- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.081
Canım kullanışlı olursa bize de Bilgi verirmisinBen yikanabilir bebek bezi aldim kizlar 1tane aldim simdilik bakalim uyum saglayabilirsem devamini alacagim umarim dusundugum gibi gider
Canım baş çevresi kac peki bizimde 8500 geldi 73 cm de boy 43.7 de var çevresi geldi doktor bu ay az kilo almış dedi iştah acıcı sürüp verdi kilosunu zayıf bulduKontrolden geldik, menenjit aşısı yapıldı. Bexsero 3 doz yapılacakmış. İkinci dozu iki ay sonra.
9800 Gr
73cm olmuş
Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
46 cnm, kocakafa dedigine göre 43.7 normal bence takma kafana kiloyu kuzum sağlıklı olsun. Arkadaşımın bebeği 1 yaşında 8 kiloCanım baş çevresi kac peki bizimde 8500 geldi 73 cm de boy 43.7 de var çevresi geldi doktor bu ay az kilo almış dedi iştah acıcı sürüp verdi kilosunu zayıf buldu
Tabi umarim bekledigim gibi olur buradan tecrubelerimi aktaririm instagramda da ybb (yikanabilir bebek bezi) hesabini takip edebilirsiniz oradan epey faydalandim.Canım kullanışlı olursa bize de Bilgi verirmisin
Aa çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kafama takıldı biraz baş çevresi kilosu falan dediğin gibi sağlıklı olsun da önemli olan o tabi46 cnm, kocakafa dedigine göre 43.7 normal bence takma kafana kiloyu kuzum sağlıklı olsun. Arkadaşımın bebeği 1 yaşında 8 kilo
Bu arada bizde ateş oldu hastaneden geldik şimdisağ kulağı kızarmış dedi doktor
Canım bizde adanadayız benim kızım da da bugün olmaya başladıMerhabalar nasılsınız. Benim bebiş isilik oldu Antalya da sıcaklar başladı. Nasıl geçer fikri olan var mı. Düzenli banyo yaptırıyorum. Şuan üstünde sadece zıbın var kolsuz. Ne yapmalı başka az ama artıyor gibi
Bizimkinin kafası 6. Ayda 46dı. Koca kafalı benim minnak yavrum. Vücudu minyon kaç kg olduk bilmiyorum. Sağlıklı olsunlar da kg dert etme. Boyunu evde ölçtüm 69 geldi. Seninki iyi maşallah boyundan dolayı belki zayıf gözüküyordurCanım baş çevresi kac peki bizimde 8500 geldi 73 cm de boy 43.7 de var çevresi geldi doktor bu ay az kilo almış dedi iştah acıcı sürüp verdi kilosunu zayıf buldu
Aannem karpuz kabuğu sür dedi ama bilemedimCanım bizde adanadayız benim kızım da da bugün olmaya başladı
Oo baş çevresi baya büyükmüş canım bende öyle olsun istiyorum ama çok az ilerliyor benimki küçük doğdu 33 cm di baş çevresi ondan geriden geliyor hiç bisey yemiyor ki ondan kilo da alamıyor çok hareketli bide hiç durmuyorBizimkinin kafası 6. Ayda 46dı. Koca kafalı benim minnak yavrum. Vücudu minyon kaç kg olduk bilmiyorum. Sağlıklı olsunlar da kg dert etme. Boyunu evde ölçtüm 69 geldi. Seninki iyi maşallah boyundan dolayı belki zayıf gözüküyordur
İlk defa duydum canım bilemedim şimdiAannem karpuz kabuğu sür dedi ama bilemedim
Canım aslında çok da zayıf değil ki bence,,, ben baş çevresini bilmiyorum canım ölçtürmedim 2 aydır ölçtürmedim,,,, ben neler yedirdiğimi yazayım bu arada 15 gündür hiç emmiyorKızlar yardim edin bebişim zayıf buldu doktor siz gün içinde neler veriyorsunuz yazabilirmisiniz belki bana da fikir olur hiç bisey yemiyo beninki moralim çok bozuk baş çevresi kac siiznkilerin bu konuda önmli benim için bekliyorum kizlarrr
Oglum da kilo almadi gecen ay en son 7900 grdi tahlil yaptılar herhangi bir enfeksiyon cikmadi. Sonra bi sunnet ettirdik cocuk rahatladi resmen 10 günde 300 gr aldi. Benimki iştahlı ne versem yiyor ama çok fazla hareketli yediğini hızlı yakıyor. Gündüz uyku arasi 3-3.5 saat mesela o arada hiç durmaz sürekli emekler ayağa kalkar koltuklara tutunarak gezinir önümden arkamdan gelirKızlar yardim edin bebişim zayıf buldu doktor siz gün içinde neler veriyorsunuz yazabilirmisiniz belki bana da fikir olur hiç bisey yemiyo beninki moralim çok bozuk baş çevresi kac siiznkilerin bu konuda önmli benim için bekliyorum kizlarrr
Canımmış 2 aylıkken ettrdik sünnet benimki hiç bisey yemiyor emeklemiyo ama sürekli yürümek istiyor çok hareketli neler veriyosun akşama kadar yazabilirmisinOglum da kilo almadi gecen ay en son 7900 grdi tahlil yaptılar herhangi bir enfeksiyon cikmadi. Sonra bi sunnet ettirdik cocuk rahatladi resmen 10 günde 300 gr aldi. Benimki iştahlı ne versem yiyor ama çok fazla hareketli yediğini hızlı yakıyor. Gündüz uyku arasi 3-3.5 saat mesela o arada hiç durmaz sürekli emekler ayağa kalkar koltuklara tutunarak gezinir önümden arkamdan gelir
Maşallah seninki iyi yiyor demekki canım özeniyorum valla ne yaptıysam yemediCanım aslında çok da zayıf değil ki bence,,, ben baş çevresini bilmiyorum canım ölçtürmedim 2 aydır ölçtürmedim,,,, ben neler yedirdiğimi yazayım bu arada 15 gündür hiç emmiyor
Sabah 7 gibi kalkıyor 8.30 da 4 ölçü mama yediriyorum uyuyor
10.00 gibi kahvaltıda 1 yumurta sarısı,,1 dilim beyaz peynir,, az biraz domates salatalık ,,,3 zeytin,,1 tatlı kaşığı pekmez yediriyorum
Kahvaltıdan 1 saat sonra küçük bir muz
13.00 gibi uyumadan 1 kase yoğurt
16.30 gibi bi kase çorba
Şimdi oruç olunduğu için akşam yemeği biraz geç oluyor bizimle beraber yemeyi sevdiği için bekliyor
19.30 evde ne yemek varsa ona göre yediriyorum
22.00 gibi uyurken 4 ölçü mama veriyorum
Gece 4 gibi 4 ölçü mama daha veriyorum
Canım bizim menümüz böyle
Ama haftada 1 gün mutlaka balık,,,2 gün köfte yediriyorum
Persentil tablosuna göre normaldir canım. Maşallah hareketli ya ondan kilo alamıyordur annesi canını sıkma. Zaman geçtikçe herşey yoluna girerOo baş çevresi baya büyükmüş canım bende öyle olsun istiyorum ama çok az ilerliyor benimki küçük doğdu 33 cm di baş çevresi ondan geriden geliyor hiç bisey yemiyor ki ondan kilo da alamıyor çok hareketli bide hiç durmuyor
MaşallahCanım aslında çok da zayıf değil ki bence,,, ben baş çevresini bilmiyorum canım ölçtürmedim 2 aydır ölçtürmedim,,,, ben neler yedirdiğimi yazayım bu arada 15 gündür hiç emmiyor
Sabah 7 gibi kalkıyor 8.30 da 4 ölçü mama yediriyorum uyuyor
10.00 gibi kahvaltıda 1 yumurta sarısı,,1 dilim beyaz peynir,, az biraz domates salatalık ,,,3 zeytin,,1 tatlı kaşığı pekmez yediriyorum
Kahvaltıdan 1 saat sonra küçük bir muz
13.00 gibi uyumadan 1 kase yoğurt
16.30 gibi bi kase çorba
Şimdi oruç olunduğu için akşam yemeği biraz geç oluyor bizimle beraber yemeyi sevdiği için bekliyor
19.30 evde ne yemek varsa ona göre yediriyorum
22.00 gibi uyurken 4 ölçü mama veriyorum
Gece 4 gibi 4 ölçü mama daha veriyorum
Canım bizim menümüz böyle
Ama haftada 1 gün mutlaka balık,,,2 gün köfte yediriyorum
Sabah ilk emiyor uyuyor sonra saat 10 da kahvalti yapiyoruz yumurta sarısı peynir bi tatli kasigi pekmez salatalık yiyor öğlen meyveli yogurt yapiyorum sonra bi saat sonra falan akşam icin hazırladığım yemekten az ona da yediriyorum tuzsuz yapıyorum. 2 gunde bir kuzu kiymadan köfte yapiyorum. Kofte yapmadığım zamanda sebzeli kofte olarak yapiyorum veriyorum yada corba seklinde. Akşam yemekte yine bizimle yiyor yanında yoğurt sonra muhallebi yapiyorum irmikli. En son yatmadan önce 4 ölçü biberon mamasi yapıyorum öyle uyuyor. Ben neredeyse saatte bir besliyorum bisiler yediriyorumCanımmış 2 aylıkken ettrdik sünnet benimki hiç bisey yemiyor emeklemiyo ama sürekli yürümek istiyor çok hareketli neler veriyosun akşama kadar yazabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?