- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #51.101
Yemekleri salçalı mi veriyosun canım peki 1 yaşından öne salça tuz yasak diye biliyorum ondan sordum maşaallah çok güzel yiyor seninki çok hareketli olduğu için almıyor büyük ihtimal Ben inki hem yemiyor hem çok hareketli boyu baş çevresi kac pekiSabah ilk emiyor uyuyor sonra saat 10 da kahvalti yapiyoruz yumurta sarısı peynir bi tatli kasigi pekmez salatalık yiyor öğlen meyveli yogurt yapiyorum sonra bi saat sonra falan akşam icin hazırladığım yemekten az ona da yediriyorum tuzsuz yapıyorum. 2 gunde bir kuzu kiymadan köfte yapiyorum. Kofte yapmadığım zamanda sebzeli kofte olarak yapiyorum veriyorum yada corba seklinde. Akşam yemekte yine bizimle yiyor yanında yoğurt sonra muhallebi yapiyorum irmikli. En son yatmadan önce 4 ölçü biberon mamasi yapıyorum öyle uyuyor. Ben neredeyse saatte bir besliyorum bisiler yediriyorum
Canım kiloya takma bak maşallah çok güzel yiyor boyu uzasın kilo elbette alınırSaatte bir yemesine ragmen anca 8200 gr oldu 8.5 aylık oğlum. Gecen ay hic kilo alamamıştı. Bu yediklerini ben yesem rahat 5 kilo aldiydim
Canım keşke benim kızım da emse de yemesePersentil tablosuna göre normaldir canım. Maşallah hareketli ya ondan kilo alamıyordur annesi canını sıkma. Zaman geçtikçe herşey yoluna girer
Maşallah☺ benimki sabah akşam emiyor. Yemek kahvaltı yemiyor ağzını kitliyor. Bir kaç kaşık yoğurt yiyor öğlenleri sadece
Canım benim ilk kızım öyleydi hiç birşey yemezdi ama boyu kilosu da gayet iyiydi,,, ama şurup işe yarar,,, bi de ek gıdayı verirken iyice açıkmasını bekle şarkı söyle reklam aç biraz öyle öyle alışır yemeyeMaşallah seninki iyi yiyor demekki canım özeniyorum valla ne yaptıysam yemedibakalım doktor sürüp verdi o işe yaricak mi
Canım gece ne zaman besliyorsunSabah ilk emiyor uyuyor sonra saat 10 da kahvalti yapiyoruz yumurta sarısı peynir bi tatli kasigi pekmez salatalık yiyor öğlen meyveli yogurt yapiyorum sonra bi saat sonra falan akşam icin hazırladığım yemekten az ona da yediriyorum tuzsuz yapıyorum. 2 gunde bir kuzu kiymadan köfte yapiyorum. Kofte yapmadığım zamanda sebzeli kofte olarak yapiyorum veriyorum yada corba seklinde. Akşam yemekte yine bizimle yiyor yanında yoğurt sonra muhallebi yapiyorum irmikli. En son yatmadan önce 4 ölçü biberon mamasi yapıyorum öyle uyuyor. Ben neredeyse saatte bir besliyorum bisiler yediriyorum
Köyden gelen domates salçası var onu kullanıyorum alerji yapmadığı içinde devam ediyorum. Tuz koymuyorum en son biz yerken atıyoruz tuz. Bazen tam buğday ekmeği içini falan yemek suyuna bandırarak veriyorum.Yemekleri salçalı mi veriyosun canım peki 1 yaşından öne salça tuz yasak diye biliyorum ondan sordum maşaallah çok güzel yiyor seninki çok hareketli olduğu için almıyor büyük ihtimal Ben inki hem yemiyor hem çok hareketli boyu baş çevresi kac peki
Değişiyor ya dis cikarma döneminde yine ama genel olarak 9 da yatıyor gece 2 de uyanıyor emziriyorum sonra bir de 4 te uyaniyor yine emzirip yatiriyorum bi daha 7 de uyanmış oluyoruz. Genelde 2 defa uyanıyor ama huysuzluk varsa 3 e çıkıyor uyanmasıCanım gece ne zaman besliyorsun
Peynir denediniz mi benimki lor peynire bayılıyor günlük sütten kendim yapıyorum taze tazeKızlar merhaba bizde hala oturmadı ek gıda işi bazen hevesle yaptıgım şeyi kabul etmiyor bazen hiç yemez dediğim şeyleri yemek istiyor yumurta ilk. Başlarda yerken su an kabul etmiyor kahvaltı yumurta olmayınca kısıtlıyor beni bu ara diş çıkardık Onun etkisi de oluyor tabi emiyor çok şükür o yüzden sıkıntı etmiyorum kilosunu boyu minyon bir bebek zaten sağlıklı olsun da motor gelişimi daha önemli diye düşünüyorum bende
Yapıyorum lor seviyor onu ama yumurta yemeyince kahvaltı olmuyor gibi düşünüyorum inşaallah geçicidir bi istemeyiş nede olsa yavaş yavaş damak tadı oluşuyor minik gurmelerin bizimde gece uykularımız çok düzensiz siz masaallah çok güzel oturtmuşşunuz hele diş dönemi memede sabahladıkPeynir denediniz mi benimki lor peynire bayılıyor günlük sütten kendim yapıyorum taze taze
Anladım canım ben mama veriyorsun sandım,,, ayyy evet diş zamanları çok sık uyanıyor benim kızımdaDeğişiyor ya dis cikarma döneminde yine ama genel olarak 9 da yatıyor gece 2 de uyanıyor emziriyorum sonra bir de 4 te uyaniyor yine emzirip yatiriyorum bi daha 7 de uyanmış oluyoruz. Genelde 2 defa uyanıyor ama huysuzluk varsa 3 e çıkıyor uyanması
Dis donemi acayip huy değişiyor ama şu siralar bu şekilde uykusu belli rutinler yapınca alışıyor anlıyor yatması gerektiğini. Peynirli omlet denediniz mi belki öyle yer yumurtaYapıyorum lor seviyor onu ama yumurta yemeyince kahvaltı olmuyor gibi düşünüyorum inşaallah geçicidir bi istemeyiş nede olsa yavaş yavaş damak tadı oluşuyor minik gurmelerin bizimde gece uykularımız çok düzensiz siz masaallah çok güzel oturtmuşşunuz hele diş dönemi memede sabahladık
Canım mamayı sadece gece uykusuna yatmadan önce veriyorum sonraki uyandıklarında hep emziriyorum.Anladım canım ben mama veriyorsun sandım,,, ayyy evet diş zamanları çok sık uyanıyor benim kızımda
tamam canım Sen ne güzel oturmuşsun bu işi bebiş de maşallah güzel yiyor bakalım doktorun verdiği surup belki işe yarar motor becerisi de çok güzel seninkinin kendisi mi çok becerikli yoksa sen biseyler yapiyomusun canım ben sürekli oynamaya çalışıyorum isim olmadıkça şimdi ysttgo yerden kalkmaya çalışıyor acaba bunu yapıyor mu yaşıtları biz mi geç kaldık merak ediyorumKöyden gelen domates salçası var onu kullanıyorum alerji yapmadığı içinde devam ediyorum. Tuz koymuyorum en son biz yerken atıyoruz tuz. Bazen tam buğday ekmeği içini falan yemek suyuna bandırarak veriyorum.
O zaman hiç yemiyor canım dikkatini çektiği için denemediğim şey kalmadı bakalım hayırlısı 7.diş geliyor bizim belki ondan bu kadar iştahsız dur düşünüyorum yattığı yerden kalkmaya çalışıyor oturur pozisyona geçmeye çalışıyor seninki neler yapıyor canım biz erken doğduğumuz için yaşıtları neler yapıyor dur merak ediyorumCanım benim ilk kızım öyleydi hiç birşey yemezdi ama boyu kilosu da gayet iyiydi,,, ama şurup işe yarar,,, bi de ek gıdayı verirken iyice açıkmasını bekle şarkı söyle reklam aç biraz öyle öyle alışır yemeye
Ben serbest birakmak disinda çok birsey yapmıyorum. Birlikte oynariz ama ayağa kalkması ya da emeklemesi için zorlamadım. Bütün oyuncaklarını yere döküyoruz uyanınca o da takılıyor kafasına göretamam canım Sen ne güzel oturmuşsun bu işi bebiş de maşallah güzel yiyor bakalım doktorun verdiği surup belki işe yarar motor becerisi de çok güzel seninkinin kendisi mi çok becerikli yoksa sen biseyler yapiyomusun canım ben sürekli oynamaya çalışıyorum isim olmadıkça şimdi ysttgo yerden kalkmaya çalışıyor acaba bunu yapıyor mu yaşıtları biz mi geç kaldık merak ediyorum
Canım diş çıkarken geçen hafta benim kızım da yoğurt harici hiçbirşey yemiyordu,,,, ayrıca benim kızım da tembel merak etme ne emekliyor ne oturur pozisyonageçiyor,,, her çocuğun gelişimi farklıdır kimi çocuk 9 aylık yürür kimisi 1.5 yaşında,,, çok da fazla takılma belki emeklemeden yürür,,,,,O zaman hiç yemiyor canım dikkatini çektiği için denemediğim şey kalmadı bakalım hayırlısı 7.diş geliyor bizim belki ondan bu kadar iştahsız dur düşünüyorum yattığı yerden kalkmaya çalışıyor oturur pozisyona geçmeye çalışıyor seninki neler yapıyor canım biz erken doğduğumuz için yaşıtları neler yapıyor dur merak ediyorum
Merhaba canım benim kızım bugün 8 aylık oldu 1 haftadır yattığı yerden kendisi kalkabiliyor emekleme pozisyonu alıyor ama beceremiyor daha dönüyor odanın içinde yani bnce skıntı yapma herseyin zamanını onlar ayarlıyor biz bi sabah kalktık oyun oynarken kendisi kalkıp oturdu ki hiç beklemiyorduk sadece gün içinde kucak çok sevmesine rağmen ben almıyorum yerde çok vakit geçiriyor bazen ilgi istediğinde yüzüstü yatıp kalıyor dönmek istemiyor ağlamaya başlıyor sende iştahını hareketlini skıntı etme lütfen ilk anneliğim ama sunu anladımO zaman hiç yemiyor canım dikkatini çektiği için denemediğim şey kalmadı bakalım hayırlısı 7.diş geliyor bizim belki ondan bu kadar iştahsız dur düşünüyorum yattığı yerden kalkmaya çalışıyor oturur pozisyona geçmeye çalışıyor seninki neler yapıyor canım biz erken doğduğumuz için yaşıtları neler yapıyor dur merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?