- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #49.821
Aaaaaaa bak çamaşır selesini iyi akıl ettin kızzz bende öyle deneyeyimİnşaAllah canım ya ben de korkuyorum aşıdan açıkçası zaten sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz bir de aşı huysuzluk yapacak diye düşünmeden edemiyorumben kızımı hiç destekli oturtmadim canım arada dikdörtgen çamaşır sepetine oturtuyorum gözetimim altında tabi önüne oyuncak veriyorum oyalaniyor bir de şu kusması dursa çok mutlu olacağım :/ benim kız desteksiz oturuyor ama hemen öne eğiliyor eşim de bana kızıyor beli acıyacak diye :)
Aaaaaaa bak çamaşır selesini iyi akıl ettin kızzz bende öyle deneyeyimİnşaAllah canım ya ben de korkuyorum aşıdan açıkçası zaten sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz bir de aşı huysuzluk yapacak diye düşünmeden edemiyorumben kızımı hiç destekli oturtmadim canım arada dikdörtgen çamaşır sepetine oturtuyorum gözetimim altında tabi önüne oyuncak veriyorum oyalaniyor bir de şu kusması dursa çok mutlu olacağım :/ benim kız desteksiz oturuyor ama hemen öne eğiliyor eşim de bana kızıyor beli acıyacak diye :)
Canım geçmiş olsun.Ne sonuç varsa haberleşelim mesaj bölümünden mi nerden konuşabiliriz.Benim oğlum kabız ve öyle kakadı hiç olmadı.Sadece kabarık ve kızarıklık var.Akşamları kızarıklık artıyor sabahları daha iyi gibi oluyor.Anlamadım?Çok üzülüyorum.Dün gittiğim alerji Doktoru bu haftalığın geçtiğine sevinmeyin,hastalığa da üzülmeyin dedi.Süt diyeti yapınca calsiyum eksikliği olacak doktorumuz tablet alıp içmen lazım defi.Çocuğa eksiklik olurmuş.Şimdi sütten mi yoksa bu çocuğun cildi kuru ve bu aralar arttı mı onu tam bilmiyoruz.Neden kabızlık aynı zamanda oldu?Ne olur gelişmelerden haberdar etCanım ben de Mart 4 de gideceğim alerji için. Kendi doktorumuz süt ürünleri ve içinde süt ürünü olan herşeyi çıkart hayatımdan dedi. Ben de öyle yaptım en basiti paketli olan bütün ürünleri hayatımdan çıkarttım. Ekstra olarak hazır et tavuk bulyonlar, cipsler, çikolatalar, bisküviler, tatlılar. Tereyağ margarin krema yoğurt peynir kaymak vs yani liste uzayıp gidiyor maalesef. Eline ne alırsan mutlaka içindekiler bölümünü oku.
Benim kızımın bölgesel cildi kabuklu kırmızılılar boynunun altı pişti cildi kuru kakası kanlı ve sümüklü+yeşil bazen köpüklü yeşil. Aşırı gazlı kolik bebekler gibi maalesef15 gündür süt diyeti yapıyorum kızım 8 gündür çok mutlu kakası sarı ve normal kıvama döndü ek gıdayı azalttım çünkü o da kabızlık yaptı birden yüklenmek istemedim.
Bir de cilt doktorumuz zaman zaman artar defi.Diş döneminde,başka zamanlarda...Acaba diş dönemine girdik o da olabilir mi?Kafamda o kadar soru var ki?Rabbim çaresini versin hepimizeCanım ben de Mart 4 de gideceğim alerji için. Kendi doktorumuz süt ürünleri ve içinde süt ürünü olan herşeyi çıkart hayatımdan dedi. Ben de öyle yaptım en basiti paketli olan bütün ürünleri hayatımdan çıkarttım. Ekstra olarak hazır et tavuk bulyonlar, cipsler, çikolatalar, bisküviler, tatlılar. Tereyağ margarin krema yoğurt peynir kaymak vs yani liste uzayıp gidiyor maalesef. Eline ne alırsan mutlaka içindekiler bölümünü oku.
Benim kızımın bölgesel cildi kabuklu kırmızılılar boynunun altı pişti cildi kuru kakası kanlı ve sümüklü+yeşil bazen köpüklü yeşil. Aşırı gazlı kolik bebekler gibi maalesef15 gündür süt diyeti yapıyorum kızım 8 gündür çok mutlu kakası sarı ve normal kıvama döndü ek gıdayı azalttım çünkü o da kabızlık yaptı birden yüklenmek istemedim.
Allah yardımcınız olsun çok zor Allah şifa versinCanım ben de Mart 4 de gideceğim alerji için. Kendi doktorumuz süt ürünleri ve içinde süt ürünü olan herşeyi çıkart hayatımdan dedi. Ben de öyle yaptım en basiti paketli olan bütün ürünleri hayatımdan çıkarttım. Ekstra olarak hazır et tavuk bulyonlar, cipsler, çikolatalar, bisküviler, tatlılar. Tereyağ margarin krema yoğurt peynir kaymak vs yani liste uzayıp gidiyor maalesef. Eline ne alırsan mutlaka içindekiler bölümünü oku.
Yaa benim bebegimde mukuslu koyu yesil kakasi acaba kan ilaci veriyoruz oyuzden olabilir mi .egzamasi bibucuk ayliktan beri varCanım ben de Mart 4 de gideceğim alerji için. Kendi doktorumuz süt ürünleri ve içinde süt ürünü olan herşeyi çıkart hayatımdan dedi. Ben de öyle yaptım en basiti paketli olan bütün ürünleri hayatımdan çıkarttım. Ekstra olarak hazır et tavuk bulyonlar, cipsler, çikolatalar, bisküviler, tatlılar. Tereyağ margarin krema yoğurt peynir kaymak vs yani liste uzayıp gidiyor maalesef. Eline ne alırsan mutlaka içindekiler bölümünü oku.
Eylul bebeklerindemi var biyle anlamadim cogu bebek boyle nie boyle acaba ben oyle sut icen surekli bi insanda degilimBir de cilt doktorumuz zaman zaman artar defi.Diş döneminde,başka zamanlarda...Acaba diş dönemine girdik o da olabilir mi?Kafamda o kadar soru var ki?Rabbim çaresini versin hepimize
Egzaması için ne yaptınız canımYaa benim bebegimde mukuslu koyu yesil kakasi acaba kan ilaci veriyoruz oyuzden olabilir mi .egzamasi bibucuk ayliktan beri var
Sadece sütten olmuyor ki peynir,yoğurt,tereyağ hazır bisküvi,keke kattığın süt bile yapıyor.Yani süt giren herşey alerji yapıyor canımEylul bebeklerindemi var biyle anlamadim cogu bebek boyle nie boyle acaba ben oyle sut icen surekli bi insanda degilim
He evet onu yazmayı unuttum ben de 15 gündür kalsiyum tablet olandan içiyorum doktorum verdi.Canım geçmiş olsun.Ne sonuç varsa haberleşelim mesaj bölümünden mi nerden konuşabiliriz.Benim oğlum kabız ve öyle kakadı hiç olmadı.Sadece kabarık ve kızarıklık var.Akşamları kızarıklık artıyor sabahları daha iyi gibi oluyor.Anlamadım?Çok üzülüyorum.Dün gittiğim alerji Doktoru bu haftalığın geçtiğine sevinmeyin,hastalığa da üzülmeyin dedi.Süt diyeti yapınca calsiyum eksikliği olacak doktorumuz tablet alıp içmen lazım defi.Çocuğa eksiklik olurmuş.Şimdi sütten mi yoksa bu çocuğun cildi kuru ve bu aralar arttı mı onu tam bilmiyoruz.Neden kabızlık aynı zamanda oldu?Ne olur gelişmelerden haberdar et
Canım senin bebeğinde de çok gaz oluyor mu? Bir de kabızlık için bir çözüm buldun mu?Canım geçmiş olsun.Ne sonuç varsa haberleşelim mesaj bölümünden mi nerden konuşabiliriz.Benim oğlum kabız ve öyle kakadı hiç olmadı.Sadece kabarık ve kızarıklık var.Akşamları kızarıklık artıyor sabahları daha iyi gibi oluyor.Anlamadım?Çok üzülüyorum.Dün gittiğim alerji Doktoru bu haftalığın geçtiğine sevinmeyin,hastalığa da üzülmeyin dedi.Süt diyeti yapınca calsiyum eksikliği olacak doktorumuz tablet alıp içmen lazım defi.Çocuğa eksiklik olurmuş.Şimdi sütten mi yoksa bu çocuğun cildi kuru ve bu aralar arttı mı onu tam bilmiyoruz.Neden kabızlık aynı zamanda oldu?Ne olur gelişmelerden haberdar et
Evet canım çok gazı var ama çıkartıyor.Bu aralar durmadan yapıyor gaz ve kokusu çok kötü.Kabızlık bugün 8.gün artık yarın fitil koyacağım.Doktor on güne kadar bekleyelim dediCanım senin bebeğinde de çok gaz oluyor mu? Bir de kabızlık için bir çözüm buldun mu?
Canım ya sorularımız olunca birbirimize mesaj atabiliyor muyuz?BilmiyorumdaCanım senin bebeğinde de çok gaz oluyor mu? Bir de kabızlık için bir çözüm buldun mu?
Canım ya sorularımız olunca birbirimize mesaj atabiliyor muyuz?Bilmiyorumda
Olur tabi msj da olur buraya da yazarız hem bizim gibi bebekleri olan annelerde faydalanır.Canım ya sorularımız olunca birbirimize mesaj atabiliyor muyuz?Bilmiyorumda
Bugün fitilde koydum ama kaka yapmadı.kızarıklık geçmiyor canım.Sen nemlendirici felan ne kullanıyorsun?Ya çok bunaldım bi çıkmazdayım gibi.Ondan soruyorum bu kadarOlur tabi msj da olur buraya da yazarız hem bizim gibi bebekleri olan annelerde faydalanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?