlık sorunu yaşıyoruz son çare fitil verdim bu raddeye gelmeden önce zeytinyağı armut suyu rezene ılık su vs veriyorum ama hiç kâr etmiyor bana bir çözüm söyleyin nolur çıldıracağım
Süt ürünleri tuketmiyorum ama sanki hiç düzelme yok gibi sadece boynunun altında oluşan kızarıklık döküntü geçti yine gazlı yine kabiz. Neocate mama aldık ağzına bile sürdürmüyor ayın 4 üne randevu aldım alerji için inşaAllah yoktur
Bir de kulak çubuğuyla uyarayım dedim makatı şişti kızımın korktum acaba çatlak ya da hemoroid mi oldu of vallahi yoruldum Rabbim büyük dertler vermesin ama kızımı güle oynaya buyutemiyorum
Canım ben dün kontrole gittim.Doktorumuz emekleme önce geri geri sonra ileriye doğru olur defi.Senin yavrun doğru yapıyor yanibiz yeni 5 aylık olduk ama tık yok '
Canım bize doktor kulak çubuğuyla uyarayım demişti 3 aylik olduğundan beri arada sırada ben uyararak yaptırıyordum dün tekrar uyarayım dedim katı gıdalara geçtim ama sadece bal kabağı sulu püre halinde ve armut suyu veriyorum bunlar kabiz yapacak şeyler değil ama çok zorlanıyordu bir iki masaj yaptım baktım makatı şişti kıpkırmızı oldu korktum bıraktım hemenBizde aynıyız canım bugün 6.gün yok daha.Dün kontrolümüz vardı doktor sakın uyarmayın makatı dedi.Eğer karında şişlik yoksa çığlık çığlığa ağlamıyor ve gaz çıkarıyorsa bekleyeceğiz defi.Özellikle zeytinyağı içirme akciğere kaçabilirmiş ve uyarma.Düşün biz büyüklere bile böyle uyarma yapsalar ne kadar kötü bir şey.Çok zor bende üzülüyorum ama yanlış bir şey yapma.Bşrde masaj yapın dedi karnın sol tarafına ve ılık suda otursun dedi o kadar
1 bardak suda 2 3 gün kurusunu pişir blenderle çek sabahları yedir canım.ek gıdada kabızlığa bu iyi geliyor.Kızlar ya kabızlık sorunu yaşıyoruz son çare fitil verdim bu raddeye gelmeden önce zeytinyağı armut suyu rezene ılık su vs veriyorum ama hiç kâr etmiyor bana bir çözüm söyleyin nolur çıldıracağım
Süt ürünleri tuketmiyorum ama sanki hiç düzelme yok gibi sadece boynunun altında oluşan kızarıklık döküntü geçti yine gazlı yine kabiz. Neocate mama aldık ağzına bile sürdürmüyor ayın 4 üne randevu aldım alerji için inşaAllah yoktur
Bir de kulak çubuğuyla uyarayım dedim makatı şişti kızımın korktum acaba çatlak ya da hemoroid mi oldu of vallahi yoruldum Rabbim büyük dertler vermesin ama kızımı güle oynaya buyutemiyorum
Çok sağol canım ya vallahi bunaldım1 bardak suda 2 3 gün kurusunu pişir blenderle çek sabahları yedir canım.ek gıdada kabızlığa bu iyi geliyor.
1 çay kaşığı ile başla hergun artırarak ver canım.insallah faydası olur.Çok sağol canım ya vallahi bunaldımne kadar vereyim peki?
İnşaAllah canım Allah razı olsun..1 çay kaşığı ile başla hergun artırarak ver canım.insallah faydası olur.
Bu yönetimi dene istersen, benimkisi bazen yapıyor böyle.İnşaAllah canım Allah razı olsun..
Bu yönetimi dene istersen, benimkisi bazen yapıyor böyle.
Bu arada bu resmi takip ettiğim bir ebenin sayfasından aldım :)
Bu yönetimi dene istersen, benimkisi bazen yapıyor böyle.
Bu arada bu resmi takip ettiğim bir ebenin sayfasından aldım :)
Halime canim,verdigin sebzeler kabiz yapacak seyler de degil halbuki.kabak,ustelik armut suyu.niye kabiz oldu ki cocuk bende korktum simdi.çünkü bebegimin poposunda catlak vardi.cok gec iyilesti.iyileştirene kadar mahvolduk.eger kabak havuc armut bile kabiz yapacaksa eyvahlar olsun.bol su verseydinAAnam mm onun bacaklarını kollarını yerim bennnn Maasallah :) deneyeceğim mutlaka
Nedir su alerjiden çektiğimiz ne gecmez pisikmis hala geçmediHalime canim,verdigin sebzeler kabiz yapacak seyler de degil halbuki.kabak ve havuc.ustelik armut suyu.niye kabiz oldu ki cocuk bende korktum simdi.çünkü bebegimin poposunda catlak vardi.cok gec iyilesti.iyileştirene kadar mahvolduk.eger kabak havuc armut bile kabiz yapacaksa eyvahlar olsun.bol su verseydin
Ne kadarlık senin bebis? Biz 1 hafta sonra 5 aylik olacagiz
Ben bittim tukendim artik tuana.inan bana aç geziyorum.sadece patatesle besleniyorum.agzima ne alirsam alerjen.hemen dokunuyor cocuga.mama da surekli kabiz yaptiriyor neocate.poposunda da catlak olduğu icin biraktim mecburen.ustunden ne kadar sure gecti hala poposu kirmizi ensesinde döküntü var.bende anlamadim.cok yoruldum.yavrum iyi olsun insallah da buna da şükürNedir su alerjiden çektiğimiz ne gecmez pisikmis hala geçmedikollarda hala egzama var
İnan bende anlamadim canim, diyet cok zor olsa gerek hadi senin diyet düşünüyorum benim sadece mama ne dokunuyor bu çocuğa popo geçmiyor ne sursem Dr a gidiyorum degisen bişey yok en son kaka tahlilinde yağa bakilsin dedi yarin çıkacak sonuçBen bittim tukendim artik tuana.inan bana aç geziyorum.sadece patatesle besleniyorum.agzima ne alirsam alerjen.hemen dokunuyor cocuga.mama da surekli kabiz yaptiriyor neocate.poposunda da catlak olduğu icin biraktim mecburen.ustunden ne kadar sure gecti hala poposu kirmizi ensesinde döküntü var.bende anlamadim.cok yoruldum.yavrum iyi olsun insallah da buna da şüküracaba toza falan mi alerjisi var anlamadim ki
Icindeki soya dan olabilir belki,insallah duzelir yavrucum.sıkma canını.keske şu alerji illeti olmasaydi,hipp mama verecektim çocuğuma,hayalimde o vardi :/Dr
İnan bende anlamadim canim, diyet cok zor olsa gerek hadi senin diyet düşünüyorum benim sadece mama ne dokunuyor bu çocuğa popo geçmiyor ne sursem Dr a gidiyorum degisen bişey yok en son kaka tahlilinde yağa bakilsin dedi yarin çıkacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?