2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bizimki de sadece deddededddede deyip duruyor istemsizce bizde hiç diş yok bide emekleme belirtiside yok. Destekli tutunca yürümeyi seviyor sadece
Belki de emeklemeden yürür ben öyle büyümüşüm annem hiç emeklemeden 9 ayda yürüdün der. Kimi bebekler öyle sizinki de yürürse yakında sasirmam. Peki kendi tutunarak ayağa kalkabiliyor mu

Belki de emeklemeden yürür ben öyle büyümüşüm annem hiç emeklemeden 9 ayda yürüdün der. Kimi bebekler öyle sizinki de yürürse yakında sasirmam. Peki kendi tutunarak ayağa kalkabiliyor mu
AKlkamıyor öyle bir çabası yok oturup oyuncaklarla oynuyor başka da bişe yok

Günaydın kızlar 5. dis geliyor bizde ağzının suları tüm gün akıyor. Baba diye söyleniyor ama farkinda değildir heralde daha uyanıkken sürekli bi ses çıkarıyor sohbet edilsin istiyor
Canım huysuzluk var mı bizim 3. Diş çıktı,,, ama üsttekiler de şiş hiç durmuyor sürekli ağlıyor

Maşallah senin oğlanın hızlılığı belli oluyor canım sana çekmiş

Canım huysuzluk var mı bizim 3. Diş çıktı,,, ama üsttekiler de şiş hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Üstteki ilk disi çıkarırken baya huysuz oldu simdi ust yanlardan geliyor sadece ağzının bol bol suyu akıyor şimdilik bi huysuzlugu olmadi.

Ya püre çorba yese ya kocaman katı parça ısırsa hiç ortası yok ben elimle ağzıma katı ufak parça vermeye çalışınca elimden asla almıyo illa onun elinde olacak kendi götüreck ağzına..
Ben peynir yada haşlanmış havuç falan vereceksem onun parmağı genişliğinde ve parmağının yarısı uzunlukta kesip önüne koyuyorum yutabileceği bi boyut oluyor çiğneyebiliyor da yumuşak olduğu icin. Bu şekilde de deneyebilirsiniz yer derseniz

Üstteki ilk disi çıkarırken baya huysuz oldu simdi ust yanlardan geliyor sadece ağzının bol bol suyu akıyor şimdilik bi huysuzlugu olmadi.
Canım bizde altta 2 tane var üstteki yandan 1 tane çıktı,,,,üsttekiler şiş şu anda ve çok huysuz

Ya püre çorba yese ya kocaman katı parça ısırsa hiç ortası yok ben elimle ağzıma katı ufak parça vermeye çalışınca elimden asla almıyo illa onun elinde olacak kendi götüreck ağzına..
Yaaaa maşallah bak o zaman ufak ufak ver kendi yesin

Kızlar benim kızım yemek yemeyi çok seviyor msalah deyim bu güzel birşey ama gündüz beni emmek istemiyor bir yada iki kez ancak etmiyor bugün az verdim yemeği sürekli ağladı ne yapacam bir denge kuramadim

Kızlar benim kızım yemek yemeyi çok seviyor msalah deyim bu güzel birşey ama gündüz beni emmek istemiyor bir yada iki kez ancak etmiyor bugün az verdim yemeği sürekli ağladı ne yapacam bir denge kuramadim
Canım benim kızım da öyleydi önce gündüz bıraktı şimdi 10 gündür de gece de bıraktı sağıp veriyorum 3 gündür onu da içmiyor artık,,, çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok

benim oğlumun da altta iki dişi çıktı üstteki ikili de nerdeyse bir aydın şiş acayip huysuz bugün
Yaaa hiç sorma bizde çok huysuzuz bu saat oldu hala ayağımda sallıyorum sürekli ağlıyor vızırdıyor,,, yarın doktora götürecem,,,, İnan ki bu 5 gündür öldüm,,,, oruçta tutuyorum ama mahvoldum boğazım acayip ağrıyor yorgunluk desen ayrı uykusuzluk desen ayrı,,, anneme geldim 3 gündür burdayım Allah tan yemek derdim yok,,,,

geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum benimki de çok zor uyudu üst ve alttaki yanlar da şişmiş. alt ikili hiç bu kadar zor çıkmamıştı.

Ust orta dişleri çıkarırken oğlum da fena oldu saat başı uyanır geri uyumaz ağlar gunduz memede uyuyakalır falan öyle öyle bir hafta geçti sonra disi patladı rahatladi. Şimdi üst yanlardan gelecek ama o kadar bi sıkıntısı yok şimdilik. Zor bi süreç ya destek olmazsa gerçekten uykusuzluk berbat ediyor insanı

Aynen canım ya mahvoldum oruç bi yandan uykusuzluk bi yandan kaç gündür böyleyiz inşallah patlar da rahatlarız yaaaaaa

geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorum benimki de çok zor uyudu üst ve alttaki yanlar da şişmiş. alt ikili hiç bu kadar zor çıkmamıştı.
Sağol canım ,,, aynen alt 2 tane böyle zorlamamıştı ama üstler çok fena

Canım benim kızım da öyleydi önce gündüz bıraktı şimdi 10 gündür de gece de bıraktı sağıp veriyorum 3 gündür onu da içmiyor artık,,, çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok
Gerçekten mi ya dun az verdim yemeği emiyor simdilik gece etmiyor sıkıntı yok anne sütü daha önemli canım ya zaten hep yemek yiyecekler sagmadan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…