2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmedikçe henüz canım ayın 29 unda bes aylik olacağız aslında kilo takıntım falan yoktu en son 6200 dü ama bu ay hiç kilo almadı gibi hissediyorum canımı sikan o, birde son bir haftadır mamayı icmek istemiyor zorlayarak içirmeye çalışıyorum

Çok güzeel. Bir de kabızlık ve alerji olmasaydı. Ben de yoğurt denemesine devam ediyorum. Hala istediğim sonucu alamaıdm.

Bende korkuyorum kabizlik ve alerjiden yuzde egzamada var
İnşallah yaşamayız o problemleri çok zor cidden. Bir de okula başladım bebeğime yarım gün bir yabancı bakıyor. Aklım hep evde.

Ben dr araştırıyorum. Çok kararsızım. İyi, konforlu bir şey almak istiyorum ama yazın tayin durumumuz da var. Eşya taşımayacağuz bir yandan ekonomik olması lazım. Salıncak şeklinde oasha baby mama sandalyesi gördüm geçen bir kafede bebeğim onu severse ondan alabilirim.

Bu ay hiç kilo almadı gibi geliyor bana, beşinci ayda kaç kilo aldı acaba sizin bebekler?
600gr aldı.

Çok fazla diş eti kaşıntısı var kızımın. Hırsından çığlık çığlığa ağlıyor. Bağır çağır uyanıyor uyksundan. 2 tane jel aldım ama kullanmaya cesaret edemiyorum doktorlsr önermiyor. Kriz anlarında bulunsun diye tutuyorum.

Canım benim kızım kolumu yüzümü ısırıyor hırsından çeneme dalıyor saçlarımı yoruyor ben jel kullanıyorum bazen o bile fayda etmiyor en son çok çok ağrısı olursa fitil veriyorum bizim üstler de şişti.

Canım senşn kızın maşallah kilosu iyiydi neden ki kilo almıyor
Ay sorma canım ya ne oldu bende anlamadım bu ay ne kilo aldı ne de boyu uzadı doktor süt alerjisinden şüphelendi mama verdi onu da iciremiyorum Allahtan süt ürünleri tuketmiyorum da kızım 1 haftadır doğru düzgün emmeye başladı beni

Aynı şeyleri yapıyor kızım da. Ama beyazlık vs yok görünürde. Özellikle 3 gündür arttı bu durum.

Yaaaa çok üzüldüm ek gıdaya. Başladınız mı

Hımmmm küçükmüş bebiş daha canım zaman zaman oluyor öyle istememek benim kızım da hiç düzgün emmiyor

5. Ay çok düzenli gecti bizim adımıza. Haftaya 6 aylık aşıları var ve atak haftalarına girilecek yine düzen bozulacak. Benimki atak haftalarında huysuzlugun zirvesini yaşıyor:)

5. Ay çok düzenli gecti bizim adımıza. Haftaya 6 aylık aşıları var ve atak haftalarına girilecek yine düzen bozulacak. Benimki atak haftalarında huysuzlugun zirvesini yaşıyor:)
Ayyyyyy desene bizim Perşembe günü alımız var zaten kızım normalde çok huysuz iyice tavan yapacakkk

Ayyyyyy desene bizim Perşembe günü alımız var zaten kızım normalde çok huysuz iyice tavan yapacakkk
4 asi olcak yanlış hatırlamıyorsam bizimde haftaya pazartesi. Asidan sonra illa bi huysuz oluyor bi de atak haftaları geliyor daha da fena olur sanırım kendimi en kötüsüne alıştırıyorum şimdiden :)

Yeni
Kızlar ne yapicam bilmiyorum iki aydır alerji maması kullanıyoruz çok süper degildi zaten iştahı ,bu bir haftadır iyice azaldı büyük adam gibi alttan gaz çıkarıyor sürekli ,bugun ben eve gelinceye kadar her öğün 60 CC icmis yani toplamda 180 CC içti bu vakitte kadar normalde her ogun 120 içerdi

4 asi olcak yanlış hatırlamıyorsam bizimde haftaya pazartesi. Asidan sonra illa bi huysuz oluyor bi de atak haftaları geliyor daha da fena olur sanırım kendimi en kötüsüne alıştırıyorum şimdiden :)
Evet biri ağızdan olmak üzere 4 aşı varmış menenjit aşısını yaptırmaz isek 1 yaşa kadar aşı yok neden hepsini 6. Aya sıkıştırdılar hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…