- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.001
Oğlum da bi ay önce öyle söyleniyordu şimdi level atladiGünaydınn maşallah bebişineee bizimki sadece hıııoooo hoıııııı diye homurdanıyor
Belki de emeklemeden yürür ben öyle büyümüşüm annem hiç emeklemeden 9 ayda yürüdün der. Kimi bebekler öyle sizinki de yürürse yakında sasirmam. Peki kendi tutunarak ayağa kalkabiliyor muBizimki de sadece deddededddede deyip duruyor istemsizcebizde hiç diş yok bide emekleme belirtiside yok. Destekli tutunca yürümeyi seviyor sadece
AKlkamıyor öyle bir çabası yokBelki de emeklemeden yürür ben öyle büyümüşüm annem hiç emeklemeden 9 ayda yürüdün der. Kimi bebekler öyle sizinki de yürürse yakında sasirmam. Peki kendi tutunarak ayağa kalkabiliyor mu
Canım huysuzluk var mı bizim 3. Diş çıktı,,, ama üsttekiler de şiş hiç durmuyor sürekli ağlıyorGünaydın kızlar 5. dis geliyor bizde ağzının suları tüm gün akıyor. Baba diye söyleniyor ama farkinda değildir heralde dahauyanıkken sürekli bi ses çıkarıyor sohbet edilsin istiyor
Maşallah senin oğlanın hızlılığı belli oluyor canım sana çekmişBelki de emeklemeden yürür ben öyle büyümüşüm annem hiç emeklemeden 9 ayda yürüdün der. Kimi bebekler öyle sizinki de yürürse yakında sasirmam. Peki kendi tutunarak ayağa kalkabiliyor mu
Canım ama büyük bi parça diyorsun zor olmuştur onun içinBen de bu durumdayım hala dün ekmek vermiştim eline eğey büyük bi kısım kopardı çiğneyemedi yutmaya kalkıştı yutamadan kustu tabi
Ya püre çorba yese ya kocaman katı parça ısırsa hiç ortası yok ben elimle ağzıma katı ufak parça vermeye çalışınca elimden asla almıyo illa onun elinde olacak kendi götüreck ağzına..Canım ama büyük bi parça diyorsun zor olmuştur onun için
Üstteki ilk disi çıkarırken baya huysuz oldu simdi ust yanlardan geliyor sadece ağzının bol bol suyu akıyor şimdilik bi huysuzlugu olmadi.Canım huysuzluk var mı bizim 3. Diş çıktı,,, ama üsttekiler de şiş hiç durmuyor sürekli ağlıyor
Ben peynir yada haşlanmış havuç falan vereceksem onun parmağı genişliğinde ve parmağının yarısı uzunlukta kesip önüne koyuyorum yutabileceği bi boyut oluyor çiğneyebiliyor da yumuşak olduğu icin. Bu şekilde de deneyebilirsiniz yer dersenizYa püre çorba yese ya kocaman katı parça ısırsa hiç ortası yok ben elimle ağzıma katı ufak parça vermeye çalışınca elimden asla almıyo illa onun elinde olacak kendi götüreck ağzına..
Canım bizde altta 2 tane var üstteki yandan 1 tane çıktı,,,,üsttekiler şiş şu anda ve çok huysuzÜstteki ilk disi çıkarırken baya huysuz oldu simdi ust yanlardan geliyor sadece ağzının bol bol suyu akıyor şimdilik bi huysuzlugu olmadi.
Yaaaa maşallah bak o zaman ufak ufak ver kendi yesinYa püre çorba yese ya kocaman katı parça ısırsa hiç ortası yok ben elimle ağzıma katı ufak parça vermeye çalışınca elimden asla almıyo illa onun elinde olacak kendi götüreck ağzına..
Canım benim kızım da öyleydi önce gündüz bıraktı şimdi 10 gündür de gece de bıraktı sağıp veriyorum 3 gündür onu da içmiyor artık,,, çok üzülüyorum ama yapacak bişey yokKızlar benim kızım yemek yemeyi çok seviyor msalah deyim bu güzel birşey ama gündüz beni emmek istemiyor bir yada iki kez ancak etmiyor bugün az verdim yemeği sürekli ağladı ne yapacam bir denge kuramadim
Yaaa hiç sorma bizde çok huysuzuz bu saat oldu hala ayağımda sallıyorum sürekli ağlıyor vızırdıyor,,, yarın doktora götürecem,,,, İnan ki bu 5 gündür öldüm,,,, oruçta tutuyorum ama mahvoldum boğazım acayip ağrıyor yorgunluk desen ayrı uykusuzluk desen ayrı,,, anneme geldim 3 gündür burdayım Allah tan yemek derdim yok,,,,benim oğlumun da altta iki dişi çıktı üstteki ikili de nerdeyse bir aydın şişacayip huysuz bugün
geçmiş olsun canım çok iyi anlıyorumYaaa hiç sorma bizde çok huysuzuz bu saat oldu hala ayağımda sallıyorum sürekli ağlıyor vızırdıyor,,, yarın doktora götürecem,,,, İnan ki bu 5 gündür öldüm,,,, oruçta tutuyorum ama mahvoldum boğazım acayip ağrıyor yorgunluk desen ayrı uykusuzluk desen ayrı,,, anneme geldim 3 gündür burdayım Allah tan yemek derdim yok,,,,
Ust orta dişleri çıkarırken oğlum da fena oldu saat başı uyanır geri uyumaz ağlar gunduz memede uyuyakalır falan öyle öyle bir hafta geçti sonra disi patladı rahatladi. Şimdi üst yanlardan gelecek ama o kadar bi sıkıntısı yok şimdilik. Zor bi süreç ya destek olmazsa gerçekten uykusuzluk berbat ediyor insanıYaaa hiç sorma bizde çok huysuzuz bu saat oldu hala ayağımda sallıyorum sürekli ağlıyor vızırdıyor,,, yarın doktora götürecem,,,, İnan ki bu 5 gündür öldüm,,,, oruçta tutuyorum ama mahvoldum boğazım acayip ağrıyor yorgunluk desen ayrı uykusuzluk desen ayrı,,, anneme geldim 3 gündür burdayım Allah tan yemek derdim yok,,,,
Aynen canım ya mahvoldum oruç bi yandan uykusuzluk bi yandan kaç gündür böyleyiz inşallah patlar da rahatlarız yaaaaaaUst orta dişleri çıkarırken oğlum da fena oldu saat başı uyanır geri uyumaz ağlar gunduz memede uyuyakalır falan öyle öyle bir hafta geçti sonra disi patladı rahatladi. Şimdi üst yanlardan gelecek ama o kadar bi sıkıntısı yok şimdilik. Zor bi süreç ya destek olmazsa gerçekten uykusuzluk berbat ediyor insanı
Sağol canım ,,, aynen alt 2 tane böyle zorlamamıştı ama üstler çok fenageçmiş olsun canım çok iyi anlıyorumbenimki de çok zor uyudu üst ve alttaki yanlar da şişmiş. alt ikili hiç bu kadar zor çıkmamıştı.
Gerçekten mi ya dun az verdim yemeği emiyor simdilik gece etmiyor sıkıntı yok anne sütü daha önemli canım ya zaten hep yemek yiyecekler sagmadan verCanım benim kızım da öyleydi önce gündüz bıraktı şimdi 10 gündür de gece de bıraktı sağıp veriyorum 3 gündür onu da içmiyor artık,,, çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?