2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Natsume umarım satın alabilmissindir canım pişiriciyi
Malesef. Uyuyakalmışım. Ek gıdaya geçmediğimiz için eşim de ağırdan alıyor bu malzemeleri. Zamanı gelince indirimsiz fiyattan alacak olan kendisi.

Biz iki doktora bu konuda danışmıştık. Bir tanesi fitil dedi cesaret edemedik. Diğeri zeytinyağı içirin ya da lavman dedi yapamadık. Duphalac verdi sonra o üşe yaradı galiba biraz.

Fitil daha güvenli lavmandan canım çünkü fitili koyduğun gibi geri çıkıyor tabi ki onu da son raddeye gelene kadar kullanmadım ben. Normalde dikkat ediyorum ama ek gıdaya başlattığı için doktor diyorum ondan mı kabız oldu acaba.

Selam kızlar geçmiş olsun hasta tüm bebeklere acil şifalar olsun.
Kabızlık icin ben arada badem yağı veriyorum bi çay kaşığı bir de karın masajı yapıyorum bol bol o zaman rahatlıyor.
Bu arada oğlum sürekli geri geri emekliyor ileri gidecegi zaman balik gibi çırpınıyor :) aşırı hareketlilik söz konusu bizde. Hiç durmuyor ayakları falan bütün gün yerde donmesine rağmen akşam yataginda da donmeye devam ediyor

Sagol canim badem yağını ilk defa duyuyorum gerçekten fayda ediyor mu çünkü bize zeytinyağı bile kâr etmedi

Maasallah kuzuya biz de 3 haftadır dönüyoruz kızım karnına kadar üst vücudunu komple kaldırıyor kendi ekseninde dönüyor öne doğru sürüyor bizimki de bazen yoruluyor oyuncağını alamadığı zaman ağlıyor benim büyük kızım hep geri geri süründü emekledi inşaAllah bu kızım öne doğru gider

Zeytinyağı arada bana da kar etmiyordu badem yağı ne zaman versem rahatladi

Ay vallahi Allah razı olsun kaç gündür kabus gibiydi. Badem yağını nereden aldınız eczaneden mi aktardan mi bir de ne zaman veriyorsun canım aç tok farkediyor mu?
Aktardan aldim ben ac tok fark etmiyor. Kabız olduğu zaman sabah veriyorum genelde akşam rahatlamış oluyor

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese hasta bebeklere çok çok acil şifalar versin Rabbim
Bizde 4.5 aylığız şükür dün totişi kaldirmayi başarıp dönebildi ağız suyumuz çoğaldı eller hep agizda gulucuklerimiz artık daha kikir kikir kendi kendine ağzını büzüp sulucuklar kopurcukler çıkarmalar kısa da olsa elleriyle cingiragini tutmalar uyanınca beşiğine ayaklariyla vurmalar...
Sadece anne sütü aliyor şükür ama bazen kaka yaparken sıvıda yapsa illa ikiniyo toto sepsert oluyo ama arada sırada ..bu durum bi geçse

canım geçmiş olsun. sanırım bizde de alerji var sonuçların çıkmasını bekliyoruz. ben de o zamana kadar diyet yapayım dedim 3 gündür dikkat ediyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum ‍. sen nelere dikkat ediyorsun. oğlumun yüzü düzeldi ama başladıktan sonra ya da doktorun verdiği alerji damlası işe yaradı.

Düzelmiş galiba canım geçmiş olsun.
Ek gıdaya başlamadık daha biz bir yanım çok heyecanlı, sabırsızlanıyorum bir yanım da korkuyor kabız ve alerji gibi sorunlardan. Hayırlısı olsun hepsinin hakkında.

Egzama olan arkadaşlar ne yapıyorsunuz?Geçmiyor benim oğlumda.Ne yapacağımı bilmiyorum.Doktor nemlendirici bulmak lazım ona uygun diyor.Almadığım ürün kalmadı

Canım biz daha alerji doktoruna gitmedik Mart 4 e randevu aldık. Kendi doktorumuz söyledi süt süt ürünleri tüketmeyeceksin en basiti paketli hiç bir ürün tüketme dedi hayatımdan süt yoğurt peynir ve içeriğinde süt yoğurt peynir bulunan hicbirsey tuketmiyorum bugün 5 gün bitecek kızımın boynunun altı düzeldi cildi halen kuru beni emmek istemiyordu o düzeldi ağlaması düzeldi bi kaka problemimiz vardı onu da hallettik sayılır inşaAllah hepimizin sonuçlarımız temiz çıkar canım çok zor gerçekten

Evet ikinci kızım ama ilk gibi heyecanlıyım ben de :) ben ilk bal kabağından başladım bugün bal kabağına ek havuç koyacağım içine bir de hergün küçük kahve fincanın çeyreği kadar yaklaşık 7 8 çay kaşığı armut suyu veriyorum. İlk muhallebi başladık ama fena kabiz yaptı onu kestim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…