2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yemekleri salçalı mi veriyosun canım peki 1 yaşından öne salça tuz yasak diye biliyorum ondan sordum maşaallah çok güzel yiyor seninki çok hareketli olduğu için almıyor büyük ihtimal Ben inki hem yemiyor hem çok hareketli boyu baş çevresi kac peki

Canım keşke benim kızım da emse de yemese

Maşallah seninki iyi yiyor demekki canım özeniyorum valla ne yaptıysam yemedi bakalım doktor sürüp verdi o işe yaricak mi
Canım benim ilk kızım öyleydi hiç birşey yemezdi ama boyu kilosu da gayet iyiydi,,, ama şurup işe yarar,,, bi de ek gıdayı verirken iyice açıkmasını bekle şarkı söyle reklam aç biraz öyle öyle alışır yemeye

Canım gece ne zaman besliyorsun

Kızlar merhaba bizde hala oturmadı ek gıda işi bazen hevesle yaptıgım şeyi kabul etmiyor bazen hiç yemez dediğim şeyleri yemek istiyor yumurta ilk. Başlarda yerken su an kabul etmiyor kahvaltı yumurta olmayınca kısıtlıyor beni bu ara diş çıkardık Onun etkisi de oluyor tabi emiyor çok şükür o yüzden sıkıntı etmiyorum kilosunu boyu minyon bir bebek zaten sağlıklı olsun da motor gelişimi daha önemli diye düşünüyorum bende

Köyden gelen domates salçası var onu kullanıyorum alerji yapmadığı içinde devam ediyorum. Tuz koymuyorum en son biz yerken atıyoruz tuz. Bazen tam buğday ekmeği içini falan yemek suyuna bandırarak veriyorum.

Canım gece ne zaman besliyorsun
Değişiyor ya dis cikarma döneminde yine ama genel olarak 9 da yatıyor gece 2 de uyanıyor emziriyorum sonra bir de 4 te uyaniyor yine emzirip yatiriyorum bi daha 7 de uyanmış oluyoruz. Genelde 2 defa uyanıyor ama huysuzluk varsa 3 e çıkıyor uyanması

Peynir denediniz mi benimki lor peynire bayılıyor günlük sütten kendim yapıyorum taze taze

Peynir denediniz mi benimki lor peynire bayılıyor günlük sütten kendim yapıyorum taze taze
Yapıyorum lor seviyor onu ama yumurta yemeyince kahvaltı olmuyor gibi düşünüyorum inşaallah geçicidir bi istemeyiş nede olsa yavaş yavaş damak tadı oluşuyor minik gurmelerin bizimde gece uykularımız çok düzensiz siz masaallah çok güzel oturtmuşşunuz hele diş dönemi memede sabahladık

Anladım canım ben mama veriyorsun sandım,,, ayyy evet diş zamanları çok sık uyanıyor benim kızımda

Dis donemi acayip huy değişiyor ama şu siralar bu şekilde uykusu belli rutinler yapınca alışıyor anlıyor yatması gerektiğini. Peynirli omlet denediniz mi belki öyle yer yumurta
Anladım canım ben mama veriyorsun sandım,,, ayyy evet diş zamanları çok sık uyanıyor benim kızımda
Canım mamayı sadece gece uykusuna yatmadan önce veriyorum sonraki uyandıklarında hep emziriyorum.

Köyden gelen domates salçası var onu kullanıyorum alerji yapmadığı içinde devam ediyorum. Tuz koymuyorum en son biz yerken atıyoruz tuz. Bazen tam buğday ekmeği içini falan yemek suyuna bandırarak veriyorum.
tamam canım Sen ne güzel oturmuşsun bu işi bebiş de maşallah güzel yiyor bakalım doktorun verdiği surup belki işe yarar motor becerisi de çok güzel seninkinin kendisi mi çok becerikli yoksa sen biseyler yapiyomusun canım ben sürekli oynamaya çalışıyorum isim olmadıkça şimdi ysttgo yerden kalkmaya çalışıyor acaba bunu yapıyor mu yaşıtları biz mi geç kaldık merak ediyorum

O zaman hiç yemiyor canım dikkatini çektiği için denemediğim şey kalmadı bakalım hayırlısı 7.diş geliyor bizim belki ondan bu kadar iştahsız dur düşünüyorum yattığı yerden kalkmaya çalışıyor oturur pozisyona geçmeye çalışıyor seninki neler yapıyor canım biz erken doğduğumuz için yaşıtları neler yapıyor dur merak ediyorum

Ben serbest birakmak disinda çok birsey yapmıyorum. Birlikte oynariz ama ayağa kalkması ya da emeklemesi için zorlamadım. Bütün oyuncaklarını yere döküyoruz uyanınca o da takılıyor kafasına göre sanırım bizimki hızlı bi gün arayla dogum yaptıgım arkadaşım var onun da oglu yeni yeni yerden ayağa kalkıyor yani normali o aslında. Biz 2 ay önceden başladık kalkmaya yani gec kalmış değilsiniz

Canım diş çıkarken geçen hafta benim kızım da yoğurt harici hiçbirşey yemiyordu,,,, ayrıca benim kızım da tembel merak etme ne emekliyor ne oturur pozisyonageçiyor,,, her çocuğun gelişimi farklıdır kimi çocuk 9 aylık yürür kimisi 1.5 yaşında,,, çok da fazla takılma belki emeklemeden yürür,,,,,

Merhaba canım benim kızım bugün 8 aylık oldu 1 haftadır yattığı yerden kendisi kalkabiliyor emekleme pozisyonu alıyor ama beceremiyor daha dönüyor odanın içinde yani bnce skıntı yapma herseyin zamanını onlar ayarlıyor biz bi sabah kalktık oyun oynarken kendisi kalkıp oturdu ki hiç beklemiyorduk sadece gün içinde kucak çok sevmesine rağmen ben almıyorum yerde çok vakit geçiriyor bazen ilgi istediğinde yüzüstü yatıp kalıyor dönmek istemiyor ağlamaya başlıyor sende iştahını hareketlini skıntı etme lütfen ilk anneliğim ama sunu anladım
Ki sen ne kadar rahat bebekte o kadar rahat rabbim evlatlarımıza sağlık versin gerisi olur gider

Selam kızlar uyku eğitimi veren var mi ben düşünüyorum da iki çocukla çok zor işte nasıl yapacam kızım gece her saat uyanıyor çığlık çığlık ağlıyor çok zorlniyirum artik bittim uykusuzluk tan esimlr de çok geriliriyoruz her gece böyle dun kızım agldi ben ağladım sağlık olsun geçiyor herşey ama sabretmek çok zor karni tok altı temiz ama yok uyku yok ne ypacagimi ssirdim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…