2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evet biri ağızdan olmak üzere 4 aşı varmış menenjit aşısını yaptırmaz isek 1 yaşa kadar aşı yok neden hepsini 6. Aya sıkıştırdılar hayret
Aynen hepsi tek bir ayda toplanmış. Menenjit yaptiricam ben 9. Ayda oluyordu sanırım. Bakalım 4 asiya nasıl dayanacaklar minicik vücuda üzülüyorum

Kızım diş çıkartıyor.bütün gece yarım saatte,bir saatte bir uyandı.ishali de var kaç gündür.
Kucağıma oturtuyorum.dün destekli oturtayım dedim,ya öne eğiliyor yada kayıyor aşağıya.hazır değil demek ki daha.

Kaç aylık oldu ki. Oğlumun da damaklar fena kaşınıyor ama daha dis yok

Merhabalar
Sag gogsumde geceden beri sislik var hep bebislerimi sag gogsume tuttum ama sabaha kadar gecmedi. Simdi bide sagdim hala sert fikri olan ya da boyle bi seyle karsilasan var mi?

Egzaması olan anneler ne yaptınız?Ben bugün alerji merkezine gittim.Prof.Dr.Egzamanın büyük çoğunluğu bedin alerjisi deri.Test yaptıralım dedi ben yaptırmadım.bi araştırmak istedim.Ancak kendi doktorumuz testte herşey çıkmaz defi.Büyük çoğunluk süt aletjisi oluyormuş.Dünde sütlaç yedim akşam çocuk kızardı acaba denk mi geldi bilmiyorum.Süt ve ürünlerini kullanma defi.şimdi diyete başladım ancak herşeyde süt var.Bböyle diyet yapan varsa bana yol göstersin lütfen

Benim ki 5 aylık şuan bende aldım denicem memnun musunuz? Nasıl kullanıyorsunuz?
Oğlum severek yiyor. İlk baştan günde bi öğün veriyordum ama şimdi hem öğlen hem de akşam veriyorum. Akşam genelde yatmadan 2 saat önce veriyorum ki sindirsin tok tutsun. Kabızlık falan yapmadi o yüzden 2. kutuya geçtim

Ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah teşekkür ederim bilgi için

Kızımı desteksiz oturtuyorum 3 4 dk kadar belli bir süre sonra kafası öne eğiliyor hatta o ara ayaklarını yiyor 3 gündür gece uykularımız iptal bizimde damaklarımız kocaman oldu beyaz iki çizgimiz var uç vermedi henüz. Bir de hafif ateş seyrediyor çok çok huysuz olursa fitil ya da calpol veriyorum.

Yaaa maşallah bende bugün destekli oturtmaya başladım daha... 6 ay aşımızı olduk inşallah ateşi çıkmaz

Merhabalar
Sag gogsumde geceden beri sislik var hep bebislerimi sag gogsume tuttum ama sabaha kadar gecmedi. Simdi bide sagdim hala sert fikri olan ya da boyle bi seyle karsilasan var mi?
Cnm benim de olmuştu bi ara hep o göğsümü verdim 1 2 gün sonra geçti ...zaman zaman hepimizde oluyor inşallah geçmiştir şimdiye kadar

Canım ben de Mart 4 de gideceğim alerji için. Kendi doktorumuz süt ürünleri ve içinde süt ürünü olan herşeyi çıkart hayatımdan dedi. Ben de öyle yaptım en basiti paketli olan bütün ürünleri hayatımdan çıkarttım. Ekstra olarak hazır et tavuk bulyonlar, cipsler, çikolatalar, bisküviler, tatlılar. Tereyağ margarin krema yoğurt peynir kaymak vs yani liste uzayıp gidiyor maalesef. Eline ne alırsan mutlaka içindekiler bölümünü oku.

Benim kızımın bölgesel cildi kabuklu kırmızılılar boynunun altı pişti cildi kuru kakası kanlı ve sümüklü+yeşil bazen köpüklü yeşil. Aşırı gazlı kolik bebekler gibi maalesef 15 gündür süt diyeti yapıyorum kızım 8 gündür çok mutlu kakası sarı ve normal kıvama döndü ek gıdayı azalttım çünkü o da kabızlık yaptı birden yüklenmek istemedim.

Yaaa maşallah bende bugün destekli oturtmaya başladım daha... 6 ay aşımızı olduk inşallah ateşi çıkmaz
İnşaAllah canım ya ben de korkuyorum aşıdan açıkçası zaten sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz bir de aşı huysuzluk yapacak diye düşünmeden edemiyorum ben kızımı hiç destekli oturtmadim canım arada dikdörtgen çamaşır sepetine oturtuyorum gözetimim altında tabi önüne oyuncak veriyorum oyalaniyor bir de şu kusması dursa çok mutlu olacağım :/ benim kız desteksiz oturuyor ama hemen öne eğiliyor eşim de bana kızıyor beli acıyacak diye :)

Aaaaaaa bak çamaşır selesini iyi akıl ettin kızzz bende öyle deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…