2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hayirli ramazanlar hanimlar.hemen hemen bizim kizinda uykulari sizin kuzularin gibi sabah 7. 7-30 gibi kalkiyor sonra 9 yada 9 30 da oglen 1 de aksam uzeride 4 yada 5 gibi uyuyor gece uykusuna da 8.30 9 civari geciyor yatmadan 1 kere emziriyorum bi de saat 4 civari o kadar.bizimkinin hala disi yok ve hala kundaklayarak uyuyor nasil birakicaz bilmiyorum bakalim

Biz bıraktık canım çok şükür kundaklanmayı ama sabaha kadar kıpır kıpır ... kumdaklıyken benim kızım da çok az uyanıyordu şimdi daha çok

Kolaylıklar bende Öğrt.Ücretsiz izin aldım vallahi seneye de gitmek istemiyorum.Eşim başka desede.Böyle yetişemiyorum çalışırsam ne yaparım bilmiyorum.Ek gıda işi de ayrı bir iş,uğraş

Canım ya ben köfte yaptım olmadı.Fırına koydum içi iyi pişsin diye dışı kurudu.Çok sinir oldum
Canım fırın biraz kurutuyor,,, ben tavaya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kattım ocağın altını kıstım yavaş yavaş pişirdim,,, bi de böyle dene istersen

Biz de 7.5 aylik olduk sayilir ama cigneyemez bogazinda kalir diye veremiyorum pirincli ve bugdayli yogurt corbasi verdim yutabildi ama köfteye cesaret edemedim hala
Canım zaten dişimiz var ama çiğneyemiyor ki daha damaklarıyla eziyor bence ufak ufak başlamalısın

Sağlıklı beslenmek adına peyniri bile yapan anneyim ama oğlum bugün yediğim Çizi bisküviyi elimden kapıp hatır hutur yedi şaşkınlık içinde kaldım, arkasını istiyor daha. Babacim da bunu görüp eve gelirken paketlerce almış. Tabiki kim yiyecek, ben :)

Biz de 7.5 aylik olduk sayilir ama cigneyemez bogazinda kalir diye veremiyorum pirincli ve bugdayli yogurt corbasi verdim yutabildi ama köfteye cesaret edemedim hala
Minik minik parcalara ayırıp ayrıca elinle de ezip ver cnm. Dişi çıkmadı oğlumun köfte ve kıyma yiyebiliyor.

Canım düzenimiz aynı seninle :), biz 29 unda yedi aylık olduk dün ilk dişimiz çıktı, sadece emzirme yok alerjik mama kullanıyoruz ve kesinlikle uyanıkken içmiyor çok yoruluyorum uyutup öyle iciriyorum

Canım geçen gün bende yerken kızım çok istedi 2 tane yedi daha da istiyordu vermedim tabiki ama hoşuma da gitti

Kolaylıklar bende Öğrt.Ücretsiz izin aldım vallahi seneye de gitmek istemiyorum.Eşim başka desede.Böyle yetişemiyorum çalışırsam ne yaparım bilmiyorum.Ek gıda işi de ayrı bir iş,uğraş
Ben de ıs başlasam ne yaparım bilmiyorum çok zor hele iki çocukla siz yine ogretmensiniz ben memurum yaz kış yok is uzak ankaranin trafiği ayrı iki yıl ücretsiz yazdım eşim Çalışmamı hic istemiyor ama çok emek verdim birakamam çalışmak zor ama güzel evin de donu yok çocuklar büyüyecek illaki Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Valla canım aynen ikinciler arada kayniyor ben ayrı yemek yapmıyorum bize ne yaparsam kızına da veriyorum ayrı yemek yapmaya hic vakit yok çok hareketli kızım salya bizim de çok fena onluk takiyorum sürekli dış hala yok biz de geceleri çok huzursuz uyku düzeni de yok gündüz de oğlum durmuyor ben iki aydır düzenli adet oluyorum ama çok kanamam oluyor spriali bir cesaret edemedim ya oruç tutmak istiyorum ama regl olunca bekliyorm şuan hayırlısı sağlık olsun da geçiyor günler

Ben de bu durumdayım hala dün ekmek vermiştim eline eğey büyük bi kısım kopardı çiğneyemedi yutmaya kalkıştı yutamadan kustu tabi

Günaydın kızlar 5. dis geliyor bizde ağzının suları tüm gün akıyor. Baba diye söyleniyor ama farkinda değildir heralde daha uyanıkken sürekli bi ses çıkarıyor sohbet edilsin istiyor

Günaydın kızlar 5. dis geliyor bizde ağzının suları tüm gün akıyor. Baba diye söyleniyor ama farkinda değildir heralde daha uyanıkken sürekli bi ses çıkarıyor sohbet edilsin istiyor
Günaydınn maşallah bebişineee bizimki sadece hıııoooo hoıııııı diye homurdanıyor

Bizimki de sadece deddededddede deyip duruyor istemsizce bizde hiç diş yok bide emekleme belirtiside yok. Destekli tutunca yürümeyi seviyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…