2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar bebegim babasiyla cok guzel vakit geciriyor guluyor kikirdiyor nasil egleniyor ama bana gelince goz temasi bile cok nadir cok moralimi bozuyor bu durum aksama kadar oynuyorum kitap okuyorum hoplatiyorum ziplatiyorum bu kizin bana garezi nedir yoksa simdiden guvenli baglanmayi saglayamadim mi

Haftada 1 çok sık bi süre olabilir pas görürsen yap bence. 150cc hazır su + 50cc beyaz temzilik sirkesi

Sağol canım öyle yapayım. Dün patates, havuç, balkabağı puremizi yaptık. Tencerede yaptığımdan daha güzel oldu, daha bir iştahla yedi. Tesadüf değildir inşallah :)

Selam kızlar doktor kontrolünden geldim bugün. 15 gun içinde 300gr daha almış 7400 gr olmuş boyu da 66.5 cm olmuş. Kilo alımı normale döndü bu ay çok şükür. Ek gıda püre için 6 ayı bekliyorum şimdilik sadece geceleri yatmadan önce tam tahıllı suyla hazırlanan mama veriyorum doktor önerisiyle.

Doktor kontrolünde 6300gr geldi kızım. Bugün de rota aşısının 2.dozunu yaptırdık.
Şimdilik sadece formül mama ile devam ediyoruz biz ek gıda için doktorumuz bir şey söylemedi. 6 ayın bitmesini bekleyeceğiz galiba. Bimden aldığımız makina ile yoğurt yapmayı denedim bugün sanırım olmadı. Günlük sütü dolaptan çıkardığım gibi mayalamıştım ondan şüpheleniyorum.

Canim 20 subatta buharda pisirici yeniden indirime girecekmis kacirma derim ben.gece 12 olur olmaz satin al.bu arada benim kizimda cok zayif ve ben cok üzülüyorum.4 bucuk ayligiz 5 900 kilosu suan.cocuk kilo veriyo sanki.alerjimiz var ama dikkat ediyorum.cok geride kaldik sanki.boyu ise 62 cm

Benim kızımda babası ve abisi okuldan dönünce çılgınca seviniyor.babasıyla çok kıkırdıyor bana o kadar kıkırdamıyor.ama gözü hep üstümde babasıyla olunca da beni takip ediyor.baba-kız aşkı da var çok takılmamak lazım

Benim kızımda 6620 geldi Cumartesi günü 62 cm boyu da.ve yarın rotanın 2. Dozunu yaptıracağız. İlk dozda baya huzursuz olmuştu inşaallah bunda olmaz . Benimde 3 gündür başım ağrıyor geçmek bilmedi bende tefalin yoğurt yapma makinasını kullanıyorum Oda sıcaklığında olması gerekiyor

Kilosu iyiymis biz 5 kiloda kaldik halen bizimde 2.doz 28 subatta.insallah yan etki yapmaz

Kilosu iyiymis biz 5 kiloda kaldik halen bizimde 2.doz 28 subatta.insallah yan etki yapmaz
Haksızlık yapma canım benim 100 gr kalmış altıya.aramızda 15 gün var hem alerji olmayan Bebek yok gibi.bizim de egzamamız var ne yazık ki hafif de tortikolisimiz var Allah tüm evlatlara şifa versin

Ben isten gelince boyle kikirdemiyor bana cok bozuluyorum ama tam baba delisi ya :))

benim oğlum da 8 kilovolmuş 68 cm. rotayı verdikten sonra kustu ya umarım işe yaramıştır birkaç gündür kızarıklıkları vardı ve bugün kakasında iki ince kan gördüm çok üzgünüm

Teşekkür ederim canım. Kilo konusunda üzmemeye çalış kendini. Zamanla daha iyi olacaktır. Diğer alanlarda gelişimi iyiyse zateb iin problem yok diyor doktorlar. Bi ara ben de baya endişeliydim. Sonradan açıldı iştahı kızımın.
Teşekkür ederim. Tekrar deneyeceğim yoğurt yapmayı. Acaba bugünkü denememden olan yoğurtumsuları değerlendirebilir miyim yoksa dökmeli myiim?

Kızlar babaya naz niyaza cok erken baslarlar :)
Onlar kimle nasil oynayacaklarini cok iyi biliyorlar :)
Ozellikle ilk uyanista ve gun icinde birlikte konusmayi ve temasi arttirabilirsin.Ama bence sadece kendine özgü bi davranisi onunda❤

Kızlar günaydın
Bizde 1 haftadır ek gıdaya başladık önce patates sonra havuç şimdi de kabak a geçtik
Ben haşlayıp hafiften kendi suyunda çatalla ezip yediriyorum.. büyük kızımda püre yapmıştım sonra yemeklere geçişte çok zorlandık o yüzden bunda pütürlü veriyorum... çok azıcık yumurta sarısı verdim 3 gün sonra da 3 gün peynir veriyorum.... şimdilik bi sıkıntı YÖK
Sizde durumlar nasıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…