2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Seham kızlar günler kosturmaca geçiyor iki çocukla kendime zaman sıfır oğlum da 3 yasında o ilgi istiyor kızım da uyku yok gece gündüz ayaktayiz çok geriliyorum bazen sinirli biri oldum uykusuzluk beni çok yoruyor eşim çık yardım ediyor ama iki çocuk küçük olunca çok zormus çok yiprandim geçen saclarimi çok kisalttim yere dökülen saçlarıma baktım bembeyaz o kadar üzüldüm ki sağlık olsun da geçecek bugünlere ama sevgileri çok başka

Uykusu düzene girmedi mi canım doktora falan danıştınız mi herhangi bir enfeksiyon var mi ya da kan değerleri normal mi

Maşallah canım bizim bebeler yürüyene kadar senin oğlan askere gider heralde
Ne bu acele bilmiyorum her şeyi çabuk öğrenmeye meraklı doktor bile aceleci bu oğlan diyor. Ben hiç zorlamıyorum emeklesin yürüsün diye bütün gün kendi haline bırakıyorum nasıl oynamak isterse öyle takılıyor sonuç her şeye hevesli acelesi bi oğlan iyi mi olacak bu hiz bilemiyorum

İyi olur canım ama senin çok dikkatli olman lazım gözünü üstünden ayırma canım.

İyi olur canım ama senin çok dikkatli olman lazım gözünü üstünden ayırma canım.
Tüm gün yanımda zaten ama odada kendi haline bırakıyorum ben sadece arkada düşmeye hazır bekliyorum sıkılırsa yanıma geliyor sacimla oynuyor ilk arabam almıştık ona yürümeyi destekler diye şimdi onu tamir etmekle meşgul tekerlek tamiratı yapiyor

Ne güzel maşallah benim kız hala yerde durmuyor 2 dk sonra ağlamaya başlıyor ,,,, erkek çocukları sever tamiratı,,, bu arada biz dün kayınvalidemde kalmıştık kızım da yanımda uyudu ve sabaha kadar hiç kalkmadı ama evde kendi yatağında yatağında yatınca sürekli kıpır kıpır uyanıyordu acaba beni mi yanında istiyor yaaaaaa

Tüm gün kucağında ya o yuzden uyurken de istiyor olabilir canım kokuna iyice alıştığı icin. Ben kendi odasında uyumaya alıştırdım benimde yanımda kıpır kıpır oluyor oyun istiyor birlikte uzanınca

Arkadaşlar sebze püresi ne yapıyorsunuz?Akıl verin.Hep aynı şey kabak enginar patates havuç ve karnınahar başka ne yapayım?Bir de kıyma ve soğan atıyorum.Siz neler yapıyorsunuz?

Allah yardımcın olsun zor gerçekten ama eğlenceli olabiliyor çok şükür benim de saçlar o şekil takmıyorum artık hatta hoşuma gitmeye başladı

Kızlar oğlum sıralamaya başladı dünden beri koltuklara tutunarak ilerliyor bir de ellerini bırakıp 3 saniye falan durup popo üstüne oturuyor
maşallah aslana çok aceleci benim oğlum sa tutunup kalkmaya çalışıyor yarı başarıyor gibi ama ben korkuyorum çok sanki ağzını vuracakmış gibi geliyor bana

Arkadaşlar sebze püresi ne yapıyorsunuz?Akıl verin.Hep aynı şey kabak enginar patates havuç ve karnınahar başka ne yapayım?Bir de kıyma ve soğan atıyorum.Siz neler yapıyorsunuz?
ben bugün azıcık tereğında havuç ve pırasayı kavurup biraz su ekledim iyice pişince de şehriye ekledim. sevdi bunu. pırasayı da ilk kez yedi çok mutlu oldum köy tavuğu bulunca tavuk suyu yapıcam evde o zaman ondan da eklerim daha lezzetli olur

Ben sebze köftesi denedim geçen sevdi. Artik püreden kati şeylere geciyorum. Bi kabak bi havuç bi patates rendenin ince kismiyla rendeledim. Suyunu sıktırdım sonra bi yumurta sarısı bi taze soğan dilimledim ince ince bi de tam buğday unu koydum ama onu goz kararı kek kivami gibi yaptım cirptim sonra az zeytinyağıyla kızarttım. Severek yedi oglum minik minik parcalara böldüm

maşallah aslana çok aceleci benim oğlum sa tutunup kalkmaya çalışıyor yarı başarıyor gibi ama ben korkuyorum çok sanki ağzını vuracakmış gibi geliyor bana
İlk öyle oluyor bende o zamanlar hep ardındaydım ama sonra öğreniyorlar simdi biraz daha iyi kendini düşürme konusunda

kıyma vermeye başladınız mı? ben çorbada denedim ama sevmedi

Kmsl Hnd canım sen kuzu kiymadan kofte tarifi vermiştin bulamadım tekrar yazarmisin
Kıymayı 2 kere çektirdim canım içerisine 1 soğan inçe inçe doğradım 2 diş sarımsak maydanoz ve yeşil soğan ,,, çok az karabiber ve kimyon kattım azıcık da ekmek içi,,,,, yumurta katmadım kızlar buzluğa gireceği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…