2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Vgaferon canim.uyku sorunu var bizde.bi turlu uykuya gecemiyor.ne sallamayla ne emmeyle.çok yorulunca uyuyor en son
Vegaferon da 2 tane paraben vardi yanlış hatırlamıyorsam saglik ocaginin verdigi ilaç. Ben bi kere kullandım bir damla sadece agzinin kenarini bi sildim boya direkt. Hemen vazgeçtim kullanmaktan sonra sidefer e başladık hiç sıkıntı etmedi

Gercekten oyle.resmen boya ama ben normal saniyordum.bende sidefer kullanayim en iyisi.birde bana 5 damla dedi ebemiz ama kilo basina 1 damla diyor burda çoğ anne.sen kaç damla kullaniyorsun canim

Gercekten oyle.resmen boya ama ben normal saniyordum.bende sidefer kullanayim en iyisi.birde bana 5 damla dedi ebemiz ama kilo basina 1 damla diyor burda çoğ anne.sen kaç damla kullaniyorsun canim
Sidefer kilo başına 1 damla kullanıyoruz. Tadı çok güzel kızım damla şişesini görünce gülmeye başlıyor ve ağzını kendisi açıp bekliyor.

Bu aralar geceleri kızımı uyutamıyorum.
Reflü yatağı ileyken kucaklayıp içiriyorum mamasını, uyuturken de o yatakta uyutuyorm ki beşiğine alması kolau oluyor.
İki gündür tam gözlerini kapatıyor, uyuyunca beşiğe alırken ben daha doğrulmadan kıkırdamaya başlıyor. Gözleri kapanıyor pat pat yapacağım kıkırdıyor yine. Bugün poposunu döndü öyle baktı bana pis pis gıcık
Şş pat bizde ters tepiyor galiba. Ayağımda sallarken de hoop çocuk yerde çok seri dönmeye başladı kaçıyor yataktan.
Bu da böyle bir anımdır.

Kilo başına bir damla canım
Sidefer kilo başına 1 damla kullanıyoruz. Tadı çok güzel kızım damla şişesini görünce gülmeye başlıyor ve ağzını kendisi açıp bekliyor.
Oglum da ayni şişeyi görünce heyecanlanıyor hemen ağzını açıyor

Kilo başına bir damla canım

Oglum da ayni şişeyi görünce heyecanlanıyor hemen ağzını açıyor
Bende ferrum kullanıyordum bayağı bi kabız yaptı krizimi doktoruma sordum o da sidefer i önerdi bugün alıcam

Benim ki de eliyle itiyor.çok akıllılar minikler.
Canim bi de biraz pahali geldi bana bu damla nette 65 tl.sen kaça aldin ve verdiğine deger mi sence

Kızlar ya Bebişlerinizin emmesi nasıl,,, benim kızım gündüz nerdeyse hiç emmiyor sağıp veriyorum,,, geceleri de 2 defa ben kaldırırsam emiyor

Bize dr kan damlasının da gaz damlası gibi kişiden kişiye etkilerinin değişebileceğini, bu nedenle en uygun olanı deneyerek bulabileceğimizi söylemişti. Tabi bunu vegaferon yüzünden 5 gün tuvalete çıkamayıp huzursuz olunca sidefere geçtiğimi söylediğimde açıkladı onda bi sorun yaşamadık.
Ama 6. Ay tahlilinde b12 düşük çıkınca b vitamini içersin diye ferro sanol b verdi. 1 haftadır onu kullanıyor. Ben de bu ara neden huzursuz diye düşünüyordum, şimdi bir aydınlanma yaşadım resmen
B12 değeri ile ilgili sıkıntı yaşayan var mı ya da çözen?

6.ayda neden tahlil verdiniz canim.bir rahatsizliğimi vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…