- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.801
Aynen hepsi tek bir ayda toplanmış. Menenjit yaptiricam ben 9. Ayda oluyordu sanırım. Bakalım 4 asiya nasıl dayanacaklar minicik vücuda üzülüyorumEvet biri ağızdan olmak üzere 4 aşı varmış menenjit aşısını yaptırmaz isek 1 yaşa kadar aşı yok neden hepsini 6. Aya sıkıştırdılar hayret
Bende çok üzülüyorumAynen hepsi tek bir ayda toplanmış. Menenjit yaptiricam ben 9. Ayda oluyordu sanırım. Bakalım 4 asiya nasıl dayanacaklar minicik vücuda üzülüyorum
Kaç aylık oldu ki. Oğlumun da damaklar fena kaşınıyor ama daha dis yokKızım diş çıkartıyor.bütün gece yarım saatte,bir saatte bir uyandı.ishali de var kaç gündür.
Kucağıma oturtuyorum.dün destekli oturtayım dedim,ya öne eğiliyor yada kayıyor aşağıya.hazır değil demek ki daha.
5 ay 10 günlük oldu.patladi dişi gözüküyor ama çıkmadı henüz.buyuk kızım da 5 buçuk aylık çıkarmıştı.Kaç aylık oldu ki. Oğlumun da damaklar fena kaşınıyor ama daha dis yok
bebiş ne kadar oldu kasık mamaya gectiniz?Günaydın kızlar
Ben hala bir numara kullanıyorum biberon ama arada verdiğim için mama sorun olmuyor çekerken zorlanmıyor. Hipp in iyi geceler tahıllı mamasını sevdi her akşam 8 gibi veriyorum bitiriyor tabağını.
6 ay olacak 3 gun sonra. Hipp iyi geceler mamasını kullanıyoruz su ile hazırlanan 4. Aydan itibaren kullanılır yazıyor kutusundabebiş ne kadar oldu kasık mamaya gectiniz?
Masallah erken çıkarmışlar. Bakalım biz şimdilik kaşıma asamasindayiz. Dis cikarma çok zorlu bi süreç kimisi de rahat çıkarıyor5 ay 10 günlük oldu.patladi dişi gözüküyor ama çıkmadı henüz.buyuk kızım da 5 buçuk aylık çıkarmıştı.
Benim ki 5 aylık şuan bende aldım denicem memnun musunuz? Nasıl kullanıyorsunuz?6 ay olacak 3 gun sonra. Hipp iyi geceler mamasını kullanıyoruz su ile hazırlanan 4. Aydan itibaren kullanılır yazıyor kutusunda
Evet canım Allah yardım etsin bütün bebişlere.Masallah erken çıkarmışlar. Bakalım biz şimdilik kaşıma asamasindayiz. Dis cikarma çok zorlu bi süreç kimisi de rahat çıkarıyor
Oğlum severek yiyor. İlk baştan günde bi öğün veriyordum ama şimdi hem öğlen hem de akşam veriyorum. Akşam genelde yatmadan 2 saat önce veriyorum ki sindirsin tok tutsun. Kabızlık falan yapmadi o yüzden 2. kutuya geçtimBenim ki 5 aylık şuan bende aldım denicem memnun musunuz? Nasıl kullanıyorsunuz?
Ne güzel sağlıkla büyüsün inşallah teşekkür ederim bilgi içinOğlum severek yiyor. İlk baştan günde bi öğün veriyordum ama şimdi hem öğlen hem de akşam veriyorum. Akşam genelde yatmadan 2 saat önce veriyorum ki sindirsin tok tutsun. Kabızlık falan yapmadi o yüzden 2. kutuya geçtim
Kızımı desteksiz oturtuyorum 3 4 dk kadar belli bir süre sonra kafası öne eğiliyor hatta o ara ayaklarını yiyorKızım diş çıkartıyor.bütün gece yarım saatte,bir saatte bir uyandı.ishali de var kaç gündür.
Kucağıma oturtuyorum.dün destekli oturtayım dedim,ya öne eğiliyor yada kayıyor aşağıya.hazır değil demek ki daha.
Yaaa maşallah bende bugün destekli oturtmaya başladım daha... 6 ay aşımızı olduk inşallah ateşi çıkmazKızımı desteksiz oturtuyorum 3 4 dk kadar belli bir süre sonra kafası öne eğiliyor hatta o ara ayaklarını yiyor3 gündür gece uykularımız iptal bizimde damaklarımız kocaman oldu beyaz iki çizgimiz var uç vermedi henüz. Bir de hafif ateş seyrediyor çok çok huysuz olursa fitil ya da calpol veriyorum.
Cnm benim de olmuştu bi ara hep o göğsümü verdim 1 2 gün sonra geçti ...zaman zaman hepimizde oluyor inşallah geçmiştir şimdiye kadarMerhabalar
Sag gogsumde geceden beri sislik var hep bebislerimi sag gogsume tuttum ama sabaha kadar gecmedi. Simdi bide sagdim hala sert fikri olan ya da boyle bi seyle karsilasan var mi?
Canım ben de Mart 4 de gideceğim alerji için. Kendi doktorumuz süt ürünleri ve içinde süt ürünü olan herşeyi çıkart hayatımdan dedi. Ben de öyle yaptım en basiti paketli olan bütün ürünleri hayatımdan çıkarttım. Ekstra olarak hazır et tavuk bulyonlar, cipsler, çikolatalar, bisküviler, tatlılar. Tereyağ margarin krema yoğurt peynir kaymak vs yani liste uzayıp gidiyor maalesef. Eline ne alırsan mutlaka içindekiler bölümünü oku.Egzaması olan anneler ne yaptınız?Ben bugün alerji merkezine gittim.Prof.Dr.Egzamanın büyük çoğunluğu bedin alerjisi deri.Test yaptıralım dedi ben yaptırmadım.bi araştırmak istedim.Ancak kendi doktorumuz testte herşey çıkmaz defi.Büyük çoğunluk süt aletjisi oluyormuş.Dünde sütlaç yedim akşam çocuk kızardı acaba denk mi geldi bilmiyorum.Süt ve ürünlerini kullanma defi.şimdi diyete başladım ancak herşeyde süt var.Bböyle diyet yapan varsa bana yol göstersin lütfen
İnşaAllah canım ya ben de korkuyorum aşıdan açıkçası zaten sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz bir de aşı huysuzluk yapacak diye düşünmeden edemiyorumYaaa maşallah bende bugün destekli oturtmaya başladım daha... 6 ay aşımızı olduk inşallah ateşi çıkmaz
Aaaaaaa bak çamaşır selesini iyi akıl ettin kızzz bende öyle deneyeyimİnşaAllah canım ya ben de korkuyorum aşıdan açıkçası zaten sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz bir de aşı huysuzluk yapacak diye düşünmeden edemiyorumben kızımı hiç destekli oturtmadim canım arada dikdörtgen çamaşır sepetine oturtuyorum gözetimim altında tabi önüne oyuncak veriyorum oyalaniyor bir de şu kusması dursa çok mutlu olacağım :/ benim kız desteksiz oturuyor ama hemen öne eğiliyor eşim de bana kızıyor beli acıyacak diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?