Günaydın kızlar üst 2 dislerimiz kabarmış öyle mizmizki nefes aldırmıyor hiç. .haftaya 4.5 aylık olucaz erken dimi dış icin
Bu arada en sonunda gittim annemlere baristim öyle pek duygusal bi sahne olmadı hiç oysa ben öyle hayal etmiştim ama onlarda öyle bişey goremeyince
neyse ..gidip gelmemin 2.gidişimde babam sabah almaya gelmişti arabayla ..aynen söylediğini yazıyorum bak kızım annenle kardeşinin arasında kalıyorum onlara harcamalarimiza dikkat edelim diyerek bazı yerlere arabasız gidelim diyorum kardeşin de halden anlamiyo malum çalışmıyor da o yüzden seni almaya ve eve bırakmaya getiriyorum diye tatsızlık cikiyo esin bari getirse yada almaya gelse dedi ...baba dedim madem böyle havalar güzel oluncaya kadar ben gelmiyeyim çünkü eşim sabahın köründe gidiyo çocuklar uyuyo oluyo akşam eşim gelmeden evde olmam lazım yemek falan..Böyle söyledim hayır en azından haftada 1 gel dedi ama nasıl olucak şimdi eşime nasıl anlatım o gün bu gündür aramiyolar 5 gün oldu ...şaşırdım artik ben en azından haftada 1 getirip götür madem baba dedim hayır kardeşin kiziyo dedi e gelmiyeyim dedim hayır kardeşin üzülüyo dedi ama ben gidincede yüzüme bile bakmıyo Allah aşkına ben napiyim bıktım usandım inanin