2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bugün fitilde koydum ama kaka yapmadı.kızarıklık geçmiyor canım.Sen nemlendirici felan ne kullanıyorsun?Ya çok bunaldım bi çıkmazdayım gibi.Ondan soruyorum bu kadar
Sor tabi ki canım faydam olursa ne mutlu bana. Bugün elma ve armut suyu karışık verdim kızıma 1 türk kahvesi fincanı kadar o mu ise yaradı anlamadım verdikten yarım saat sonra kızım kendi yaptı tuvaletini. Ek gıdaya gectiysen ilk 3 gün elma alerji yapmadiysa sonra ki 3 gün armut o da alerji yapmadıysa karıştırıp verebilirsin ilk 1 çay kaşığı ile başla sonra arttırarak devam et canım.

Ben hakiki zeytinyağı kullanıyorum zaten hassas olan cilde kimyasal sürmek istemiyorum. Kullanırken zeytinyağını küçük bir teflon tavada ısıtıyorum canım yakmıyorum kaynatmiyorum sadece ısınıyor ki asidi gitsin diye bizde işe yarıyor sen de deneyebilirsin.

Allah razı olsun sendenBen ek gıdaya geçmedim.Ama zeytinyağını yarın deneyeceğim.O kadar bilinen marka ürünler aldım ki.Doktor deneme yanılmayla oğluma uygun ürünü bul dedi.Eczanede ürün bırakmadım.özel Hindistan cevizi yağı yaptırdım doktor kullanma defi.İnterbette iyi geliyor yazıyor.Onu da bıraktım.Yani kremlerde işin içinden çıkamadım.Sonra eczanede saf gliserin vazelin yaptırdım.Bakalım ne fayda edecek.Zeytinyağını yapıcam yarın.İnş.şifa buluruz.

İnşaAllah canım Rabbim senden de razı olsun çok zor bilirim ama biz anneyiz üstesinden geliriz geleceğiz emin ol bu günlerde geçip gidecek evet zor bizde yipraniyoruz anneme de diyorum huysuzluktan ağlasa bebekler şikayet etmeyiz ama canı acıyor ağlıyor içim gidiyor ben süt ürünlerinin hepsini çıkardım hayatımdan kızım mutlu huzurlu en azından ağlamıyor canı acımıyor.

Kaç aylık bebeğin canım?

17 Eylül doğumlu daha 6 ay olmadık o yüzden ek gıdaya geçmedim.çok şükür anne sütü alıyor işte bu alerji çıkmasaydı.Tam alerjide demiyor doktor egzama da olur.Cilt kuruluğu.Ama bunun yanında diyete de başladım.Alerji doktoru besin alerjisi defi.Bu arada İstanbuldayım.İnternette bilinen alerji merkezine gittim işte çarş.günü.Ama cilt testini yaptırmadım.Kendi doktorumuz sonuçlar çıkmıyor dedi.Bu kadar zamanda kızarıklık düzelmiyorsa süt diyeti yap defi.işte her koldan işe girdim ne fayda ederse.Şindi herşey dokunur diye korkarak yemek yiyorum.

Canım benim kızım da 12 eylül doğumlu. 2 aydır kilo almadığı için ve 5 aylik kontrolde boyu da uzamamis olduğu için doktor ek gıdaya başlattı 18 gün oldu başlayalı. Dua ediyorum inşaAllah kilo almıştır boyu uzamıştır diye

Biz de 4 Mart ta gideceğiz devlet hastanesinden randevu aldık senin dediğin yeri bilmiyorum oranın adı nedir acaba? Bizim doktorumuz da dedi küçük bebek olduğu için kesin tanı konulamaz demişti dikkat etmek zorundayız dediğin gibi çok dikkat ediyorum süt ürünü vs tuketemeyeye bu yüzden bol sebze meyve tüketiyorum.

Canım alerji merkezi adı İstanbul’da.ataşehir şubesi ne gittim.Ücretler baysğı pahalı.Zaten iki Prof.doktoru var.Ama cilt Doktoru ile aynı şeyleri söyledi aslında.Dedğim gibi aynı kremleri verdi sadece eczaneden vazelin+gliserin yaptırdı.Bi de şurup verdi ama kullanmadım.Testte israr etti bende kendi Dr.sordumm yaptırmadım.Bakalım sen gidince ne yapacaklar?Ne olur bana yaz bende olmadı devlet has.gideyim.

Tamm canım inşaAllah birbirimizden faydalaniriz. Rabbim korktugumuza uğratmasın. Cidden zor psikolojik olarak yıpratıyor bizi keşke kesin tedavisi olsa ilacı olsa belki çok kolay atlatirdik zeytinyağını ben poposuna vajen bölgesine bacaklarına göğsüne hergün sürüyorum hızlı hızlı tabi çocukta üşümesin diye inşaAllah sende de ise yarar canım.

Kızlar biz 6 aylık aşımızı olduk çok şükür herhangi bir ateş olmadı aşımızın biri yokmuş ebe gelince arayacak... bu arada kızım 8 kilo 71 cm olmuş baş çevresi de 43.5 burda bi arkadaş soruyordu baş çevresini ama adını unuttum

Pazartesi de biz olacağız asi. Umarim sıkıntı yapmaz. Masallah boyu kilosu yerinde

Bu arada bende ek gıda denemelerine başladım elmayla. Dün verdim bi elmanın dörtte birini. 3 gun deniycem şimdi. Elma sanırım kaka yaptirmaya da yarıyor

Bu arada bende ek gıda denemelerine başladım elmayla. Dün verdim bi elmanın dörtte birini. 3 gun deniycem şimdi. Elma sanırım kaka yaptirmaya da yarıyor
Cnm benim doktorum ilk olarak meyveyle başlama sonra tadından dolayı sebzeyi istemiyor dedi
Bende patatesle başladım 3 gün kuralına göre yapıyorum
Patates,,havuç,,,pırasa,,,balkabağını bitirdik bugünde brokoli vericem
Meyve olarak armutlu bitirdik
Yoğurt hergün veriyorum artık
Kahvaltı olarak yumurtanın sarısı beyaz peynir veriyorum

Kahvaltı da peyniri nasıl veriyorsun tuzlu kalmiyor mu

Bizimde bugün kontrolumuz vardı. Hafif öksürük var yavruşumda. Şurup verdi. Ciğerlerinde sıkıntı yok çok şükür. Yoğurt kızarıklık yapıyor ama lor verdim, tarhana verdim sıkıntı çıkmadı dedim. Miktarını azalt dene dedi. Bu belirti ile süt alerjisi var diyemeyiz diyor. Üç bilinmeyenli denklem gibi oldu bu iş.
Boy 69 kilo 8750 baş çevresi 43.

Maşallah canın kilosu iyiymiş ne zaman doğmuştu bebiş... bi de tarhanaya nasıl veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…