2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar balik yağı şurubu aldım ben doktor onerdi başlamamız icin krilom ismi. Günde 5ml veriyorum

Selamlar kızlar , benim oğlan da geri geri emekliyor. Ben de sebzeleri soğanla az kavurup sonra biraz su koyup yemeklerini yapıyordum ama kavrulmamasi gerektigi yazmislar nette . Aslında az kavurunca daha lezzetli oluyor

Canım ne kadar güzel kilo verdin ben 83 kioyum patlayacak gbiyim veremiyprum hic ya canım da çok sıkkın
Cnm çok dikkat ettim ama çoğu zaman sporda yaptım,,,, kilonun vücudu yer etmeden verilmesi gerekiyor bence,,,, hamile kalmadan önce 60 kiloydum şu anda 58.5 kiloyum sende yapabilirsin sadece sabır ve azim lazım

Cnm çok dikkat ettim ama çoğu zaman sporda yaptım,,,, kilonun vücudu yer etmeden verilmesi gerekiyor bence,,,, hamile kalmadan önce 60 kiloydum şu anda 58.5 kiloyum sende yapabilirsin sadece sabır ve azim lazım
Canım ne güzel ya bende oglumda 17 kilo vermiştim bana yakisan 65 68 o civar iyi boyun 1.65 cokzayifi sevmiyorum o zaman çok hirsliydim ya simdi istek de yok iyice sldim kendimi artik dur demek lazim

Selam kizlar herkese hayırlı ramazanlar. Ben çok yorgunum,yoğunum uykusuzumm..oğlum sabah 6.30 7 gibi uyanmaya başladı gece zaten gec yatıyorum uykumu alamıyorum..bu kadar yorgunluğa birde eşim sahura yemek hazırla diyorr kendisi evde çalışmıyor.birde kızım var o da gezmek istiyor ilgi istiyor yemek çamaşır bu şu derken cok yoruluyorummmm...saçlarımın dökülmesi durmadı. Bu sabah da oğlum ateşli uyandı kolay gelsin bana... bu arada benim bebiş uzun süreli oturamıyor daha

Kolay gelsin canım ya.Olmaz mı yorgunlukhepimizde var.

Selam kizlar herkese hayirli ramazanlar diliyorum. Burayi okuyorum ama yazacak vaktim hic olmuyor izindeyken bi calissam rahatlarim diyordum boylesi daha berbat bi hal aldi her sey arap saci okula gittigim gunler butun duzen bozuluyor okulda ayri bi ugras sut sagacak yer bile bulamadim okulun deposunda karanlik ve sogukta telefonun el feneri ile cebellesiyorum. Okulun gurultusu ile eve geliyorum kizim gittigimi anliyor artik o da eziyet ediyor gelince. Annelere 1 yil izin verilmeli benceeee çoook zorlaniyorum instagramdaki insta momlar gibi sabah kalkip makyajimi yapip gunumu gun etmek istiyorum ama duşa girmem bile coook zorr ohh rahatladim biraz yazinca

Ahhhhh canım evdeyim çalışmıyorum İnan ki çok zor,,, 3 gündür tırnaklarımı kesmeye vaktim yok o derece düşün yani,,, geçecek geçecek de işte nasıl geçecek

Ahhhhh canım evdeyim çalışmıyorum İnan ki çok zor,,, 3 gündür tırnaklarımı kesmeye vaktim yok o derece düşün yani,,, geçecek geçecek de işte nasıl geçecek
Evdeyken cook zordu calisinca da hic kolqy degilmis en azindan kafami dinlerim diyodum simdi ertesi gun bakici gelecek evi topla kiyafet hazirla sut hazirla yiyecegi yemekleri hazirla derken zaten 3te filan ancak yatiyorum Allah birdrn cok cocugu olanlara yardim etsin diyorum

Selam kızlar bende ara ara okuyorum aktif yazmak istiyorum ama yazamıyorum çok yoruluyorum spiral taktırdım Kırkımdan sonra
Daha ikiye kere adet oldum ama çok yoğun oluyorum ya kansızlık başlıyor galiba
Oğlumda 7 buçuk aylık oldu sürünüyor komando gibi oturuyor üç dişi çıktı
çok salyası akıyor
Ek gıdaya geçtik bizde ayrı yemek hazırlamak çok zor geliyor şu an etlere hiç başlamadım
benden böyle
İkinciler çok hızlı büyüyormuş gerçekten hiç anlamıyorum zaman nasıl geçiyor

Haklısın canım evde olmama rağmen iş hiç bitmiyor sen gem işte hem evde yoruluyorsun ,,, gerçekten çok çocuğu olanlar nasıl yapıyor bende anlamış değilim

Bende koşturmaca olacak diye başlamadım. Keşke imkan olsa da iki sene ayrılsam ücretsiz izne. Senin yazını okuduktan sonra buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…