- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #50.981
Biz bıraktık canım çok şükür kundaklanmayı ama sabaha kadar kıpır kıpır ... kumdaklıyken benim kızım da çok az uyanıyordu şimdi daha çokHayirli ramazanlar hanimlar.hemen hemen bizim kizinda uykulari sizin kuzularin gibi sabah 7. 7-30 gibi kalkiyor sonra 9 yada 9 30 da oglen 1 de aksam uzeride 4 yada 5 gibi uyuyor gece uykusuna da 8.30 9 civari geciyor yatmadan 1 kere emziriyorum bi de saat 4 civari o kadar.bizimkinin hala disi yok ve hala kundaklayarak uyuyor nasil birakicaz bilmiyorum bakalim
Canım ya ben köfte yaptım olmadı.Fırına koydum içi iyi pişsin diye dışı kurudu.Çok sinir oldumHaklısın canım evde olmama rağmen iş hiç bitmiyor sen gem işte hem evde yoruluyorsun ,,, gerçekten çok çocuğu olanlar nasıl yapıyor bende anlamış değilim
Kolaylıklar bende Öğrt.Ücretsiz izin aldım vallahi seneye de gitmek istemiyorum.Eşim başka desede.Böyle yetişemiyorum çalışırsam ne yaparım bilmiyorum.Ek gıda işi de ayrı bir iş,uğraşSelam kizlar herkese hayirli ramazanlar diliyorum. Burayi okuyorum ama yazacak vaktim hic olmuyor izindeyken bi calissam rahatlarim diyordum boylesi daha berbat bi hal aldi her sey arap saci okula gittigim gunler butun duzen bozuluyor okulda ayri bi ugras sut sagacak yer bile bulamadim okulun deposunda karanlik ve sogukta telefonun el feneri ile cebellesiyorum. Okulun gurultusu ile eve geliyorum kizim gittigimi anliyor artik o da eziyet ediyor gelince. Annelere 1 yil izin verilmeli benceeee çoook zorlaniyorum instagramdaki insta momlar gibi sabah kalkip makyajimi yapip gunumu gun etmek istiyorum ama duşa girmem bile coook zorr ohh rahatladim biraz yazinca
Canım fırın biraz kurutuyor,,, ben tavaya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kattım ocağın altını kıstım yavaş yavaş pişirdim,,, bi de böyle dene istersenCanım ya ben köfte yaptım olmadı.Fırına koydum içi iyi pişsin diye dışı kurudu.Çok sinir oldum
Doktor kızartma yapma herşeyi fırında yap defi ama haklısın olmadı fırınCanım fırın biraz kurutuyor,,, ben tavaya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kattım ocağın altını kıstım yavaş yavaş pişirdim,,, bi de böyle dene istersen
Canım kızartma gibi olmuyor zaten istersen yağsız tava da da yapabilirsin ama o da biraz kurutuyorDoktor kızartma yapma herşeyi fırında yap defi ama haklısın olmadı fırın
Canım zaten dişimiz var ama çiğneyemiyor ki daha damaklarıyla eziyor bence ufak ufak başlamalısınBiz de 7.5 aylik olduk sayilir ama cigneyemez bogazinda kalir diye veremiyorum pirincli ve bugdayli yogurt corbasi verdim yutabildi ama köfteye cesaret edemedim hala
Minik minik parcalara ayırıp ayrıca elinle de ezip ver cnm. Dişi çıkmadı oğlumun köfte ve kıyma yiyebiliyor.Biz de 7.5 aylik olduk sayilir ama cigneyemez bogazinda kalir diye veremiyorum pirincli ve bugdayli yogurt corbasi verdim yutabildi ama köfteye cesaret edemedim hala
Canım düzenimiz aynı seninle :), biz 29 unda yedi aylık olduk dün ilk dişimiz çıktı, sadece emzirme yok alerjik mama kullanıyoruz ve kesinlikle uyanıkken içmiyor çok yoruluyorum uyutup öyle iciriyorumHayirli ramazanlar hanimlar.hemen hemen bizim kizinda uykulari sizin kuzularin gibi sabah 7. 7-30 gibi kalkiyor sonra 9 yada 9 30 da oglen 1 de aksam uzeride 4 yada 5 gibi uyuyor gece uykusuna da 8.30 9 civari geciyor yatmadan 1 kere emziriyorum bi de saat 4 civari o kadar.bizimkinin hala disi yok ve hala kundaklayarak uyuyor nasil birakicaz bilmiyorum bakalim
Canım geçen gün bende yerken kızım çok istedi 2 tane yedi daha da istiyordu vermedim tabiki ama hoşuma da gittiSağlıklı beslenmek adına peyniri bile yapan anneyim ama oğlum bugün yediğim Çizi bisküviyi elimden kapıp hatır hutur yedişaşkınlık içinde kaldım, arkasını istiyor daha. Babacim da bunu görüp eve gelirken paketlerce almış. Tabiki kim yiyecek, ben :)
Ben de ıs başlasam ne yaparım bilmiyorum çok zor hele iki çocukla siz yine ogretmensiniz ben memurum yaz kış yok is uzak ankaranin trafiği ayrı iki yıl ücretsiz yazdım eşim Çalışmamı hic istemiyor ama çok emek verdim birakamam çalışmak zor ama güzel evin de donu yok çocuklar büyüyecek illaki Rabbim yardımcımız olsun hepimizinKolaylıklar bende Öğrt.Ücretsiz izin aldım vallahi seneye de gitmek istemiyorum.Eşim başka desede.Böyle yetişemiyorum çalışırsam ne yaparım bilmiyorum.Ek gıda işi de ayrı bir iş,uğraş
Valla canım aynen ikinciler arada kayniyor ben ayrı yemek yapmıyorum bize ne yaparsam kızına da veriyorum ayrı yemek yapmaya hic vakit yok çok hareketli kızım salya bizim de çok fena onluk takiyorum sürekli dış hala yok biz de geceleri çok huzursuz uyku düzeni de yok gündüz de oğlum durmuyor ben iki aydır düzenli adet oluyorum ama çok kanamam oluyor spriali bir cesaret edemedim ya oruç tutmak istiyorum ama regl olunca bekliyorm şuan hayırlısı sağlık olsun da geçiyor günlerSelam kızlar bende ara ara okuyorum aktif yazmak istiyorum ama yazamıyorum çok yoruluyorum spiral taktırdım Kırkımdan sonra
Daha ikiye kere adet oldum ama çok yoğun oluyorum ya kansızlık başlıyor galiba
Oğlumda 7 buçuk aylık oldu sürünüyor komando gibi oturuyor üç dişi çıktı
çok salyası akıyor
Ek gıdaya geçtik bizde ayrı yemek hazırlamak çok zor geliyor şu an etlere hiç başlamadım
benden böyle
İkinciler çok hızlı büyüyormuş gerçekten hiç anlamıyorum zaman nasıl geçiyor
Aynen canım benim de içten içe hoşuma gitti, büyüyorlarr yaaaCanım geçen gün bende yerken kızım çok istedi 2 tane yedi daha da istiyordu vermedim tabiki ama hoşuma da gitti
Ben de bu durumdayım hala dün ekmek vermiştim eline eğey büyük bi kısım kopardı çiğneyemedi yutmaya kalkıştı yutamadan kustu tabiBiz de 7.5 aylik olduk sayilir ama cigneyemez bogazinda kalir diye veremiyorum pirincli ve bugdayli yogurt corbasi verdim yutabildi ama köfteye cesaret edemedim hala
Günaydınn maşallah bebişineee bizimki sadece hıııoooo hoıııııı diye homurdanıyorGünaydın kızlar 5. dis geliyor bizde ağzının suları tüm gün akıyor. Baba diye söyleniyor ama farkinda değildir heralde dahauyanıkken sürekli bi ses çıkarıyor sohbet edilsin istiyor
Bizimki de sadece deddededddede deyip duruyor istemsizceGünaydın kızlar 5. dis geliyor bizde ağzının suları tüm gün akıyor. Baba diye söyleniyor ama farkinda değildir heralde dahauyanıkken sürekli bi ses çıkarıyor sohbet edilsin istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?