2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
biz de 4 numara prima kullanıyoruz ama bacaklarında hep iz oluyor ben mi bağlayamıyorum bilmiyorum yani 9.5 kilo oğlum bu bez de 14 kiloya kadar siye hatırlıyorum niye böyle anlamadım

Dar gelmiyor mu 3 numara cnm? Hep iz yapıyordu korktum acıtıyordur diye 5 numaraya geçiş yaptık biz. Boyutları arttıkça fiyatları da artiyormuş bunların. Eşim durmadan bez fırsatlarına bakıp duruyor
Yok bi sıkıntı yapmıyor 9 kilo icin 5 numara büyük degil mi ? Belki ondan sızdırıyordur. Ben bi kere 4 numara denedim büyük geldi bantları birbirine çok yakın kapandi gece onla yatırsam kesin sızardı. O yüzden su an kilosuna göre 3 ideal bizde. Ama kilo alıyor sanırım yakında 4 e gecicez

Sızdırma yok cnm, iz yapıyordu 5 e geçince o da geçti. Bizimkinin bacakları tombik :)

biz de 4 numara prima kullanıyoruz ama bacaklarında hep iz oluyor ben mi bağlayamıyorum bilmiyorum yani 9.5 kilo oğlum bu bez de 14 kiloya kadar siye hatırlıyorum niye böyle anlamadım
Bir numara büyüğe geçtik iz sorunu kalmadı cnm. Bacak kısımları özellikle çok iz yapıyor demi

Günaydın kızlar menenjit asisi yaptıran var mi ? 2 çeşit oluyormus sanırım haftaya çocuk doktoruna gidince soracağım ama araştırıp bilgi alayım dedim. Devletin yaptığı aşılarda menenjit yok çünkü

Biz geçen ay konuştuk, doktorumuz yaptırmanızı öneririm dedi. İki doz yapılacak sanırım. B tipi olan. Memlekete gidince yaptiramadim. Büyük ihtimal yarın yaptıracağız.

Aynen canım benimde oğlum 9 kilo hep iz oluyor bende anlamadım büyük mü geliyor tekrar 3 numaraya mı dönsem diyorum

Bizim oğlan ne emekliyor ne ayağa kalkıyor ne de diş var tembel mi ne???17 de sekiz aylık oluyoruz.Ayakları da güçsüz hiç basmıyor bakalım doktor ne diyecek?Bu arada menenjit aşısı doktorum 5 doz defi.Biz ikisini yaptırdık

bir anda atağa kalkanlardan olacak herhalde senin oğlun :)

angelone selam canım sanırım buralardasın
Senin bebek nasıl?
Bizim oğlan diş çıkarıyor ama hep önü ıslak üst değiştirmekten gına geldi sürünüyor benimki
9 kilo oldu
4 ayak duruyor ama yoruluyor hemen
oturuyorsa artık oysaki doğru düzgün oturtmadım
Bu gecede diş yüzünden yatmıyor
Beraber sahur yaptık :)
bide kulak arkaları egzama gibi olmuş cildi çok kuru Acaba alerjisi mi var diye düşünüyorum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için galiba biraz daha sıkı bağlamak lazım çok hareketli olduğu için sızdırıyor gibi geliyor bana buarada yattığı yerden kendini kaldırmaya çalışıyor siz bebisler neler yapıyor hala emekleme yok bizde sürekli kollarından tutup gezdirmek istiyor yürüse de rahatlasam diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…