2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım ya kıyamam. ben alerji doktoruna gitmedim kendi doktorumuz süt yumurta akı testi yapıcaz dedi kan aldı. senin doktor da kan aldıktan sonra mı tüketmemen gerektiğini söyledi

Yok canım benim doktorum direkt söyledi kan da verdik ama tahlil sonucu henüz çıkmadı.
canım ya kıyamam. ben alerji doktoruna gitmedim kendi doktorumuz süt yumurta akı testi yapıcaz dedi kan aldı. senin doktor da kan aldıktan sonra mı tüketmemen gerektiğini söyledi

Bende korkuyorum kabizlik ve alerjiden yuzde egzamada var

Kizlar Bebegim 5 aylik olmak uzere.1 ay sonra ek gidaya gececegimiz icin mama sandalyesi almak istiyorum.ama hangi model alacagima karar veremiyorum.kullanipta memnun kaldığınız bi model var mi? Yardimci olursanız cok sevinirim.ikea veya joie mimzy multiply falan dusunuyorum.sizce hangisi kullanislidir?

Ben ikea'dan ahtapot almıştım büyük kızıma. Şu an küçük kızıma da kullanıyorum memnunum.

Kizlar artik birine anlatip rahatlamam lazim annemin yaptiklarini psikolojim mahvildu cunku. Oglum 4 gundur hastanede yatiyor zature olmus biz de onunla perisan olduk hastanede annem de 4 yasindaki kizima bakti surecte. Bugun taburcu olup eve geldik aksam olunca bir ara kiz kardesim yanima geldi annemin soylediklerini duyunca tansiyonum dustu resmen.
Diyormus ki eve geldi gelir gelmez yorgunum uykusuzum dedi. Onun yuzunden hayatimi yasiyamiyorum, duzenim kalmadi. Daha neler neler... zaten biz hastaneden ciktik eve gelince hemen ben gidiyorum artik dedi gitti hic dusunmuyor yorgunuz ihtiyacimiz var diye. Bana hep zorla katlaniyormus. O kdar yalniz hissediyorum ki artik ne yapacagimi bilmiyorum. Bana akil verin ne yapayim ben simdi.

Zordur ikiniz içinde. Tabi ki anlayış bekliyor insan özellikle hastane işlerinde ama olmuyorsa zorlamayacaksın canım.

Ben joie mimzy lx aldım 2 hafta önce kullanmaya başladım. Memnunum şimdilik zaten joie ürünlerini beğeniyorum kalitesi falan hoşuma gidiyor o yüzden uzun süredir aklımdaydı o modeli.

Ben mama sandalyesi olarak chicco polly kullaniyorum. Ilk kizim icin almistim. 3. Cocugu buyutuyorum ayni sandalyede memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…