2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaaaa niye ki acaba senin bebek de mi çok huysuz,,,, canım bende küçükken sadece cicibebe ve yoğurt yiyormuşum,,, annem günlük 1 kilo yoğurt mayalarmış sadece onu yermişim boyum diğer anlamlardan daha da uzun
Hem ne huysuz canım ya akşama kadar canıma okuyor sadece mama içiyor çok özeniyorum yiyip içen bebeklere buara yoğurt ta yemiyor canım

Benimde öle canım bebegin erkek mi canbebe kullanıyorum ben çok arada çıkıyor artık eskiden daha çok çıkıyordu sabah sırılsıklam oluyo bende denedim külot bezler daha kötü acaba başka önerisi olan var mı buarda kac beden kullaniyorsunuz

Maşallah canım benimki hala emeklemiyor niyeti de yok baba dede diyor sürekli yürümek istiyor kollarından tutup gezdiriyorum sürekli çok yorucu oluyor

Kızlar bebekleriniz bez ve numaralarını yazabilirmisiniz bende sızıntı sıkıntısı yaşıyorum belki bize fikir olur:)

2 ekim dogumlu canim.ekim annelerindeyim ama burayi da takip ediyorum.ekim basi oldugundan.bel bantlari ust uste mi biniyor cok mu aralikli nasil bagliyorsun ki acaba.
Yok canım çok aralık olmuyo 2 parmak boşluk girecek kadar aralık olması yeterliymis

8 aylik oğlum prima aktif bebe 3 numara kullaniyorum 8200 gr çünkü kilosu. Sızdırma sorunu yaşamadık hiç memnunum ben acaba baglama stiliyle mi alakali ben üst kismini bi parmak iceri kıvırıp oyle bantlari cekiyorum

Kızlar sonunda üst ortadan 1 dişimiz daha patladıyavrummmm ya 2 tane çıkmış dişimiz 3 tanede patlayan dişimiz oldu

Canım bende kundak yapıyorum halen ama yarım kundak dediklerinden yani sadece kollarını bağlıyorum bunu 1yasa kadar öneren bile varmış faydası varsa zararı yokmuş çok araştırdım karşıma olumsuz bişey çıkmadı sende dert etme

Kızlar bebişlerinizin kilosu boyu nasıl
Bizim boy 78. Cm
Kilo 10
Maşallah kuzuya uzun boylu olacak sanırım.
Bizim geçen ay 70 cm 9250 idi çarşamba 8 aylık kontrole gideceğiz, bakalım ne kadar değişim olmuş.

E Elasu Prima pampers kullanıyorum ben de. Bir ara Molfix denedim ama pişman oldum.

Son düzenleme:
Canım eşimde uzun bende uzunum genlerden dolayı sanırım

Dar gelmiyor mu 3 numara cnm? Hep iz yapıyordu korktum acıtıyordur diye 5 numaraya geçiş yaptık biz. Boyutları arttıkça fiyatları da artiyormuş bunların. Eşim durmadan bez fırsatlarına bakıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…