2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben ikea'dan ahtapot almıştım büyük kızıma. Şu an küçük kızıma da kullanıyorum memnunum.
sagol balım

Ben joie mimzy lx aldım 2 hafta önce kullanmaya başladım. Memnunum şimdilik zaten joie ürünlerini beğeniyorum kalitesi falan hoşuma gidiyor o yüzden uzun süredir aklımdaydı o modeli.
bende o modeli düşünüyordum indirimi kacirdim.sen kaca almistin?

Hahaha 2. Bebişler öyle galiba benim kız da öyle bakma ben çok kucağa alıştırmadım canım bazen çıldırıyor kucak için en fazla 10 dk duruyor sonra kendi istemiyor bırak beni der gibi kendini geri atıyor olsun annesi her bebek bir değil o da alışır yavaş yavaş kucaktan inmeye. Biz bu aralar rahatız çok şükür 1 hafta olacak süt diyeti yapmaya başladığımdan beri kızım çok rahatladı hiç yere koyamıyordum sürekli ağlıyordu 4 gündür rahat koyabiliyorum yere koyduğum dan beri emeklemeye çalışıyor bacaklarını karnına doğru çekiyor popoyu havaya kaldırıyor dengeyi kuramadığı için devriliyor

Kızlar bebişlerinizi oturtmaya başladınız mı????
Benim oğlanı masaja götürdük fizyoterapist gibi bişey doktor tavsiye etti
karnı üstüne koyunca bacaklar tamamen havada kollar havada kalıyor diye bana 4 tane egzersiz gösterdi onları yapıyorum
Tam 90 derece oturtma dedi
Hafif arkaya doğru yatık oturt dedi
Tam 5 aylık bu arada

Oğlum da oturmaya başladı yavaş yavaş zaten emeklemeye çalışıyor. Mama sandalyesinde rahat oturuyor kendi başına kemerleri takınca. Salonda da destekli oturtuyorum. Tüm gün yerde benimki dönüyor geri gidiyor emeklemek için poposunu kaldırıp kafayı one atıyor. Çok fazla hareketli yalniz ayakları hiç durmuyor

Anladım cnm

Canım ben kızımın kilosunu unuttum ama 2 aydır aynı kilodayız maalesef. Ben de üzülüyorum ama yapacak birşey yok ek gıdaya geçtik yoğurt ayran peynir vs veremiyorum doktor istemedi süt alerjisi var galiba.
Kızlar bebisleriniz ne kadarlık oldu ve kaç kilo bu ara hiç almadı sanki kiloya taktım mamayi zorla iciyor hatta icmiyor bazen

Kızlar bebisleriniz ne kadarlık oldu ve kaç kilo bu ara hiç almadı sanki kiloya taktım mamayi zorla iciyor hatta icmiyor bazen
Canım biz ek gıdaya geçtik şuanda kaç kilo bilmiyorum Perşembe günü aşımız var o zaman tartılacak yazarım buraya.. siz başladınız. Mı ek gıdaya bi de senin bebiş kaç kilo ki taktın kilosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…