2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Aaaaaaa bak çamaşır selesini iyi akıl ettin kızzz bende öyle deneyeyim

Aaaaaaa bak çamaşır selesini iyi akıl ettin kızzz bende öyle deneyeyim

Canım geçmiş olsun.Ne sonuç varsa haberleşelim mesaj bölümünden mi nerden konuşabiliriz.Benim oğlum kabız ve öyle kakadı hiç olmadı.Sadece kabarık ve kızarıklık var.Akşamları kızarıklık artıyor sabahları daha iyi gibi oluyor.Anlamadım?Çok üzülüyorum.Dün gittiğim alerji Doktoru bu haftalığın geçtiğine sevinmeyin,hastalığa da üzülmeyin dedi.Süt diyeti yapınca calsiyum eksikliği olacak doktorumuz tablet alıp içmen lazım defi.Çocuğa eksiklik olurmuş.Şimdi sütten mi yoksa bu çocuğun cildi kuru ve bu aralar arttı mı onu tam bilmiyoruz.Neden kabızlık aynı zamanda oldu?Ne olur gelişmelerden haberdar et

Bir de cilt doktorumuz zaman zaman artar defi.Diş döneminde,başka zamanlarda...Acaba diş dönemine girdik o da olabilir mi?Kafamda o kadar soru var ki?Rabbim çaresini versin hepimize

Allah yardımcınız olsun çok zor Allah şifa versin
Alerjili bebeğin anneleri çok iyi kilo veriyor bu yüzden eltim baya kilo vermişti süt diyetinden sonra

bizim kan tahlili temiz çıktı alerjisi yokmuş. sadece bir kere kakasında kan ve köpük görmüştüm. cildi çok kötü olmuştu doktorun verdiği damla ve kremden sonra düzeldi. sarışın bebek çok hassas dedi bir yaşına kadar böyle olurmuş

Yaa benim bebegimde mukuslu koyu yesil kakasi acaba kan ilaci veriyoruz oyuzden olabilir mi .egzamasi bibucuk ayliktan beri var

Bir de cilt doktorumuz zaman zaman artar defi.Diş döneminde,başka zamanlarda...Acaba diş dönemine girdik o da olabilir mi?Kafamda o kadar soru var ki?Rabbim çaresini versin hepimize
Eylul bebeklerindemi var biyle anlamadim cogu bebek boyle nie boyle acaba ben oyle sut icen surekli bi insanda degilim

He evet onu yazmayı unuttum ben de 15 gündür kalsiyum tablet olandan içiyorum doktorum verdi.

Canım senin bebeğinde de çok gaz oluyor mu? Bir de kabızlık için bir çözüm buldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…