2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gerçekten mi ya dun az verdim yemeği emiyor simdilik gece etmiyor sıkıntı yok anne sütü daha önemli canım ya zaten hep yemek yiyecekler sagmadan ver
O zaman sende yemeği az ver canım seni daha çok emsin,,,, benim kızım emmiyor sağsamda istemiyor artık

Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu nasıl
Bizim boy 78. Cm
Kilo 10
Maşallah canım 10 kilo oldunuz biz 8.400 hala yavaş aliyo artık ek guda hiç istemiyor sadece mama içiyor ne yaptıysam yemedi ağzını ağlıyo bile kafasını çeviryo sen neler veriyosun canım maşallah iyi kilo almis

7 aylik oglum 7560 gr ama doktor gelisiminin normal oldugunu soyledi.aylik kilo alimi normalse takmayin bosuna.ayina gore olmasi gereken boy kilo tablolari var.o aralikta olmasi onemli :) emzirdikten sonra ek gidayi kabul ediyor.acken ya da yari ac yari tokken istemiyor bizimki.

Canım aslında herşeyi veriyorum ama bu bir haftadır hiç bişey yemiyor sadece yoğurt yiyor diş çıkartıyor diye,,,

O zaman benim kızı görse kayinvalden ne der bilmiyorum :)
Hiç sorma canım zaten ilk kızımdayken yemek yesin diye parklarda dolaştırırdı,,,,ama o zaman sadece kızımın istediği tavuk pilav ve makarna yediriyordu kızım sonra çok fena kabız oldu ve dedim yemek konusunda kimse karışmayacak ben ne veriyorsam onu yiyecek dedim,, o zaman beraber yaşıyorduk,,,, ama iş işten geçti kızımın damak tadı çok kötü sadece tavuk makarna filan yiyor sebzeyi zorla yediriyorum

Normal kilosu canım da bu ek gıdayı yememesi beni üzüyor yapıyorum çöpe gidiyo hep

6 dış oldu bizim ama yine de yemiyor ackende yemiyor anlamadım gitti bi yediği yoğurt vardı oda bitti bizim
Yaaaa niye ki acaba senin bebek de mi çok huysuz,,,, canım bende küçükken sadece cicibebe ve yoğurt yiyormuşum,,, annem günlük 1 kilo yoğurt mayalarmış sadece onu yermişim boyum diğer anlamlardan daha da uzun

Selam kızlar uğrayamadım bayadır nasılsınız bebişler nasıl biz de 2 gün sonra 8 aylık oluyoruz canlar kızıma artık sebze püresi hazirlamiyorum biz ne yersek onu yiyor şu an en favori yemekleri bulgur ve pirinç pilavı kiymali patates yemeği ıspanak çorbası armutlu muhallebi☺ desteksiz oturuyor asker gibi sürünüyor emekleme pozisyonu alıyor hatta komple vücudunu kaldırıyor şınav pozisyonu alıp poposunu dikiyor direkt baba ve dede diyor babababa dededede demiyor gel gel diyor eliyle de gel gel yapıyor oldukça yüksek sesle çığlık atıyor bizden şimdilik bu kadar canlarım giremiyorum fazla 2 çocuklu olunca sıkıntı oluyor

İlk dişimiz patladı, iki gündür kök söktürüyor... Uyumuyor, mız mız...
Annemlerdeyim 5 gündür babasını görmüyordu bugün geldi, unutmuş babasını... görünce korktu ve çok ağladı.
Yabancı görünce hemen koynuma sokuluyor çok utangaç oldu.
Bay bay yapıyor.
Çak yapıyor.
Emekliyor ve popo havada duruyor.
Annemlere gelince baya gelişme kaydettik biz :))

Haklısın canım evde olmama rağmen iş hiç bitmiyor sen gem işte hem evde yoruluyorsun ,,, gerçekten çok çocuğu olanlar nasıl yapıyor bende anlamış değilim
Ah bide beni hiç sormayın bak bu saat oldu gözüme uyku girmedi şansıma bide çok felaketler uyku bilmiyorlar mizmizmiz öldüm bittim heleki ramazandan beri canımdan bezdirdiler çok yorgunum uykum var uyumak istiyorum

Canım sizin alerji durumunuz ne oldu bizim sanırım çoklu, pirinç bize dokundu mesela ne vereceğimi şaşırıyorum ağzının kenarlarında minik minik kırmızılık var nokta hâlinde ama yine de vermeye devam ediyorum.

Anneler bı konuda baya Bı sıkıntı yasadım sızede sormak istedim. Bugune kadar gece sleepy molfix prima canbebe mınıes bu bezleri hepsinı denedım. Hepside sızdırma yaptı. Acaba ben de mı sıkıntı ıyı baglayamıyomuyum dıye dusunup prima külot bezde denedım oda sızdırdı. Sabah kalkıyorum cocugun altı sırılsıklam. Kıyafetler gecmıs. Cok sıkıldım kıyafet degısmekten sızın onerınız ne ne kullanıyorsunuz gece sızdırma yapıyomu

Ah canım benim seni ikizdi bide rabbim kolaylık versin gerçekten çok zor ben bi tanesine yetişemiyorum diğer kuzum büyük allahtan kendi işlerini halledebiliyor... annen filan yok mu biraz yanına gitsen kalsan yardımcı olsa ,,,, benim kızım da Ramazan girdiğinden beri daha da fena oldu aminebusra

Canım ben diyeti açmaya başladım pişmiş kaşar peyniri vs yiyebiliyorum ama daha süt yoğurt ve normal beyaz peynir yiyemiyorum şuan güzel gidiyor kakada mukus huysuzluk gaz sorunu yaşamadı kızım. İnşaAllah sizin de biran önce geçer alerjiniz canım çok zor biliyorum ama hemen geçer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…