- 28 Ağustos 2018
- 1.238
- 1.302
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.421
herbirinin değişik takıntısı var ya :)Yaaa niye ki acaba benim kızım da hiç emmek istemiyor üffffff
Benimkide öyle artık diliyle ittiriyor istemiyorgünaydın kızlar :) benim oğlum katiyen bir şey yemiyor. biz ek gıdaya geçemiyoruz. ilk günler yoğurt yiyordu artık ağzını bile açmıyorsadece emmek istiyor ne yapıcam bilmiyorum
Canım gliserin kansuk 1400mg yazıyor uzerindeKızlar kabızlık için hangi fitili koydunuz aldırayim bende eşime, ek gıdaya başladık üçer gün patates kabak denedim bugün bal kabağı verdim bir çay kaşığı, dün kakasını yapmadı bugünde yok
Bende dün we baby aldimi şuan sadece dis kasıyici olarak.kullanıyor ama alışır zamanla sanirim4 aydır kullanıyorum wee baby ile başladık hala da o var. Avent istiyodum ama akıtma mı yapıomuş bilmiyodum. Kendisi tutup içebiliyor 1 haftadır
Canım bizim bebeklerimiz tembel heralde benim ki de döne döne sürünüyor ama emekleme filan YÖK yani,,,,ek gıda olarak. Neler veriyorsun fikir açısındanKizlar naberrrr nasilsinizz
Bebekleriniz nasillar minnoslar ?
Benim oglanla film cekiyoruz adida ek gida savaslari
Emekleme vs yok daha dönuyoruz destekli oturuyoruz desteksiz cok az oturabiliyoruz bide yerde sürünüyo döne döne
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelir bebeğin kilosu iyi benceSelâmlar herkese. Oğlum hastalandı dr a götürdük.enfeksiyon çıktı kanında. İlk antibiyotigimize başladık maalesef. 5 gün kullanıcaz. Ayrıca demir değerimiz de düşük. Hgb si 10 cıktı. Demir surubu da verdi. 6 aylık kilosu 7920 gr. Tabi üstünde kiyafetlerle.
Hoşgeldin canım.bende başlarda düzenli vermedim d vitaminini ama boyu uzuyor.68 cm şuan.onunla ilgisi olabilir mi bir fikrim yok.Merhaba eylul anneleri bende araniza katilmak istiyorum daha ince de yazmistim gerci ama pek giremedim ondan sonra bebisim alerjik bunyeli coklu gida alerjisi var sut yumurta bugday findik ben diyet yapiyorum bugday haric digerlerine. Alerjik bebeklerin gelisimi de skntili sanirim benim bebegimin kilosu iyi 8700 kg ama boyu 2 aydir hic uzamiyor 64 te kaldi sizce boyu dikkate almali miyim? Bir de d vitaminini 3 4 aylikkrn cok fazla kullanmadim ama 1 aydir cok dikkatli bi sekildr her gij veriyorum sizce d vitamini cok onemli mi boyunun binunla alakasi olabilir mi? Of cok soru sordum kusura bakmayin
Merhaba eylul anneleri bende araniza katilmak istiyorum daha ince de yazmistim gerci ama pek giremedim ondan sonra bebisim alerjik bunyeli coklu gida alerjisi var sut yumurta bugday findik ben diyet yapiyorum bugday haric digerlerine. Alerjik bebeklerin gelisimi de skntili sanirim benim bebegimin kilosu iyi 8700 kg ama boyu 2 aydir hic uzamiyor 64 te kaldi sizce boyu dikkate almali miyim? Bir de d vitaminini 3 4 aylikkrn cok fazla kullanmadim ama 1 aydir cok dikkatli bi sekildr her gij veriyorum sizce d vitamini cok onemli mi boyunun binunla alakasi olabilir mi? Of cok soru sordum kusura bakmayin
Bu arada bebegim 11 eylul dogumlu
Hangisini kullanıyorsun canım?Kizlar kan damlasına başlayalı ne uyku kaldi ne huzur.kakasida koyu yeşil ve ekşimsi kötü kokulu.böyle olan varmı?birde yapacağı zaman uyumuyor yada uykusundan uyanıyor saatler sonra yapınca uyuyor. Yoruldum kaç gündür
HosgeldinizMerhaba eylul anneleri bende araniza katilmak istiyorum daha ince de yazmistim gerci ama pek giremedim ondan sonra bebisim alerjik bunyeli coklu gida alerjisi var sut yumurta bugday findik ben diyet yapiyorum bugday haric digerlerine. Alerjik bebeklerin gelisimi de skntili sanirim benim bebegimin kilosu iyi 8700 kg ama boyu 2 aydir hic uzamiyor 64 te kaldi sizce boyu dikkate almali miyim? Bir de d vitaminini 3 4 aylikkrn cok fazla kullanmadim ama 1 aydir cok dikkatli bi sekildr her gij veriyorum sizce d vitamini cok onemli mi boyunun binunla alakasi olabilir mi? Of cok soru sordum kusura bakmayin
Hangi damlayı kullanıyorsun? Kaka rengi ve kokusu değişmesi normal ama biz huzursuzluk yaşamadık hiç damladan dolayı kabızlıkta olmadıKizlar kan damlasına başlayalı ne uyku kaldi ne huzur.kakasida koyu yeşil ve ekşimsi kötü kokulu.böyle olan varmı?birde yapacağı zaman uyumuyor yada uykusundan uyanıyor saatler sonra yapınca uyuyor. Yoruldum kaç gündür
Yaa nasil hastalandi benim oglumda oksuruyo gittik acile bi surup verdi sonraki gun baska doktora gittik bronsit dedi bisuru igne ilac havaSelâmlar herkese. Oğlum hastalandı dr a götürdük.enfeksiyon çıktı kanında. İlk antibiyotigimize başladık maalesef. 5 gün kullanıcaz. Ayrıca demir değerimiz de düşük. Hgb si 10 cıktı. Demir surubu da verdi. 6 aylık kilosu 7920 gr. Tabi üstünde kiyafetlerle.
Vegaferon bizim ki.sizin ki ne canimMerhaba hoş geldiniz. Benim kızım da 11 eylül doğumlu.
6.5 kilo ve 68cm boyu. İki aydır pek artmıyor boyu bizimkinin de. Sıkıntı yapmayın bence sorun olsaydı doktorunuz söylerdi.
D vitamini çok önemli özellikle bizim bebekler kış bebekleri olduğui için güneşten de faydalanamıyorlar.
Hangisini kullanıyorsun canım?
Bizde kan damlasından kaynaklı sıkıntı yaşamadık çok şükür ama hemşire söylemişti kakasınıj rengini değiştirebilir diye. Kokusu hakkında bir şey dedi mi hatırlamıyorum. (hemşirenin verdiğini kullanmadım ben ama)
Vgaferon canim.uyku sorunu var bizde.bi turlu uykuya gecemiyor.ne sallamayla ne emmeyle.çok yorulunca uyuyor en sonHosgeldinizd vitamini boy uzatır mi bilmem ama bebeklerimizin kemik gelişimi için önemli.
Hangi damlayı kullanıyorsun? Kaka rengi ve kokusu değişmesi normal ama biz huzursuzluk yaşamadık hiç damladan dolayı kabızlıkta olmadı
benin. Kızımda 17 eylül doğumlu kan damlası başlamadık doktorum gerek görmeDi ama. D vitamininin düzeni kullanıyorum boy uzaması ile ilgili olduğunu düşünmüyorum boy tamamen genetik bnm kızım minyon o yüzden skinti etmiyorum mesela..ek gıdaya başladım 10 gün kadar oldu ağır ağır sebze tadimlariyla ilerliyoruz çok hevesli değil smdilik. Sağlık ocağının verdigı dışında kan ilacı kullanan var mı yada doktorunuz tavsiye ettiği
Doktorumuz sidefer kullanabilirsiniz demişti, onu kullanıyoruz biz.Vegaferon bizim ki.sizin ki ne canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?